Jump to content

DRUiD ROYAL

Member
  • Posts

    407
  • Joined

  • Last visited

About DRUiD ROYAL

  • Birthday 09/30/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    Fotbal, iesitul pe afara cu prietenii, fifa

Previous Fields

  • Real name
    Razvan
  • RPG1 Nickname
    DRUiD

Contact Methods

  • Steam ID
    mucho_loco1

Recent Profile Visitors

2417 profile views

DRUiD ROYAL's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

72

Reputation

  1. DRUiD ROYAL

    Si ca sa luam unban la "No unban" cum facem? Ca pe site nu apare nimic.
  2. Cumpar euro clienti. PM me

  3. Are cineva 1e pe clienti? Va rog, e urgent.

  4. DRUiD ROYAL

    Evident, cand am vazut-o am ras si de abia asteptam sa o vezi si tu :))))))))))
  5. DRUiD ROYAL

    Hai ca daca tot au venit NicusorBarbu si CosminC0s, am gasit niste amintiri cu debutul meu pe rpg2 https://imgur.com/a/Ih7L2jb
  6. DRUiD ROYAL

    Hai salut nebunilor, am zis sa sparg si eu gheata cu un nou video. Un like ca nu strica, enjoy!
  7. New video B-Zone wars 

     

  8. DRUiD ROYAL

    Pai stiu, asta ziceam si eu prin paranteza aia, greu de zis. Btw, la liceu nu mai inveti mai nimic la info, daca la asta te refereai, iti zic pentru ca sunt pe mate-info si am vorbit cu colegi din licee de top si la fel, nimic, deci mda (asta ca paranteza la ce ai zis tu)
  9. DRUiD ROYAL

    Greseala voastra cea mai mare este ca ganditi pe dos.. Voi puneti adminii care nu au nicio treaba cu codurile pentru ca n-au fost niciodata in mafii si au fost mereu numai in pasnice (asa au facut si ore jucate pentru functie, dar nu critic treaba asta) sa verifice codatii impreuna prin ideea ca daca sunt 10 e mai bine, desi daca toti 10 sunt noobi pe acest subiect (fara suparare dar asa este, sunt noobi din punct de vedere al warurilor) credeti ca e mai bine pentru ca sunt mai multe minti la un loc. Stiti cum ar trebui sa faceti? Sa ii puneti sa verifice PE CODATI, sa ii baneze pe ceilalti. Dar nu orice pripas de pe server care isi ia renko de pe net, ci aia care fac codurile, aia care le au cu programatul, cei care practic au distrus sampul cu codurile lor. De ce? Pentru ca evident daca ei le-au facut sa nu fie gasite, stiu si cum sa le gaseasca. Dar cum am zis, nu unu care isi ia cod la 5e de pe net si nu-l prinde nimeni, ci ala care il face, si e cu capul pe umeri matur etc. (stiti la cine ma refer). Eventual faceti si recrutarile de admin pe grupari: 1. Adminii care au orele jucate necesare si se ocupa cu probleme cum ar fi trollhack, abuzuri, reclamatii legate de limbaj etc. (chestii minore si de care se pot descurca) 2. Adminii care au orele jucate necesare si stiu cu ce se mananca codul. Practic astia care ne mananca zilele cu codurile pe care le fac, sa ni le insenineze. Daca nu se poate asa, atunci angajati unul care le are foarte bine cu IT-ul sa se ocupe de treaba asta, ii explicati cum e treaba cu jocul asta, si eventual daca nu are chef sa faca teste sau mai stiu eu, faceti in asa fel incat sa va faca un sistem Anti-Cheat, dar unul bun (desi intr-adevar, usor de zis, greu de facut, asa ca mai bine merge prima varianta). Codati mereu au fost si mereu vor fi, dar asa cum sunt acum, e cam dus la extrem, ne numim deja server de testat coduri si nu e ok.
  10. Hai salut, acum asa ca de revenire, in ce mafie intru si eu?

    1. im ugly still gettin' hoes
    2. DRUiD ROYAL

      DRUiD ROYAL

      Clanu camataru, beau de sting si dau cu paru

  11. bagati un like ca nu strica
  12. Din cate stiti am trecut clasa a 8-a, impreuna cu dragul nostru examen. Si m-am hotarat sa ma retrag, cel putin in aceasta perioada cu siguranta nu voi juca, tot ce vreau sa va spun in caz ca nu mai apuc, bafta tuturor si succes, mai vorbim pe skype sau unde apucam. #Retired

    1. RISKY
    2. SpawnROYAL

      SpawnROYAL

      bafta ba, risky treci skype

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.