Jump to content

EktroSilent

Member
  • Posts

    669
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EktroSilent

  1. Imi place cum lucrezi, imi place text-ul pe care-l realizezi la fiecare avatar, un stil diferit pentru fiecare. Poate mi se pare doar mie, dar parca acest border nu se potriveste pe toate avatarele ( pe temele de genul cu fete sau elegante, luxury, etc ) Daca doresti, mi-ai putea spune cum se numeste acest font?
  2. Meh, poate, nu imi pasa deoarece "nu vreau sa evoluez". Pun efectele ce-mi plac, asta e. Fac astea-n 10 minute cat n-am activitate si ma plictisesc deci e de la sine inteles ca nu lucrez mult. Ah da, nu-s poze editate.
  3. Asa am facut si eu cand insfarsit ai postat in portofoliu, oh yeaah. Laik peste laik.
  4. Nume: EktroSilent Destinatar: @Psk Cadou: M-am gandit ca iti plac cele mai abstracte lucruri
  5. @Psk inca astept creatii noi :>
  6. Multumesc. Puteti inchide Topic-ul.
  7. Multumesc. Mai astept cateva iar dupa puteti inchide topic-ul.
  8. Display Name: EktroSilent Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/346281-cerere-ektrosilent-semnatura/ Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): King Arthur Text: Fara text Dimensiuni: 150x250 Alte precizari:
  9. RIP Chester: https://forum.b-zone.ro/topic/318707-portofoliu-ektrosilent/?page=8

  10. La Multi le place acest efect, il continui pe asta ca sa le poarte cine le-o vrea. Lucrez, nu prea am timp sa ma ocup de PS. R.I.P Chester Bennington
  11. Multumesc de pareri. O sa fac un Update curand. ---------------------------------------------------------
  12. OFF: Daca ai dorit sa iti vina persoane normale sa iti comenteze la portofoliu sa nu te astepti sa comenteze ce sa corectezi, deoarece ele nu stiu. Si un ultim lucru, nu poti sa interzici cuiva sa isi spuna parerea la portofoliul tau deoarece din acest motiv l-ai deschis, daca nu iti convine poti sa-l inchizi. ON: Ai unele probleme la text. Ai lucrari bune dar si cateva rele la care ar trebui sa mai lucrezi. Exemplu: Imi place, e cea mai buna lucrare din ultimul upload facut de tine, si text si restu, poate un pic borderul e prea mult dar in rest e foarte bine, dar ai si la care stroke-ul ce l-ai aplicat nu se potriveste deloc. KW, fara suparare
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.