Jump to content

CornellM

Donator
  • Posts

    365
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CornellM

  1. CornellM

    Nume Real: Cornel M.Numele din joc (link website): Vârstă: 27 O scurtă descriere a ta: Sunt o persoana calma si calculată, imi plac calatoriile, filmele, muzica. Atunci cand vreau sa evadez puțin din lumea reala, bag un samp corespunzator. Link poză:
  2. Nick: CornellM Rank:2 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:26.01.2019 Motiv: Ies in oras cu prietenii. Imi pare rau ca nu pot ajunge. Alte precizari?:Succes la activitate.
  3. Nick: CornellMRank:2Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:19.01.2019Motiv: In weekend tot timpul ies cu prietenii. Imi pare rau ca nu pot ajunge.Alte precizari?:Succes la activitate.
  4. CornellM

    Nume: CornellM Rank: 1  Dovada: https://imgur.com/a/sESL6fT Alte informatii: Succes tuturor!
  5. Nick: CornellMRank:1Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:12.01.2019Motiv: Este weekend, sambata seara, este seara mea libera si nu o petrec tot in casa. E seara mea de iesit cu prietenii.Alte precizari?:Succes la activitate.
  6. Nu mai avem loc de ei pe aici. Mai usor ca nu apucam sa citim tot xD
  7. Salutare baietii. Bafta la raport!
  8. » Nickname: CornellM » Level:67» Rank:2» Motivul:Vreau sa merg dupa cei cu wanted.» Alte precizări: Saptamana aceasta doreac raport roads. Multumesc!
  9. Salutare, la munca, unii dorm, unii sunt la mare
  10. Salutare, de azi voi fi colegul vostru. Bine v-am gasit! Vacanta placuta!
  11. Mai usor cu galagia ca una lume vrea sa doarma Wrong post.
  12. Nick: CornellM Rank: 2 Motiv: Pentru mai multa actiune, las loc la rank 1 pentru Roads Alte precizări: Forzza SFPD
  13. @eB AndreW Nu ne micsorezi si noua rapoartele ca a venit primavara si mai iesim si noi pe afara
  14. Tow Truck Company!

    Untitleded.jpg

    1. ZakeNN

      ZakeNN

      :)) te contactez cand am nevoie :)) Cornel meserie pentru tractorie

  15. sEEn Salutare baietii! Ce se mai aude de HQ-uri?
  16. Salutare sefepedisti, ce mai faceti? Tot cu infractorii? #respect
  17. @danut421 1. Posturi aiurea pe forum la sectiunea Tow Truck Company nu sunt tolerate ( Sanctiune: amenda 15,000$ + AV ) 2. Warn pe forum pentru posturi pana in 3 cuvinte parca
  18. @eB AndreW Ma resemnasem ca iau Fw, si ca sa vezi, serverul tine cu mine. Las ca am facut de 2 ori degeaba raport, 1 data cand am intrat ca stiam ca numai de joia de pune rap opțional, si consecutiv s.a mai dat odată opțional cand eu deja il facusem. Si deja mi se luase.? Abia aștept sa imi dai 5.ul sa fiu mai lejer cu raportul.
  19. Moama si ce chef aveam de raport, acum asta e, radb pana saptamana viitoare.
  20. @eB Alphadores Stefan Am doar 21 de zile, mai e ceva pana ajung la r5. De stat, nu stiu, eu as vrea sa nu mai plec. Si dupa lider tot aici vroiam sa vin dar nu am mai scapat de Kristi72 sa ma duc la el in PD. xD #HaiAfaraLaZapada
  21. @eB Alphadores Stefan bine, cu raportul, astept sa avansez spre r5 sa mai scap de raport ? @danut421 nu e chiar asa greu, daca esti activ nu nu sunt probleme.
  22. Fa posturi mai lungi, altfel risti sa fi sanctionat. Ce faceti mecanicilor? Tot cu munca tot cu munca? #shaf de pagina
  23. Sunt permise si interioare custom sau doar cele existente in samp? Se poate modifica putin interiorul adaugand o sala mai mare de sedinte la cele prezentate. Daca vreti o sa incerc eu dar am nevoie de codul interioarelor. Ma apucasem sa fac un interior de la 0 dar durează ceva gen 2 zile pana il termin.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.