Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rusu Rsu

Member
  • Posts

    923
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rusu Rsu

  1. Numele tău: Rusu Sugestie: Adaugarea unei categorii dedicate Motociclismului (SuperBike / MotoGP etc) Cu ce crezi că ajută?: Cred ca sunt destui pasionati pe comunitate de sporturile de motociclism si am fi incantati sa avem aceasta sectiune dedicata. Alte precizări: Multumesc.
  2. Mersi pentru tot, coordonare la war, inactivitate acceptata, ca mai facut sa imi schimb parerea despre tine in bine . Succes tuturor in ceea ce va propuneti.
  3. @, De catre un domni, asta inseamna ca tot tu ai muncit mai mult, sau macar asta insinuezi .
  4. Sunt mandru ca sunt roman ! De ce sunt mandru ? deoarece FBI a ajuns sa posteze poza sperand ca lumea sa ajute la prinderea lui, nu mai e cum era, FBI afla totul . R O M A N I A
  5. Nick: 69Rusu[YoLo] Rank: 2 Ziua : 7.7.2015 Ma invoiesc de la: war Data: 07.07.2015 Motiv: Nu am cum sa ajung, sunt la munca. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: - Am facut acum invoirea fiindca nu am avut timp.
  6. EDIT: Multumesc tuturor. !
  7. Eu cu Tavy asteptam raspunsul la aplicatile de helper .
  8. Am facut si o poza la cerere "PRO GAY"
  9. @, Vrea sa o creeze ba, nu sa o cumpere. Repede ce id are, 15 euro cu interior mic are id-ul sau 35 cu interior mare tot acelas id.
  10. Nick: [69]Rusu Level: 25 Rank: 2 Vechime: 2 saptamani + De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Daca voi primi viitoarea functie nu voi putea activa pe 2 conturi. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am. Alte precizari?: ,
  11. @, Ti-am gasit o casa sper sa iti placa, langa conac-ul meu si langa benzinarai mea care ofera benzina cu doar 10$ (aero parasit)
  12. Sunt mandru cu realizarile mele ! Casa de 35 euro / Benzinaria saracului langa casa / Sat cu unica gaina de pe server / Vehicule cu hidden / 5 Sloturi etc !
  13. Mexico Revolution iti ureaza un calduros bun venit !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.