Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

CaPeCoDDeR

Donator
 • Content Count

  1458
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CaPeCoDDeR

 1. CaPeCoDDeR

  Nick: capecodder * Rank: 4 * Echipa: swat * Invoire [sedinta / antrenament]: sedinta & activitate * Data/Ora: 01.06.2019, ora 20:00 * Lipsesc din motivul:sunt la munca și nu pot ajunge mulțumesc frumos Cosmin * Alte precizari?: bafta și scuze încă odata
 2. CaPeCoDDeR

  Salut băieții va urez si eu un paste fericit alaturi de familie multa sanatate si bucurii in viata.Scuze ca nu prea pot sa fiu cu voi pe samp dar nu pre a am timp abia pot sa imi fac raportul poate pe viitor o sa fim o sa stam sa vb eventual pe discord vedem noi.
 3. CaPeCoDDeR

  Salut baietii mei, ce faceti?
 4. Abonati-va la canalul meu daca va place ceea ce fac un like + un com, multumesc mult. Baietii tin sa va anunt ca saptamana viitoare nu pot sa intru vreo 4-5 zile, aveti grija ce faceti fara Fw-uri sau altele.
 5. CaPeCoDDeR

  Baietii tin sa va anunt ca saptamana viitoare nu o sa mai pot intra 3-4 zile, aveti grija ce faceti, sper sa luam LV-ul curand.
 6. Uite doar ce am incarcat un video pe YTb, daca va place like + com. Nu am ce sa mai fac mane, usor usor pica tot serverul, adica cred ca ai observat si tu.
 7. CaPeCoDDeR

  Salut baietii mei cei rai, am incarcat si eu un video cu wars, daca va place nu uitati sa lasa-ti un like si sa va abonati, mersi frumos. Ba Ceder, te invat eu cum sa tragi mai bine, in primul rand dai camera de pe tasta "v" mai departe, cel putin mediu, de asta nu poti sa dai cu tec si m4 cand este aproape. +1 pentru efectele anti-lag, daca vrei iti daueu unule mai bune, acum este alegerea ta.
 8. CaPeCoDDeR

  Asa soriine, astept.
 9. CaPeCoDDeR

  Nick: .EMILIANRank: 3Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu sunt acasa, sunt plecat.Data activitatii:23.04.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: Multumesc frumos.
 10. Bafta pe mai departe, lasa ca duc eu LSPD-ul la maxim, unde vrea ZOLERICA sa ajungaa:).
 11. » Nickname: VISINESCU.[FARAON]» Level:86» Rank: Detective (2)» Motivul: Vreau sa nu mai fie rob-uri, asta ma defineste, vreau sa dau teroare sa stie tot B-zone cine sunt membri din LSPD RPG2.» Alte precizări: Mersi frumos.
 12. Salut, multumesc frumos pentru sansa acorda, sper sa ne intelegem foarte bine.
 13. CaPeCoDDeR

  Salut dragi colegii, este prima data cand postez aici, de aceea am zis sa vedeti cum ma numesc pe forum si etc.
 14. CaPeCoDDeR

  Nick: .EmilianRank: 2Vreau sa ma invoiesc de la: warMotivul absentei: Plec la munca si nu pot sa ajung.Data activitatii: 13.04.2017Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: succes la war
 15. Nick: .VISINESCU[FARAON] Rank: 2 Acțiune namecover: Posesie/ Folosire Droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 19.03.2018 - 25.03.2018 Dovezi:Name Cover 1: https://imgur.com/a/1MxpC : Name Cover 2: https://imgur.com/a/snIAa Alte precizări: Multumesc frumos.
 16. CaPeCoDDeR

  Nu este topic, doar am pus poza, tii se pare ca am facut altceva?
 17. CaPeCoDDeR

  Salut dragi colegii, stiu, nu stiti cum pot sa dau eu 400+ metri, voi mi-ati zis ca de la 350 nu mai vedeti tinta, uitati o poza cand am prins pe contu meu secundar si ii dau 406m, eu vad tinta perfecta. PS:Modurile nu le dau. Poza: https://imgur.com/a/31sW5
 18. RPG2 VISINESCU.[FARAON] si .VISINESCU[FARAON]
 19. CaPeCoDDeR

  Salut salut, sa speram.
 20. CaPeCoDDeR

  Nick:LUCEOWN.Rank:3Vreau sa ma invoiesc de la: wARR-URIMotivul absentei:Sunt la ziua unui coleg, nu pot sa intru, nu am nici connect la net.Data activitatii:31.01.2018Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1 / 2Alte precizari?: Multumesc.
 21. CaPeCoDDeR

  Ionut19 Invoire acceptata.
 22. CaPeCoDDeR

  Acum ca eu fac parte din ELC sper sa facem ceva, multumesc frumos. Acum ca eu fac parte din ELC sper sa facem ceva, multumesc frumos.
 23. CaPeCoDDeR

  Nick: .VISINESCU[FARAON] Rank: 6 Am dat test cu: AdiGR Rezultat regulament: 1/3 Rezultat deagle: 5-4 for me Data:23.01.2017 ADMIS / PICAT: PICAT Alte mentiuni: Bafta. Quote
 24. CaPeCoDDeR

  Edwardfly Krumpy marioalex Invoirii acceptate, bafta.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.