Jump to content

K O N G

Member
  • Posts

    353
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by K O N G

  1. Am corectat harta lui dre.jr Las Venturas. Erau 3 greseli mari in ea ( 3 puncte puse aiurea). Daca v-am ajutat +1. http://imgur.com/z5Y7Goi
  2. Am terminat Harta San Fierro. Sper sa va ajute. Daca doriti puteti sa-mi oferiti +1, pentru munca depusa. http://imgur.com/sEVXfMX
  3. K O N G

    Am gasit cateva cadou-uri in SF, sper va fie de ajutor. http://imgur.com/OoODndl
  4. K O N G

    Perfect. Multumesc, se poate inchide.
  5. K O N G

    Nick:WG Kikioo RPG3 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Hitmen Agency, cu Sniper in mana, sa arate cam GTA5. Text:Kikioo ( sa aibe culoarea agentiei hitmen ), dedesupt cu alb sa fie scris: Hitmen Agency RPG3 Dimensiuni: cum doreste designerul Alte precizari: multumesc
  6. K O N G

    Puteti da Topic Close. Am ales aceasta.
  7. K O N G

    E frumos, dar nu poti pune si [WG]-ul inaintea numelui + Textul Hitmen Agency, sa fie cu culoarea respectiva a factiunii.
  8. K O N G

    Nick:WG Kikioo RPG3 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnatura):http://i.imgur.com/UubKGMf.png Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text:In Loc de "AIM" : [WG]Kikioo , in loc de "Always a family": Hitmen Agency, cu culoarea factiunii, si in loc de "since 29.04.2013": since 07.07.2015 Dimensiuni:Destul de mare, sa arate cat mai bine, ca semnatura. Alte precizari:Astept lucrarile.
  9. K O N G

    Bine ai venit alatur de Comunitatea B-zone! Iti doresc o sedere placuta.
  10. K O N G

    Va multumesc tuturor pentru ca "m-ati primit" intre voi, si sper sa fiu cat mai mult alatur de aceasta comunitate.
  11. K O N G

    - Nick-ul tau:dMb.exe - Prenume:Cristian - Varsta:17 - Locatia:Oradea - Ocupatie:Sunt la Liceu. - Jocul(rile) preferat(e):SA:MP. - Hobby-urile tale:Sa joc basket, sa:mp, si bineinteles activitatile cu prietena. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Salut! Mă numesc Cristian, am 17 ani și locuiesc în Oradea. Sunt un băiat timid, emotiv, care știe să recunoască și să respecte prietenii și persoanele care merită. Nu suport bârfa. Minciuna este cel mai mare dușman al meu. Nu îmi place să primesc ceva pe gratis, pe pile, fără muncă. Știu măcar că am obținut respectivul lucru pe sudoarea mea. Nu m-am dat înlături de la munca pentru ceva ce-mi doresc și mă consider capabil. Am considerat că dacă obțin un lucru înseamnă că sunt capabil să îl păstrez o perioadă lungă de timp. Nu sunt genul care se enervează ușor. Ca hobby-uri am ieșitul cu prietenii, scrierea de scenarii, programarea în diferite limbaje, editarea video, designul grafic, bodybuildingul și multe altele. Ca sporturi practicate de mine, se regaseste basketul si, ca orice alt baiat de varsta mea, mai merg la sala, din cand in cand. Nu sunt genul care judecă o persoană. Atâta timp cât comportamentul lui față de mine și de cei la care țin este bun, atunci nu mă interesează gusturile, naționalitatea, orientarea sexuală, hobby-uri, că fumează, că se droghează, că fură și așa mai departe. Mereu am fost la locul meu. Nu îmi place să fiu scandalagiu, să mă remarc prin lucruri negative. Da, este mai ușor să faci asta, dar prefer să fiu văzut bine decât rău, chiar dacă trebuie să muncesc. Am fost o persoană matură de mic, probleme din familie schimbându-mă radical. Am simțit gustul maturității prea devreme, lucru pe care îl regret, deoarece nu prea sunt acceptat de băieții de vârsta mea pentru că eu unul nu văd nimic amuzant în a arunca pixurile colegului pe geam sau în a-i trage pantalonii de pe el în public sau lucruri de genul. Majoritatea băieților de vârsta mea văd ceva amuzant în asta. Eu unul nu. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la un prieten. - Alte precizari?:Va salut.
  12. K O N G

    Iti recomand sa te uiti la placa video. Am avut aceeasi problema, si a trebuit sa-mi schimb placa video, deoarece se supraincalzea, si a sacadat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.