Jump to content

lex

VIP
 • Content Count

  5452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

300 Impeccable

3 Followers

About lex

 • Rank
  Time is the true enemy.
 • Birthday 12/07/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pantelimon

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu-i adevărat! Adik noi am loptat atît pă internet pă Facebook să apărăm internetul liber ca să ce? Opiniile fiecăruia să fie egale și respectate? Oamenii din ziua de azi nu apreciază like-urile și petițiile semnate de noi, ăștia #luptătorii #internetulpentrutoți /s
 2. Pai asta mi s-a parut si mie ciudat... ca tot aduc in discutie ca au viata personala, privata cum or zice ei... facultate, alea alea... Si parca vezi ca unii au si functii pe SA:MP, pnm. Ei vin cu termene d-astea "in cateva luni o sa beta" fiindca stiu ca de fapt nu este chiar asa de greu cum vor ei sa para si nici nu dureaza atat de mult timp. Eu zic sa nu uitam ca si SA:MP avea 200 sloturi intr-o perioada si cam luai crash destul de des. Asta insemna ca serverele mari de SA:MP au facut o greseala ca totusi au incercat sa faca ceva, nu? Si consider ca a trecut destul timp, client side. Pana acuma se poate alege un client, o platforma o mama ma-sii ce pare de viitor. Dar din nou, chef exista, interes exista... timp nu exista. /s
 3. Păi ei nu sunt plătiți... Fac asta din plăcere.
 4. Viață personală boss. Unii au și D-asta.
 5. Mai ușor cu gălăgia că nu există timp pentru facultate, postat aici și făcut ceva la server! Vă fac referat la toți că întârziați lucrările, gata!
 6. Deci, în alte cuvinte nu este fezabil să faci un server de GTA 5 fiindcă nu o să ai playeri. Nu?
 7. Indiferent de platformă realitatea este aceeași, cea din teren. Nu există echipă, interes, progres. Doar scuze și amânări din partea persoanei care se ocupă și hate din partea mea. 😂 😂 😂 În alte cuvinte, este irelevant cât costă GTA 5. Rar mai vezi pe unu cu windows XP pe aici. Cred că și office cere mai multe decât samp.
 8. Vad ca nu s-a legat nimeni de evolutia serverului in timp util... asa ca o fac eu. In prezent acest server prezinta anumite particularitati incompatibile cu viata.
 9. Ou Mai Gad, vini vara shi n-au ci sa si joaci baetzi, ie moarta rumaniei vara asta
 10. lex

  Fa una si cu "cand esti bzon samp player si realizezi ca nu o sa mai ai pe ce sa joci" sa fie treaba treaba.
 11. lex

  Mai bine, să împace și capra și varza fac două modalități de a aplica... Unal cu regulament, hard core și dacă îl treci ai direct rang 3 și alta fără test și ești acolo băiatul cu apa. 😂 😂
 12. lex

  Salut. Momentan avem cateva joburi si sisteme in mod demo dar te asiguram ca se lucreaza intensiv la server! Nu avem un deadline clar, undeva intre toamna asta si urmatorii 5-10 ani dar te sfatuim sa nu-ti faci prea mari sperante fiindca avem si noi o viata, facultate, alte functii pe alte servere ale comunitatii si foarte putin timp si mai ales chef. Ah, si sa nu uit, echipa, in momentul de fata, este formata dintr-o persoana, poate doua. Avem o viziune foarte unica si complexa pentru acest server si trebuie sa mentionam ca limbaje de programare si dureaza foarte mult ca nu este usor si tampenii de genul doar sa-ti inchidem gura. Daca iti doresti sa vezi ce avem implementat pana acum pe server poti intra pe adresa: habar n-am care.b-zone.ro sau sa vizitezi topicul "server updates" (sau cum s-o numi) unde n-am mai postat ceva interesant de acum cativa ani. O zi faina sa ai. Ti-am rezumat aici raspunsurile lor din ultimul an.
 13. Jucam la rusi pt. ping mai bun si la americani pt. game mode bun, asta e clar.
 14. Man, eu zic sa te lasi de SA:MP si sa te apuci de altceva, ca nu prea are sens ceea ce spui, serios... De exemplu, "copiate dupa samp", cuvinte mai bune nici ca puteai alege, nu stiu, "adaptate dupa samp", "preluate dupa samp", stii tu... Cand zici "copiate dupa samp", practic, faci lumea sa inteleaga ca n-o sa fie nimic nou, doar texturi si masini noi.
 15. Ce reply OOC ai putut sa dai, lolz...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.