Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

lex

VIP
 • Content count

  5277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

184 Extraordinary

2 Followers

About lex

 • Rank
  Time is the true enemy.
 • Birthday 12/07/94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pantelimon

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 1. Ok... https://www.computerhope.com/issues/ch001152.htm Deci, tu nu ai gasit PROBLEMA TA pe Google sau SOLUTIE (rezolvare) PENTRU PROBLEMA TA? Vorbim de un laptop sau PC?
 2. La ce sa dai bani pe un i5, i3, alea alea... daca te stradui bagi si Windows 10 pe Pentium 4...
 3. What the fuck man... ai stat ceva s-o coci p-asta observ...
 4. Io zic sa fii un Elon Musk, ca să-mi dau și eu cu părerea despre ce cred eu ca trebuie sa știi/fii pentru a putea ajuta serverul... Au zis ca au niște joburi, o facțiune doua, o comanda doua și cam atât. Pana termina ei serverul cred ca se da drop la platforma aleasa, lol, no hate.
 5. Probabil de la atata talent cat ai la "Hobbies"... si de la aia o mie de virusi din PC. Baga alt Windows (adica fresh install).
 6. Habar n-am, https://www.tenforums.com/tutorials/8637-turn-off-game-bar-windows-10-a.html si vezi ce mai gasesti pe Google.
 7. Ok, intrebarea mea ramane, la ce-ti trebuiesc atat de multe FPS-uri (peste 60)?
 8. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1775774/fps-locked.html http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3250035/stuck-fps.html TL;DR - VSYNC, vezi daca-i OFF sau ON. Ma rog, nu stiu ce-ti trebuiesc mai mult de 60FPS, dar poate ai monitor mai potent, gen 100Hz, etc.
 9. Nu pot sa inteleg de ce tot recomandati i3-uri... "daca il folosesti DOAR pentru gaming, mergi pe un i5", "daca mai te si joci pe el din cand in cand, mergi pe un i3", mi se pare mult mai ok. La urma urmei, scopul este sa-ti faci un PC cat mai ieftin si care sa te tina cat mai mult timp, nu? De ce ai pune cel mai slab procesor, "office level" adica. Dupa 2 ani daca vrei sa-l schimbi te trezesti ca mai trebuie sa bagi si de o placa de baza... Dar ma rog, uneori este chiar greu sa vii cu argumente care sa-ti sustina punctul de vedere.
 10. Serios....? Cum poți spune asta...
 11. Sa speram ca intre timp nu se inchide GTA:N-ul.
 12. Probabil nu duce PC-ul sau nu sunt setarile facute ok pt. configuratia ta?
 13. Cine stie, tinand cont ca nu-ti da erori nimic, dubios. Sa nu uit sa mentionez, sunt uimit de ce anume pune lumea la "Alte precizari", tind sa cred ca unii nu pot posta pe TPU, fiind prea complicat pt. ei.
 14. Oho, acest telefon cu 19 sau 35GB RAM o sa rupa!!!
 15. Când s-a dat wipe pe SAMP? Cand au făcut rpg 2,3 și 4? 😂 😂