Clientul RakDroid a fost adăugat pe lista de moduri interzise. Detalii aici.
[DISCOUNTS] Începând de Luni se vor activa reduceri pe Shop. Detalii pe https://forum.b-zone.ro/discounts

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

lexutzu

VIP
 • Content count

  5146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 Extraordinary

1 Follower

About lexutzu

 • Rank
  Time is the true enemy.
 • Birthday 12/07/94

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pantelimon

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 1. Pai stii vorba aia, nu anunta cand se strica... eu am pus-o ca fiind o posibilitate. La scumpul meu laptop HP s-a dus intai coolerul si mai apoi HDD-ul... si astea doua mi se par cele mai intalnite probleme cand vorbim de un laptop, ambele putand cauza performante scazute. Apoi, poate fi si partea software... totusi, este Windows 7 si cel mai probabil fara licenta...
 2. Poate au primit update jocurile? Poate e o problema cu ultima versiune a driverului? Poate... datorita faptului ca s-a incalzit afara ai un mic thermal bottleneck sau cum ii zicea? Poate intre timp ti s-a mai dus sistemul de racire al laptopului? (mizerie, praf, etc) La asta m-am putut gandi pe moment.
 3. Habar n-am... http://windowsreport.com/directx-errors-windows-10/ http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-3006137/install-directx-windows.html Vezi ca trebuie sa citesti ce scrie acolo...
 4. Presupun ca ai o versiune luata de pe Filelist? Nu stiu, inainte rulam si eu astfel de versiuni de Windows (faxcool mi s-a parut mereu forta)... dar sincer iti spun, chiar se merita sa ai Windows licentiat. Am Windows 10, updatat la zi... n-a mai primit clean/fresh install de cand a aparut Windows 8.1 si merge ca uns... singura conditie a fost sa-i mai bag 8GB ram. Incearca alta versiune de Windows (de la alt release group), incearca sa instalezi driverele de pe CD-uri si dupa sa cauti ultima versiune manual, nu prea am incredere in utilitarele care-ti cauta driverele... Daca problema tot persista, ce pot sa zic, poate s-a dus HDD-ul? Ca na, stii cum e... nu te anunta cand isi dau suflarea. :-)
 5. sal, daca or sa se bage tot d-astia ca tine care habar nu au ce inseamna a fi moderator... mai bine ar fi sa inchida forumul.
 6. Cer moderatorilor sectiunii sa inchida topicul si sa dea advertisment si warn OP fiindca e creatie proprie si nu are ce cauta aici.
 7. Dacă și la asta trebuie copy&paste... La filme, e clar. Când purtați o pereche de încălțări și va întreaba o persană, "ce părere ai despre încălțările astea? Le-ai recomanda?", căutați pe google sau răspundeți "da". Mai mult e prea greu.
 8. Din nou... "Eu nu am nicio legatura cu acel server sau cu aceasta comunitate, m-am lasat de ceva timp." Poate ar trebui să-ți spună cineva ca "aceasta comunitate" este mai mult decât SA:MP. Aparent, tu nu ți-ai dat seama.
 9. Cum se numara voturile aici? Vad ca lumea posteaza "Nu." si "Da." (generalizez) Oricum, eu nu stiu daca trebuie sa votez sau sa dau reply cu ce aleg "Da/Nu" sau ambele... poate ma indrumati (mai faceti un post).
 10. Salut, pe tine, in medie, cat te tine bateria? Duce o zi de utilizare medie cu luminozitatea la maxim, datele fiind activate permanent? Cum este la multi-tasking tinand cont ca ruleaza Android 6.0 si are doar 2GB ram? Cat ram liber are telefonul?
 11. Macar atat sa faci si tu... dai click pe http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1991597/windows-bit-error-0xc000007b.html#r12504980 si citesti...
 12. Prietene, mai bine lasa-te DETOT, DE TOT, DITAT. "Eu nu am nicio legatura cu acel server sau cu aceasta comunitate, m-am lasat de ceva timp."
 13. Da' a fost viu ca sa fie mort? Nu stiu, eu as fi jucat si pe ceva super light (fara chestii fancy), ca atat poate clientul... cam aici era tot "oful" meu.
 14. Baga alt Windows si nu mai instala prostii?
 15. Sa analizam ce a spus userul de mai sus: - denegreze? what the fuck - fa ce vrei tu, nu conteaza ca furi munca altora (imaginile de exemplu) - sa fie jale daca altii fura de la tine Na, nu fi supy akm k avem noi cv cu tn.