Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sleke

Member
 • Content Count

  1946
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About Sleke

 • Rank
  The Prodigal Explorer
 • Birthday 10/03/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanţa

Contact Methods

 • Skype
  tiby97

Previous Fields

 • Real name
  Rusu Tiberiu
 1. Sleke

  Din cate imi aduc aminte, de la ConneR.
 2. -- Nick: Tibyy -- Level: 36 -- [/stats] dinainte de problemă: - (am dezinstalat sa:mp-ul si GTA-ul dupa ce m-am lasat, asa ca am pierdut toate SS-urile, chat log-urile etc..) -- [/stats] după problemă: - -- Descrierea problemei: Acum o perioada de timp, am hotarat sa ma las de sa:mp deoarece ma plictisisem. In urma cu doua zile am vrut sa ma reapuc, deoarece am vazut noul update cu San Fierro si denominare, dar parolele au fost regenerate, iar mail-ul pe care aveam contul de sa:mp (Tibyy) l-am pierdut (am uitat parola). -- Informații folositoare: Mail-ul asociat contului este tiby_fotbalist si as vrea sa-mi fie schimbat in tiby_bz@yahoo.com. Factiuni: School Instructors (rank 5) - link catre demisie http://forum.b-zone....s/page__st__420 News Reporter (rank 3 si 4) - prima data am fost demis (3/3 FW); link catre demisie http://forum.b-zone....i/page__st__860 Police Department (rank 3) - am fost demis pentru inactivitate sau s-a schimbat liderul, nu mai tine bine minte Corleone Family (rank 1) - am fost demis, deoarece s-a schimbat liderul (WIPE) Paterno Family (rank 1) - am fost demis pentru inactivitate Am avut o singura data ban pentru acumularea a 3/3 warn-uri. Alte informatii, nu stiu pe care sa vi le dau, daca este nevoie spuneti-mi si le voi posta aici sau printr-un PM, multumesc.
 3. http://www.youtube.com/watch?v=eLy5GOTMwQ8&feature=player_embedded - e ascuns video-ul deci doar cei care primesc link îl pot vedea. E trailer-ul, btw.
 4. Studioul Double Fine Productions, în frunte cu Tim Schafer, a anunţat că Brutal Legend, titlu lansat în colaborare cu EA în 2009 pe console, urmează să fie lansat şi pe PC. Brutal Legend este un open-world cu elemente de real-time strategy a cărei poveste se învărte în jurul lui Eddie Riggs, un fan înrăit al muzicii rock, vocea sa fiind interpretată chiar de Jack Black. Riggs ajunge în lumea Brutal Legend unde porneşte într-un turneu în care se confruntă cu alte trupe, folosindu-se de toporul şi chitara lui. În tot acest timp, întâlneşte legende care au lăsat ceva în istoria muzicii rock cum ar fi Ozzy Ousbourne, Lita Ford sau Rob Halford. Jocul va fi lansat prin intermediul Steam, iar toţi cei care precomandă titlul vor primi automat acces la versiunea de testare beta a multiplayer-ului. Brutal Legend va fi lansat pe 26 februarie 2013. Sursa: go4games.ro
 5. Ben Cousins (fost producător executiv pentru titlurile seriei Battlefield) şi noua sa echipă de la Scattered Entertainment (ai cărei membri au experienţă cu titluri precum Halo sau Far Cry) sunt pe cale să revoluţioneze modul în care vor fi jucate shooterele pe tabletele sau telefoanele echipate cu ecrane sensibile la atingere. Oricine a încercat un FPS pe un astfel de dispozitiv ştie că metodele de control ce încearcă să emuleze stick-urile unui gamepad de consolă sunt greoaie şi, de multe ori, nu funcţionează aşa cum ar trebui. Cousins şi echipa sa au în lucru The Drowning, un first person shooter cu o schemă de control complet diferită, explicată în detaliu în trailerul de mai jos. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sAKdyxIB1cE Rămâne de văzut dacă soluţia propusă de The Drowning se va impune pe piaţa jocurilor pentru tablete şi va fi capabilă să aducă aceste titluri cu un pas mai aproape de complexitatea creaţiilor dedicate PC-ului sau consolelor tradiţionale. The Drowning spune povestea unui tip nemaivăzut de petrol, capabil să transforme orice fiinţă atinsă într-un veritabil monstru. Jocul va fi lansat în cursul acestui an în regim Free-to-play pentru iPad şi iPhone. Sursa: go4games.ro
 6. Sleke

  Nici nu a apărut jocul și tu l-ai jucat deja. Tare.
 7. Sleke

  Closed. Fără review-uri în alte limbi. La următoare abatere ai warn.
 8. Foarte mulţi fani au strâmbat din nas atunci când Blizzard a anunţat că StarCraft II va fi conceput ca o trilogie, doar prima parte dedicată terranilor - StarCraft II: Wings of Liberty - fiind lansată anul trecut. Cel de-al doilea capitol, StarCraft II: Heart of The Swarm va fi însă dedicat rasei Zerg. După cum puteţi urmări în trailerul de mai jos, personajele principale Jim Raynor şi Sarah Kerrigan, The Queen of Blades, vor reveni şi în cea de-a doua parte a trilogiei StarCraft II. În StarCraft II: Wings of Liberty, toată povestea se învârtea în jurul lui Jim Raynor, clasicile mecanici ale unui joc de strategie în timp real fiind armonios îmbinate cu elemente caracteristice titlurilor de aventură point and click. Blizzard va menţine această reţetă şi în StarCraft II: Heart of The Swarm, Sarah Kerrigan, Queen of Blades, trecând însă acum în lumina reflectoarelor. Kerrigan, ca personaj central, va juca un rol mult mai important decât Raynor în gameplay-ul propriu-zis, întreaga campanie din Heart of The Swarm fiind dezvoltată în jurul abilităţilor acesteia. Dacă în Wings of Liberty gameplay-ul era diversificat cu ajutorul elementelor adventure, în cea de-a doua parte a trilogiei StarCraft II variaţiunea va fi adusă de elementele de RPG bazate pe evoluţia Sarei Kerrigan. Aceasta va fi controlabilă direct, jucând un rol mult mai asemănător cu eroii din WarCraft III, îmbinarea genurile RTS şi RPG fiind atuul pe care Blizzard mizează pentru a atrage şi fanii care în mod normal nu gustă jocurile de strategie. Mai jos puteţi urmări o prezentare video a unităţilor noi introduse în componenta multiplayer a lui Heart of The Swarm. Galerie Sursa: go4games.ro
 9. Un nou joc din franciza Assassin's Creed a fost confirmat, însă fără un titlu oficial. Următorul Assassin's Creed va avea loc într-o altă perioadă din istorie cu un nou protagonist. Se presupune o lansare înainte de Aprilie 2014, aşa cum a afirmat CEO Ubisoft, Yves Guillemot, iar zvonurile spun că acesta se va numi Assassin's Creed 4 sau Assassin's Creed: Black Flags. Cu toate că Ubisoft Montreal au developat fiecare joc de până acum, de data aceasta o altă echipa se va ocupa de crearea noului titlu, însă nu se știe încă cine. Conform unui utilizator Reddit, în timp ce călătoarea cu avionul a observat o persoană care lucra la o prezentare PowerPoint despre strategii de marketing pentru diferite titluri de gaming, printre care și Assassin's Creed: Black Flags. Pe lângă acest lucru, un alt utilizator Reddit a precizat că Black Flags va fi un DLC pentru actualul Assassin's Creed 3, acesta aflându-se deja în dezvoltare de aproximativ 6 luni, dar încă se află într-un stadiu timpuriu.
 10. Sleke

  Link
 11. Sleke

  http://forum.b-zone.ro/topic/94706-doom-3-bfg-edition/ Dacă vrei să completezi cu ceva, dai pm unui moderator și va modifica topicul inițial. Dacă mai continui aşa, vei fi sancţionat din nou.
 12. Topicul are o vechime mai mare de o lună.
 13. Sleke

 14. Dacă topicul e făcut de tine, precizează. Dacă nu, pune sursa.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.