Jump to content

Werner

Member
  • Posts

    479
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Werner

  1. LVPD RPG3 recruteaza.

  2. LVPD RPG3 recruteaza.

  3. Astept creatii care sa respecte cerintele prezentate in cerere.
  4. Astept creatii din partea celor cu experienta.
  5. Acesta este pe google, astept creatii proprii, nu creatii de pe google pentru ca stiu si eu sa umblu pe google.
  6. Nick: Werner Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/359149-cerere-wg-werner-logo/#entry5417509 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Nu am o imagine Tema (In caz ca nu exista o imagine): As dori ca acest logo sa aiba forma rotunda, sa fie de genul acestuia, si in el sa se regaseasca niste aripi de vultur de acest gen. Text: Las Venturas Police Department ca text principal, iar ca text secundar sa fie RPG3 Dimensiuni: Voi stiti cum trebuie sa fie Alte precizari: Va rog sa fiti atenti la scrierea cuvantului "Department".
  7. Sunt intru totul de acord cu ideile voastre de a schimba regulamentul liderilor in ceea ce priveste alegerea subliderilor. Insa, parerea mea personala este ca fiecare lider ar trebui sa fie constient de riscurile la care este expus in cazul in care face o alegere nepotrivita. De faptele subliderilor liderul raspunde, si cred ca liderul ar trebui sa-si asume aceasta mutare importanta. In alta ordine de idei, nu consider ca e necesara aceasta modificare. Chiar daca se va modifica acest aspect, pentru mine nu va fi o problema.
  8. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    1. Botys Ghytza

      Botys Ghytza

      IAR PROSTIA ASTA..

    2. Werner

      Werner

      Mie imi place

    3. Botys Ghytza

      Botys Ghytza

      De unde a pornit?..

  9. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: De la un timp, cand incerc sa dau clikc dreapta pe un folder/fisier de pe desktop, imi apare acel cerculet de loading si nu se intampla nimic. Daca incerc sa fac altceva imi spune ca Windows Explorer nu raspunde si trebuie sa aleg optiunea "oprire fortata"/ De cat timp aveti problema respectiva ?: Nu stiu sigur, cam de 2-3 saptamani sa zic asa. Sistem de operare ?: Windows 7 Screenshot/Video: Nu este nevoie, am explicat detaliat in cele de mai sus. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Am incercat sa citesc aici, dar nu prea am reusit sa inteleg deoarece nu le am asa de bine cu calculatoarele cand vine vorba de astfel de probleme. Tocmai de aceea am decis sa cer ajutorul dvs aici. As aprecia daca mi-ati explica pe intelesul meu si sa-mi spuneti pas cu pas ce trebuie sa fac pentru a scapa de aceasta problema. Multumesc aniticpat!
  10. Nick: WG Werner Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Este prima data cand fac o cerere Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Nu am o imagine Tema (In caz ca nu exista o imagine): Iarna Text: Las Venturas Police Department Dimensiuni: Ramane la aprecierea dvs Alte precizari: As dori sa fie in genul acestuia, dar ceva de iarna. | Va rog sa fiti atenti la scrierea cuvantului "Department".
  11. Degeaba ne plangem ca nu avem un sistem de invatamant cladit cum trebuie. Romania nu prea mai are sanse sa se schimbe din acest punct de vedere. Sunt multe lucruri care merg prost in tara asta.
  12. Va par cunoscute deoarece le-am mai postat si pe altundeva.
  13. Salut B-Zone, am decis sa-mi expun o parte din lucrarile mele pentru a le vizualiza si voi, si pentru a-mi da sfaturi. Cu parere de rau, la unele lucrari nu am PSD, asta va zic de acum deoarece nu vreau sa existe dubii cu privire la lucrarile mele. Daca vreti un mic cadou, imi puteti lasa PM cu stock-ul si eu va voi trimite lucrarea in PM. Cum am spus mai sus, nu am PSD la toate. Astept pareri si sfaturi. In portofoliu postezi doar creatiile la care ai PSD.
  14. Va multumesc pentru primirea cu caldura!
  15. - Nick-ul tau: Werner. - Prenume: Octavian - Varsta: 15 ani - Locatia: Targoviste, Dambovita - Ocupatie: Elev - Jocul(rile) preferat(e): SA-MP, FIFA 15, CoD, CS:GO. - Hobby-urile tale: Iesitul pe afara cu prietenii, PC-ul, fotbalul. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt o fire calma, care se enerveaza destul de repede, dar la fel de repede ii trece, sunt glumet, tin la gluma si imi respect foarte mult prietenii. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: Internet - Alte precizari?: Bine v-am gasit!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.