Jump to content

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Sebiche

Member
 • Content Count

  1301
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Impressive

About Sebiche

 • Rank
  Da ce-am făcut șefu?!
 • Birthday 11/12/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Tu dă bi dă best!

Previous Fields

 • Real name
  Sebi

Recent Profile Visitors

25570 profile views
 1. Bai batrane, care mai e viata ta?

  1. Sebiche

   Sebiche

   one word, thousand feelings: BAC!

  2. South zeEk

   South zeEk

   Cunosc sentimentul, l-am trait si eu anul trecut :)). Ce pot spune, mult succes si speram la un rezultat pozitiv :)

  3. Sebiche

   Sebiche

   merci merci

 2. Sebiche

  -- Nick: Bullz007 -- Level: 56 -- [/stats] dinainte de problemă: http://postimg.org/image/j2kjzma8b/ -- [/stats] după problemă: http://postimg.org/image/j2kjzma8b/ -- Descrierea problemei: Nu am mai intrat in joc de mai bine de o jumatate de an, contul mi-era inactiv cand s-a facut update-ul cu security key-ul iar de cateva zile cand am intrat in joc si am vrut sa imi setez un pin imi dadea mesajul ca deja am setat unul. (http://postimg.org/image/4uuvayxjf/) -- Informații folositoare: Cont inactiv de peste 6 luni.
 3. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de (Professional Staff Bullz007) Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0. Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 24 - http://imgur.com/a/hojfK Punctaj pentru criminali arestati: 67 - http://imgur.com/a/9jO9K Punctaj pentru operatiuni namecover: 0. Playeri level 1-5 ajutati: 0. Punctaj TOTAL: 91.
 4. TE IUBESC <3

  1. Aleksandr Lakhonin

   Aleksandr Lakhonin

   Ușor nebunilor, nu în public.

 5. Salut si bine v-am (re)gasit, mi-a fost si dor sa postez aici, dar dupa atata timp... uite ca am ocazia sa o fac iar. Sper ca o sa ne intelegem ca si cum m-am inteles si cu fostii membrii care au fost aici.
 6. Nume in joc: Bullz007 Level: 56. Varsta (Reala): 17. Sex (Masculin / Feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server?: 3 ani. Factiuni precedente: School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Hitman Agency, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, The Paterno Family, Hitman Agency, National Guard, Tow Truck Company, SF Taxi Company, Avispa Rifa. Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Avispa Rifa - Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat o perioada de timp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Cuneo Family - Rank 6 (Lider) si Hitmen Agency - Rank 6 (Sublider). De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa fac iar contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Realizarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Probleme personale. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde de program, incepand de la 3-4 ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/fn5sbf31f/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Pentru cheats (ban dat din greseala) si inselatorie (cont spart). Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari?: Thanks.
 7. Nume in joc: Bullz007 Level: 54. Varsta (Reala): 17. Sex (Masculin / Feminin): Masculin. De cat timp jucati pe server?: 3 ani. Factiuni precedente: School Instructor, Fireman/Paramedic, News Reporter, Taxi Cab Company, Federal Bureau of Investigations, Hitman Agency, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family, The Paterno Family, Hitman Agency, National Guard, Tow Truck Company, SF Taxi Company, Avispa Rifa. Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea): Avispa Rifa - Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am mai jucat o perioada de timp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): The Cuneo Family - Rank 6 (Lider) si Hitmen Agency - Rank 6 (Sublider). De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa ma joc sa-mp iar si mi-e dor de contracte. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu efectuarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Normal. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Probleme personale. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 3-4, depinde de program, la acestea se pot adauga sau scadea cateva ore. Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://prntscr.com/26f04s Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Pentru cheats (ban dat din greseala) si inselatorie (cont spart). Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari?: Mersi.
 8. LA MULȚI ANI POPONARE!

  1. Show previous comments  2 more
  2. Sebiche

   Sebiche

   nu intru pe skype

  3. Daniel ZEW

   Daniel ZEW

   Mi-e dor de vocea ta de poponar..

  4. Sebiche

   Sebiche

   no homo activity allowed

 9. Bă Azis, nu te reapuci? Am chef să fac mișto de tine..

  1. Sebiche
  2. Daniel ZEW

   Daniel ZEW

   Lasă vrăjeala şi aplică.

  3. Sebiche

   Sebiche

   aha, acum ma pregatesc

 10. Baa.. mi-e dor să-ţi dau FW-uri şi FP-uri, nu revii şi tu? :))

  1. Sebiche

   Sebiche

   odododoodod :o3

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   NO.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.