Jump to content

CriveNNN

Member
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CriveNNN

  1. Salutare, Daca vreti sa faceti o activitate, faceti-o la o ora de varf, ca 20:30 - 21:00 , cand toata lumea e acasa, daca o faceti in timpul zile la 5 normal ca nu vine nimeni . Si daca vreti sa vina toata lumea sa oferiti si premii .
  2. CriveNNN

    E din cauza background-ului, e prea inchis , daca il pui pe un background alb sau spre gri se vede altfel . ___________ La acea semnatura nu am folosit niciun shape, am luat imaginea de la cerere si am editat-o .
  3. CriveNNN

    Mai ai mult de lucrat, alege cu grija font-ul incat sa se incadreze in tema imaginii, pune textul pe gradient , prea mult exposure, border-ul nu exista , pune-l pe negru daca pui mai mult exposure, se formeaza un contrast mai bun . Redimensionarea la avatare e 0 , daca ceilalti zic ca ai lucrari "exceptionale", eu iti zic prieteneste, sunt slabe .
  4. CriveNNN

    Salutare, Romania are o multime de bogatii , avem un comert si turism imbatabil , o gramada de bani se fac anual din aceste domenii, dar unde se duc acesti bani ? Nimeni nu stie, iar justitia ce face ? In loc sa-i aresteze pe cei ce fac aceste lucruri, sunt o multime de dovezi ce aproba acest fapt . Justitia in loc sa se ocupe de aceste cazuri, aceasta amendeaza batrane de 70-80 de ani ce vand flori si legume in piata , impusca tineri ce isi spun opinia , deci , in loc sa traim intr-un sistem democratic, noi traim in unul totalitar , de ce ? Deoarece oamenii nu vad lucrurile bune si se arunca, ca fiecare roman , dupa candidatii care promit mult si nu fac nimic, de exemplu , Traian Basescu, la inceput , in 2004-2005 , toti votati Basescu , cel mai bun, si dupa 10 ani ? A dus Romania la sapa, avem 100 de mii de analfabeti , somaj imens , oamenii pleaca din tara ca sa isi intretina familia , nu pentru un trai mai bun , acum a venit Klaus Iohannis , care o sa duca Romania de la sapa, la pamant , nici macar nu stie sa vorbeasca bine si deja este presedinte, daca avem politicieni anafalbeti si care au profesii de zugravi si mecanici , ce o sa se intample cu generatiile viitoare, care la 4-5 au deja tablete si telefoane si injura ca la usa cortului , din cauza partintilor de 25-26 de ani.
  5. Salutare , Am o curiozitate despre subiectul "Poliția Română" , ce imagine are aceasta pe forum . Daca doriti sa va expuneti parerea despre aceasta institutie va rog sa postati in acest topic dupa urmatorul model . Nick: Ai avut experienta care implica politia ? Daca da detaliati : Ce parere aveti despre aceasta institutie ? :
  6. CriveNNN

  7. CriveNNN

    Nu, animatiile le fac in PS .
  8. CriveNNN

    Sunt lucrari pe stock, respectiv un text cu un shape , ce complexitate ai dori sa aibe ? Daca doresti sa-ti arat lucrari mai complexe da-mi PM . Cereri:
  9. CriveNNN

  10. CriveNNN

  11. CriveNNN

  12. CriveNNN

    NEW
  13. CriveNNN

  14. CriveNNN

  15. CriveNNN

    Nick: CriveNNN Facțiune: Los Santos School Instructors Level: 7 Număr de telefon din joc: 705-7297 Răspuns: Cabbie (taxi) Cum ți se pare acest event?: O metoda buna de a face bani . Alte precizări: -
  16. CriveNNN

    Nu stiu daca ai auzit de termenul HDD Cooler, in fine poftim: https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=HDD+cooler . Ai dreptate ,se zice temporar , nu temporal, se mai intampla sa incurci din greaba, dar eu am avut 27 GB dintr-un total de 90 GB ocupati de folder-ul Temp din C:\WINDOWS\ , vorbesc din experienta, nu din carti . Stiu foarte bine despre ce vorbesc deoarece si eu am avut astfel de probleme . EDIT: Nu am fost atent, credeam ca este vorba despre un PC , nu laptop , se mai intampla sa faci si confuzii de acest gen.
  17. What's on your mind ?!

  18. CriveNNN

    Salutare, Exista mai multe metode sa scapi de aceasta infectie . Prima ar fi "Malwarebytes Anti-Malware" . 1. Instaleaza versiunea gratuita Malwarebytes Anti-Malware . 2. Odata ce ai instalat Malwarebytes , deschide programul , si dai la Scanner . 3. Selecteaza optiunea Perform full scan si continua prin butonul Scan . 4. Dupa ce scanarea s-a terminat , Malwarebytes iti va arata informare cu malicious objects were detected .Selecteaza acele programe / fisiere si dai Remove Selected . Dupa ce ai facut aceasta scanare, urmatorul pas este legat de CCleaner . 1. Instaleaza CCleaner . 2. Odata instalat, deschide programul si navigheaza catre Cleaner > Windows/Applications si apasa pe Analyze . Dupa aceea apasa pe Run Cleaner . 3. Dupa aceea , navigheaza catre Tools > Startup si cauta printre fiecare tab de la Windows , Google Chrome si orice browser mai ai . Cauta pana gasesti Apps Hat sau orice alt program suspicios , dupa aceea dai Disable si Delete . 4. Ca sa dezintalezi automat Apps Hat , du-te la tab-ul Uninstall si cauta Apps Hat in lista programelor instalate . Sterge programul prin Run Uninstaller . Astept un raspuns daca ai rezolvat sau nu.
  19. CriveNNN

    Salutare, Ne poti arata o poza a erorii ? Sandboxie poate primi crash din mai multe motive, ce dau mult mai multe erori .
  20. CriveNNN

    Salutare, In lista cu software-urile intalatate cauta Microsoft .NET Framework 4.0, daca ai mai multe versiuni de Microsoft .NET Framework instalate , verifica daca versiunea 4.0 este instalata . Ca de exemplu in lista de mai jos, sunt mai multe versiuni de Microsoft .NET Framework instalate . In caz ca nu ai versiunea 4.0 instalata, downloadeaza si intaleaza Microsoft .NET Framework 4.0 .
  21. CriveNNN

    Hello, I suspect that the PC is infected by ZeroAccess/Sirefef . Download Hitman Pro Kickstart on an uninfected computer, copy it to a USB flash drive and use it to repair MSE and remove the root kit virus, ZeroAccess/Sirefef. Downloand + Instructions here: Click . Try too TDSS Killer: Click . TDSS Killer may be run from a flash drive. I recommend you to read this article too : Click . You might need to use Shardana Antivirus Rescue Disk Utility, which creates a custom bootable CD or flash drive that includes multiple rescue scanners: Click
  22. CriveNNN

    Salutare, Supraincalzirea componentelor are o cauza comuna in cele mai multe cazuri, praful, incearca sa-ti cureti tot calculatorul de praf, inclusiv ventilatoarele de la HDD , poate a cazut unul sau nu mai functioneaza. Incearca sa stergi si fisierele temporale, necuratate demult acestea pot lua valori de peste 15-20 GB .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.