Jump to content

Fyreon

Member
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fyreon

  1. Exemplu de gif: http://imgur.com/ec41fIh http://i.imgur.com/bXAXXWF.gif http://i.imgur.com/wdOtzAi.gif http://i.imgur.com/C2VejUN.gif http://imgur.com/fByBvVy
  2. Mda.Si tocmai ce vroiam sa te felicit si eu pentru talent.Poate data viitoare le vei crea chiar tu.
  3. Va multumesc mult baietii, dar vreau si ceva gif-uri cu efecte.Va fi greu de ales.
  4. Frumoase.Nu am nimic de reprosat, dar inca mai astept si alte creatii. P.S.: Puteti adauga si efecte(gen scantei, etc...)
  5. @@KothalKHAN, iti multumesc si tie, dar as vrea si ceva din partea designerilor. "B-zone" sa fie cu acelasi font ca in aceasta poza(http://i.imgur.com/4jDdwYD.png)
  6. Multumesc.Apreciez.Insa mai astept si alte creatii.
  7. Nick: Fyreon Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/280671-cerere-zeco-avatar/#entry4264536 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a/ezgQp Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: B-ZONE mic jos dreapta, si jos mijloc Fyreon cu un font frumos. Dimensiuni: De avatar. Alte precizari:Dau +1.
  8. Nick: ZeCo Level: 15 Facţiune Avispa Rifa Răspuns: Primo Părere despre eveniment: - Alte precizări: -
  9. Salut.Vrei sa spui ca harta aia e a inimilor din LS?No.Aia a fost cu tiki-uri...e veche si nu mai e de folos.Cei care chiar au facut rost de hartile inimilor ii asteptam cu un reply.
  10. Nick: ZeCo Level: 15 Facţiune Avispa Rifa Răspuns: Manana Părere despre eveniment: Jmk Alte precizări: -
  11. Nick: ZeCo Level: 15 Facţiune: Avispa Rifa Răspuns: Nebula Părere despre eveniment: - Alte precizări: Bine ca ai revenit cu eventul.
  12. Nick: ZeCo Level: 15 Poza cu /stats: http://i.imgur.com/QKe40AZ.png Doresc bani pentru: Am ramas falid si vreau sa strang de un biz sau de o casa.Multumesc anticipat!
  13. Multumesc pentru creatiile oferite si felicitari pentru munca depusa.Insa voi alege una singura din toate cele prezentate, si accea este bineinteles a Cristinei.Se vede clar diferentele intre avatare.
  14. Sincer, nu imi place...mai ales textul.Mai astept 1-2 creatii cu poza 10, apoi puteti da closed.Daca se poate la aceasta poza si un efect pe langa text ar fi bine.La sfarsit voi acorda +1 la cea mai reusita creatie care mi s-a parut.
  15. Mersi frumos.Arata bine, dar mai astept creatii sa am de unde alege.Dupa cum am precizat si mai sus, astept si avatare cu efecte.
  16. Nick: ZeCo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/x4bowKr,s1ugMK6,L0l1pVJ,tBH2KIb,RV1yH32,E6rQUc8,Q87hWVf,TLeVc44,DkAXYJf,OrgwMec,FUaWHwx#0 ( Aveti de unde alege, dar de preferat ar fi pozele 3, 5, 7, 9, 10) Tema (In caz ca nu exista o imagine) Text: ZeCo Dimensiuni: De avatar. Alte precizari: Astept si gif-uri.Avatare cu scantei, cu multe efecte, dar si simple.
  17. Frumusele.Esti pe drumul cel bun.
  18. Superbe.Voi fura si eu unul.Felicitari pentru munca depusa.
  19. Felicitari si succes la mai multe.
  20. Bravo.Mai asteptam si altele.
  21. Devii din ce in ce mai bun.Bravo!
  22. Felicitari si succes la mai multe.
  23. Bravo.Se vede ca ai experienta destula.Voi folosi si eu un logo atunci cand voi intra intr-o factiune.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.