Jump to content

Sebby

Member
  • Posts

    487
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Sebastian

Sebby's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

6

Reputation

  1. Sebby

    Pai ce te impiedica sa folosesti CTRL+F in excel si sa cauti ce ai nevoie? Sau tu in functie de ce anume vrei sa cauti?
  2. Ma amuza teribil cand vad oameni care reinstaleaza windows-ul in secunda doi la orice problema aparuta indiferent daca are sau nu legatura cu windows-ul (aici se includ si cei care sugereaza asta). Ma rog, pana la urma e treaba voastra. Exact ca in bancul cu limbricii. In fine, ca sa raspund si la intrebarea initiatorului, daca la conectarea la mail iti cere sa introduci raspunsul de siguranta asta inseamna ca yahoo ti-a blocat contul, de obicei in urma introducerii gresite a parolei de mai multe ori, ori cine stie din ce alt motiv ar mai fi putut sa il blocheze. In cazul asta ai 2 variante, poate 3, de a rezolva. Prima ar fi sa iti aduci aminte intrebarea si raspunsul de siguranta, iar a doua ar fi sa astepti un timp pana il deblocheaza. Acum nu stiu daca treaba cu deblocarea e general valabila sau daca nu cumva am intalnit eu un caz mai special, cert este ca asta a fost rezolvarea in cazul unei cunostinte care se afla in situatia ta. Ma tot ruga de ceva timp sa incerc sa rezolv, am tot incercat variante (fara succes) o data la ceva timp pana la un moment dat cand se rezolvase de la sine si nu a mai cerut raspunsul de siguranta. Nu stiu exact cat a durat, dar sigur a fost cel putin o luna (sau poate doua). Cica s-ar mai putea rezolva si prin contactarea celor de la yahoo, dar eu personal nu cred asta. Tu daca vrei poti incerca.
  3. Sebby

    Si ce treaba are asta cu programarea? Sau poate vrei sa iti faci singur programul.
  4. Nick: Sebby Rank: 4 Data: 11.11.2013 Am dat test cu: TEK. Rezultat probă teoretică (x/20): 19/20 Rezultat probă practică (x/3): 3/3
  5. Sebby

    Nick: Sebby Factiune: TTC Level: 47 Raspuns: Pajura, Cap, Pajura
  6. Sebby

    Pai normal... pune using namespace std; dupa sau inainte de declararea bibliotecilor. Si void main() ala nu o sa-ti mearga pentru ca nu face parte din standard.
  7. Sebby

    Lasa doar iostream la numele bibliotecii, fara .h
  8. Nick: Sebby Rank: 4 Data: 07.10.2013 Am dat test cu: Atrixboy Rezultat proba teoretica (x/20): 19/20 Rezultat proba practica (x/3): 3/3
  9. Sebby

    Prima greseala e ca nu iti indentezi codul. La prima problema tu initializezi variabilele a si b cu 1, iar pe parcursul algoritmului nu le mai atribui valori din vectorul tau. Adica, pentru orice valori citite, programul tau va afisa 1 de fiecare data. Pe langa asta, nu inteleg ce ai vrut sa faci cu if (a*b == 0) care va fi adevarat doar cand unul din numerele citite este 0 (in conditiile in care algoritmul ar fi corect) si atunci nu mai are rost sa continui pentru ca rezultatul e 0, dar nu cred ca are rost sa te complici cu asta deocamdata. Ca ultima observatie, daca ti-am inteles bine ideea, for-ul tau trebuie sa se execute de n-1 ori. Presupun ca intelegi de ce. La problema a doua tu citesti vectorul de la 1 la n si apoi ii atribui variabilei max valoarea lui v[0]. Mai departe nu inteleg ce vrei sa faci. In primul if faci v=max si pierzi valori din vector, iar apoi verifici daca elementele vectorului sunt in pozitia dorita, ceea ce nu se va intampla, mai ai un alt for dupa caruia nu ii inteleg logica... In fine, nu stiu ce ai vrut sa faci, dar ca sa iti da o idee de rezolvare care imi vine acum pe moment, ia un for de la 1 la n in care verifici numerele doua cate doua sa fie crescatoare. Cand gasesti primele doua numere descrescatoare inseamna ca ai gasit presupusul varf, iar de acolo toate trebuie sa fie descrescatoare. Daca nu sunt, inseamna ca sirul nu are aspect de munte. P.S. La ce iti trebuie bibliotecile math si string? Apropo, ar trebui sa inveti sa faci debugging.
  10. Sebby

    Ok, sa o luam pe rand. Mai intai de toate, ce ai facut tu acolo nu rezolva cerinta problemei. Tu ai rezolvat un caz particular al acelei probleme, afland maximul dintre doua numere. Acele "n numere" presupun defapt ca tu sa afli maximul (sau produsul in problema cealalta) dintre un numar necunoscut de numere (necunoscut la momentul crearii algoritmului). Adica tu, folosind acelasi algoritm, trebuie sa poti afla maximul si dintre 2 numere, si dintre 4, 10, 20, etc. Binenteles, la un moment dat, intervin limitarile tipului de date, memoriei, dar asta e altceva, vei invata mai tarziu. In fine, vei intelege mai multe cand o sa inveti structurile repetitive. Ultima problema nu o poti rezolva fara, nici chiar pentru doua numere. Ca sfat, ar trebui sa inveti sa-ti indentezi codul. Cand algoritmii tai vor prinde amploare iti va fi destul de greu sa urmaresti codul.
  11. Salutare! Mai postez si eu pe aici. Tocmai am ajuns acasa, probabil ne vedem la sedinta. Care e treaba cu aria aia cu cereri helper? Eu nu pot sa vad nici un topic acolo, s-a inchis sau care e problema?
  12. Salutare si bine v-am gasit! De ieri suntem colegi, sper sa ne intelegem bine. In alta ordine de idei, am ajuns acasa de curand. Voi intra putin in joc, probabil, apoi ma voi culca. Asadar, va spun de pe acum noapte buna!
  13. Sebby

    Nick: Sebby Rank: 2 Grupare: Arms Dealers Plec pe ziua de: 16.06.2013 Revin pe ziua de: 27.06.2013 Motivul pentru care lipsesc: Sunt plecat din tara. Numar de inactivitate: 1 Alte precizari: Succes!
  14. Sebby

    Nick: Sebby Rank: 2 Poza cu /stats (Materiale): http://i.imgur.com/OV43GY1.png Alte precizari: -
  15. Nick-name: Sebby Rank: 2 Invoire pentru antrenamentul din data: 13/06/2013 Motivul pentru care nu pot veni la antrenamentul: A intervenit ceva si nu pot ajunge. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Mulţumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.