Jump to content

AskewOne

Member
  • Posts

    2623
  • Joined

  • Last visited

About AskewOne

  • Birthday 06/16/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Heaven
  • Hobbies
    Fitness & MMA

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Recent Profile Visitors

8400 profile views

AskewOne's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

13

Reputation

  1. M-am gandit ca pot sa-i fac eu ceva, fara sa-l mai trimit. Multumesc pentru ajutor.
  2. Cablurile sunt conectate. Daca problema e la SSD, se mai poate face ceva prin garantie? Faptul ca imi spui ca SSD-UL e dus, nu ma lamureste daca sa mai poate face ceva.
  3. Nu isi revine dupa primul restart. Am intrat in boot menu si nu imi apare SSD-ul, nu inteleg de ce. Tin sa mentionez ca SSD-ul este singura memorie pe care o am.
  4. Ce problema ai?: De fiecare data cand pornesc PC-ul, imi apare: Reboot and select proper boot device or Insert Boot Media in selected Boot device. La fiecare pornire sau restart, imi apare acelasi lucru. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Problema am spus-o mai sus. Sursa: RAIDMAX, nu mai stiu sigur modelul deoarece nu sunt acasa. GPU: AMD Radeon R9 380 NITRO 4GB CPU: AMD FX-8350 Motherboard: GIGABYTE GA-970A-DS3P 8GB RAM Screenshot/Video: - Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Au fost mai multe asa zise solutii pe diferite site-uri. Doar vrajeli.
  5. Am luat o alta versiune de Windows 10 de pe Filelist si am reinstalat. M-am jucat, si nu am avut pana acum vreo problema. Daca o sa mai persiste problema, o sa creez un topic nou, in care sper ca o sa ma puteti ajuta.
  6. Am uitat niste cabluri SATA ( cred ca alea cu mufa scurta ) conectate in placa de baza libere. Am inteles ca si de la asta poate fi problema. Am scos cablurile acelea.
  7. Sistemul de operare este instalat pe SSD. Nu m-am gandit ca e relevanta chestia asta.
  8. @Te rog sa ma scuzi, am uitat sa mentionez. La toate jocurile mi se intampla cam acelasi lucru. Doar acum la Dota 2 am asteptat putin mai mult si mi-a aparut eroarea pe care am scris-o mai sus.
  9. Acum 5 minute am facut un test. Am fost in joc, s-a blocat pc-u dar nu i-am dat restart, am asteptat sa vad cum ractioneaza. Mi-a aparut o eroare tip Microsoft Windows: This app is not responding sau ceva de genu, i-am dat end task, mi-a iesit jocul si s-a deblocat. Edit: Versiunea piratata o am de pe filelist. Am uitat sa mentionez ca la inceput dupa ce am instalat windows-ul, a facut un update, sau a instalat mai exact ceva legat de Display ( nu cred ca are de a face cu placa video ).
  10. Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Se blocheaza de obicei cand ma joc. Dupa ce dau restart se blocheaza la loading, si in alte cazuri se blocheaza in dekstop, dau cu mouse-ul in taskbar si raman blocate iconitele. De cat timp aveti problema respectiva ?: De 2-3 zile Sistem de operare ?: Windows 10 Screenshot/Video: Nu e nevoie. Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Din majoritatea site-urilor am inteles ca sunt probleme cu Windows 10 de dupa Anniversary update. Problema e ca windows-ul meu e piratat. Vreau sa stiu daca problema e de la windows sau de la altceva.
  11. Din cate stiu, placa mea video este OC din fabricatie. Se poate sa umblu la setarile OC, chiar daca placa video este asa din fabricatie?
  12. In mare am inteles ca e de la supraincalzire. Dar nu imi vine a crede ca pot avea asemenea probleme de la caldura, mai ales ca dupa aceste probleme nici nu intru pe vreun joc si mi se blockeaza pc-ul in dekstop si imi da red screen din nou. Ce am inteles in mare de pe link este sa mai cumpar racire pentru pc, dar nu vreau sa bag bani aiurea pana nu stiu care e cauza acestor probleme. Inainte sa reinstalez windwows-ul, am avut tot aceeasi problema, doar ca la un moment dat, cand porneam pc-ul, nu imi mai boota windows-ul, ci imi dadea o eroare de genu: Disk error occured. Press CTRL+ALT+DEL to restart; de fiecare data cand faceam chestia asta, imi reaparea problema. Acum am reinstalat windows-ul si dupa 2 zile am probleme din nou, dar fara partea cu 'disk error'.
  13. Ce problema ai?: Multe crash-uri si red screen. O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Am reinstalat windows-ul din acelasi motiv pentru care cer ajutorul acum. PC-ul a mers in regula 2-3 zile; dupa 2-3 zile, cand ma joc, nu dureaza mult si se blocheaza de 129038 de ori, dupa imi da red screen si ramane asa. Nu e prima data cand am problema asta, de 1-2 luni, persista, m-am gandit ca problema e de la windows, am windows 10 piratat si isi face update. Sursa: RAIDMAX, nu mai stiu sigur modelul deoarece nu sunt acasa. GPU: AMD Radeon R9 380 NITRO 4GB CPU: AMD FX-8350 Motherboard: GIGABYTE GA-970A-DS3P 8GB RAM Screenshot/Video: Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1705588/crashes-gaming-red-screen.html
  14. S-a rezolvat. Multumesc pentru ajutor. Se poate inchide topic-ul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.