Jump to content

TaLKDirty

Member
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

About TaLKDirty

  • Birthday 08/30/2001

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCFQoUUnkiQECRMADtOjFIQg
  • Skype
    marian.rus7

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Botosani
  • Hobbies
    SA:MP

Previous Fields

  • Real name
    Marian
  • RPG Nickname
    -

Recent Profile Visitors

792 profile views

TaLKDirty's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

10

Reputation

  1. M-AM REAPUCAT DE YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCFQoUUnkiQECRMADtOjFIQg DACA VA PLACE NU UITATI DE UN LIKE / SUBSCRIBE. MA AJUTA, MULTUMESC!

  2. M-AM REAPUCAT DE YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCFQoUUnkiQECRMADtOjFIQg DACA VA PLACE NU UITATI DE UN LIKE / SUBSCRIBE. MA AJUTA, MULTUMESC!

  3. M-AM REAPUCAT DE YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCFQoUUnkiQECRMADtOjFIQg DACA VA PLACE NU UITATI DE UN LIKE / SUBSCRIBE. MA AJUTA, MULTUMESC!

  4. Imi vine sa rad cum au avispa discutiile inchise, da-i in ... ca asa merita. PS: Cei din avispa, sau doar Toxic, cei care rasfoiti pe aici, daca ar fi sa ma alatur lui Vali si Sorynn cu vorbe urate in topicul de la discutii as fi prea brutal cu neamu vostru, mai ales a lui Toxic.
  5. Hai ms auras, atunci ma duc maine si-mi iau si fac mge in 2-3 ore si pam pam joc cu tine ) Tat talentos sunt eu, ca la private joc ca un global elite, salz
  6. Melodie tatii :3
  7. Ba, daca imi iau paysafe de 10 respectiv 5 euro pentru cs:go, bag codu de la 10e, si imi apare sa bag si ala de 5?
  8. In puii mei, daca stiai cum ma simteam aseara, la 8, stateam intins pe pat si boram la fiecare 15 minute, dar daca lipsesc o data la un war e tragedie mare, ca doar eu fac ceva la waruri. Mai auras, se intampla oricui, nu iti urez si tie sa patesti asa, sa stai pana la 4 la scoala, de la 8, si la 5 jumate sa ajungi acasa, nemancat, nebaut si obosit din cale afara + capu care ma durea de la 4.. PS: Azi vin, stai tu calm.
  9. NU MA SALUTI? LAS' CA VEZI TU CE BATAIE IEI, MAMA TA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, CHITRA . Cmz? asculta
  10. Vidale nu ma fa, ca e treaba grea, imi vine sa ma cac in 5 in 5 minute, am mancat prea multi cartofi prajiti, cand mai vin la tine sa mananc? Nush ce legatura are, da mere
  11. Cum pot sa incarc cu telefonu sa imi cumpar csgo, nu am chef sa-mi iau paysafe de 10 euro si 5 in pula mea... Ajutor pls?

    1. WG Costel69 zis Crapu

      WG Costel69 zis Crapu

      poti sa bagi minim 5 euro, deci bagi 15 aia e sal

    2. TaLKDirty

      TaLKDirty

      imi bag pula atunci ma duc si imi iau paysafe..

  12. Cum pot sa incarc cu telefonu sa imi cumpar csgo, nu am chef sa-mi iau paysafe de 10 euro si 5 in pula mea... Ajutor pls?

  13. Cum pot sa incarc cu telefonu sa imi cumpar csgo, nu am chef sa-mi iau paysafe de 10 euro si 5 in pula mea... Ajutor pls?

    1. South Stefan

      South Stefan

      Si eu am incercat...nu este alta metoda decat prin paypal / paysafe / card bancar .

    2. TaLKDirty

      TaLKDirty

      Merci oricum, incearca sa faci intro-u ala pls

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.