Jump to content

allkohol

Member
  • Posts

    771
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by allkohol

  1. salutare.. e o mare mare prostie treaba cu jocurile si videourile. jocul e cumparat de tine, deci il detii, ai filmat ai pus pe un site privat care iti accepta acel video pentru ca asa e politica lor. si in al treilea rand nu are cum din america sa vina in europa sa te aresteze, probabil acolo s-ar putea aproba asa ceva desii continui sa cred ca e o tampenie, dar totusi ganditi putin peste bariera "woow ce lege" pentru ca nu va exista, tarile au legi care interzic sa vina orice ciocoflender sa iti aresteze cetatenii, daca pentru arestari in cadrul europei iti trebuie mandat european cu o gramada de vize si tot felul de prostii ganditi-va ce ar insemna sa vna americanii..
  2. daca a mai fost postat cer scuze, daca nu uitati-va si invatati !!! http://www.youtube.com/watch?v=5jqbxp1Du6E&feature=player_embedded
  3. buna seara.. acuma intru si eu pe samp.. ce faceti ?
  4. salutare, scuzati activitatea din ultimile 2 zile. ceva probleme de sanatate..
  5. dragi colegi mai destepti ca mine.. am o intrebare, e gresit spus ? "" Era o provocare pentru că volumul de date informative afişate pe site-ul oficial este mare, iar reproducerea lui într-o nouă formă era destul de dificilă ""
  6. salutare... am ajuns si eu pe acasa.. ce faceti ? Ora de Geografie: -Bula, de ce este cunoscut Columb? -Pentru ca s-a dus în America fara viza… Din nou ora de Anatomie: Bula cum se numesc ultimii dinti care ne apar în gura? Proteza, domnule profesor. Ora de Filosofie: -Bula, poti sa-mi spui ce înseamna abstract? întreaba profesorul. -Da, domnule profesor. Ceea ce nu se poate atinge. -Bine, Bula. Poti sa-mi dai si un exemplu? -Fierul încalzit…
  7. salutare.. in 10 minute intru si eu pe samp.
  8. salutare.. ce faceti ? acuma am ajuns si eu acasa
  9. asta e un fel de buna seara in felul meu. ce mai faceit ?
  10. salutare.. am revenit pe forum pe joc.. voi fi mai activ de azi inainte.. o melodie de dragul vremurilor apuse. RESPECT !
  11. Dupa ce ati auzit asta nu mai faceati cu ochiul la colege le aratati degetul mare
  12. salutare.. nu ca as vrea sa ma laud, dar am mainiile marii :-o *Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana. fragmentul este luat de pe robo's blog !
  13. neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  14. salutare . ce faceti ? cand mai faci robo un campionat ? bau
  15. salutare.. am revenit si eu din activitate.. ce faceti ?
  16. allkohol

    Nu inteleg din ce ai postat tu care parte este tutorial. Stiam ca un tutorial te invata sa faci ceva, nu iti povesteste despre ceva. Oricum este copiat de pe gugal. Bafta la mai multe tutoriale adevarate.
  17. Salutare. Pare rau de inactivitatea din ultimele doua zile. As fi interesat daca aveti cumva cunostinte de PHP , MYSQL. Vreau sa fac un forum, nu de acela facut in 5 minute, ceva pe termen lung, numai ca m-am izbit de imensa problema, nu stiu absolut, dar absolut nimic despre acest subiect. acuma am terminat de downloadat documentatiile maine ma voi apuca sa vad despre ce este vorba. Am inteles de la un prieten ca fostul agent ef bi ai SMITH avea un forum. daca stiti cum as putea lua legatura cu el, sau daca aveti voi vreo cunostinta si aveti buna-vointa de a imi impartasi si mie cateva secrete de inceput, v-as fi recunoscator. Multumesc !
  18. Saluatre.. pun si eu o intrebare mai stupida, dar necesara mie. Aveti cumva de donat sau vanzare un traban sau o mobra, ceva cu motor de putere maxim 60 cp ? Multumesc
  19. Prezenti astazi la antrenament benny si daanut Lista cu cei absenti si avertismentele primite : Blueangel 1 Avertisment Pypp 2 avertismente r.rambo 1 avertisment blanco 2 avertismente costynho 2 avertismente Tot astazi voi posta lista cu echipele upgradate.
  20. salutare. maine mi-6 de la 20:30 avem a/a. va astept intr-un numar mai mare. Data trecuta am fost 3 in total, + 3 invoiti. Salutare
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.