Jump to content

B M W p o w e R

Member
  • Posts

    1235
  • Joined

  • Last visited

About B M W p o w e R

  • Birthday 03/10/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucharest

Previous Fields

  • Real name
    Not your busines.

Recent Profile Visitors

5872 profile views

B M W p o w e R's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

20

Reputation

  1. Nume in joc: BMWpoweR Level: 40 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : 2 Ani Factiuni precedente : Toate (exceptand H.A , F/P) cele mai recente: Stracci family, Taxi Cab co, Paterno family Rank-ul ultimei factiuni : Stracci family - rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Tow Car Co. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca asta imi doresc de cateva luni si nu am avut ocazia sa aplic, are ceva ce ma atrage. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Here. Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Newbie, amenintari Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o zi - Deranj event Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc!
  2. Nick: BMWpoweR Level: 40 Vârstă (reală): 18 Sex (real): M Vechime pe server: 2 Ani Poză cu /stats: Click Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Deoarece doresc ca playerii de level mic sa poata construi si ei ceva de care se pot mandri. Ce intenționez să fac pentru jucători: Donatii, event'uri, o taxa mai mica, vom vedea ce se poate face la momentul respectiv.
  3. Nume in joc: BMWpoweR Level: 40 Varsta(reala): 17 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : 2 ani şi câteva luni. Factiuni precedente : F.B.I x2, Stracci family x2, Paterno family x3, Taxi Cab Co x2, Corleone family x3, Barzini family, TTC x2, Cuneo family, National Guard. Rank-ul ultimei factiuni : F.B.I – Rank 2 Professional Stuff Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): TTC – Rank 6 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece e o placere sa omori playeri in schimbul unei sume de bani. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra-cost, în cel mai silenţios şi rapid mod posibil, fără a lăsa urme. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineînţeles. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Cu siguranţă. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 3-4 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranţă. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Consider că da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/index...1e88b19e3c4676e Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Deţin 1/3 warn-uri – Newbie, amenintari. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 zi – Deranj event Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Dacă aş fi pe un Blacklist, plata acestuia nu ar reprezenta o problemă. Alte precizari?: Mulţumesc pentru timpul acordat.
  4. Nume in joc: BMWpoweR Level: 40 (1009/164) Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 Ani Factiuni precedente : FBI, Stracci, Corleone, Barzini, NG, Taxi, Stracci, TTC, Paterno, FBI, lista continua dar nu mai tin minte ordinea . Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - F.B.I Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : TTC - Rank 6 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece tin demult timp sa ajung un agent Hitmen. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/index...08b80bc673dcfbf Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Amenintari (level mic-newbie) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc, o zi placuta.
  5. Raport de activitate, numarul 5, intocmit de Special Agent BMWpoweR Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 1 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 21 Punctaj pentru criminali arestati: 33 Punctaj pentru operatiuni namecover: - Punctaj TOTAL: 58 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 14/10/2012 - 19/10/2012
  6. Raport de activitate, numarul 4, intocmit de Professional Staff BMWpoweR Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 1 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 18 Punctaj pentru criminali arestati: 43 Punctaj pentru operatiuni namecover: - Punctaj TOTAL: 65 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 07/10/2012 - 12/10/2012
  7. Raport de activitate, numarul 2, intocmit de Professional Staff BMWpoweR Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 3 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 44 Punctaj pentru criminali arestati: 104 Punctaj pentru operatiuni namecover: - Punctaj TOTAL: 160 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 30.09.2012 - 05.10.2012
  8. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de Professional Staff BMWpoweR Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 1 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 31 Punctaj pentru criminali arestati: 119 Punctaj pentru operatiuni namecover: 0 Punctaj TOTAL: 154 Mentiuni ● Raportul de activitate a fost intocmit in perioada 22.09.2012 - 29.09.2012.
  9. Nume in joc: BMWpoweR Level: 35 (rp de 37) Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni. Factiuni precedente : Voi enumera decat cateva: TTC FBI Corleone Barzini Rank-ul ultimei factiuni : 5 TTC Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - TTC De ce doriti sa va alaturati agentiei? : O agentie serioasa, membri de inalta clasa si indeplinirea contractelor Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea persoanelor in schimbul banilor Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 6 Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://picz.ro/index.php?id=d91c7cd892b81d829ea4618335b30a69 Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM (Aveam lvl mic, nu stiam ce inseamna SA:MP'ul) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc!
  10. Nush, Spawn s-a intors de tot sau joaca asa.. de plictiseala? Stie careva?
  11. Pai am zis, da doar sa te plimbi M-ai facut si chitra.. Am ajutat si eu cat am putut, doar nu sa va dau in fiecare zi milioane.. Ai stricat live'ul cu aia
  12. Lao.. Stii cati m-au sunat aseara cand ai spus tu in live ca iti las flash`ul?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.