Jump to content

North AmEryKaNu

Donator
 • Content Count

  1683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

207 Extraordinary

About North AmEryKaNu

 • Rank
  You don’t know me, But you’re about to do it!
 • Birthday 01/26/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://facebook.com/djamerykanu
 • Skype
  sebi_93

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste

Previous Fields

 • Real name
  Sebastyan
 • RPG1 Nickname
  AmEryKaNu
 • MIX Nickname
  PaqueTTe

Recent Profile Visitors

1623 profile views
 1. North AmEryKaNu

 2. North AmEryKaNu

  Retrag
 3. North AmEryKaNu

  Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: Im working in the shift night Date of the wars: 08.10.2019 Total numer of pass request: 1/2
 4. North AmEryKaNu

 5. North AmEryKaNu

 6. North AmEryKaNu

  "Oftat" Imi vine greu cand ma gandesc la aceste randuri pe care trebuie sa vi le scriu, simt ca ceva din inima mea s-a rupt, simt ca ceva drag s-a stins. Imi pare rau! Dar sunt nevoit sa o fac deoarece a venit si timpul meu sa ma retrag usor usor din acest joc si totodata din investitia facuta in acest clan (Desigur, nu ma deranjeaza ca pe viitor unul dintre voi sa readuca la viata Ultras North, insa nu am sa las la nimeni munca trudita de mine pentru ca nu-mi doresc bataie de joc). Dupa cum poate bine ati vazut sau ati aflat, clanul nu mai este activ din data de azi (01.10.2019) si nici nu il voi mai prelungii (doar daca va fii sa-l vand, probabil). Pffoa, nu stiu, nu stiu cum sa incep si de unde sa incep.... Nu am cuvintele la mine, nu am puterea sa transcriu "pe foaie" ceea ce simt.... In acesti peste 3 anii de activitate a clanului am avut momente atat bune cat si rele, dar intodeauna am trecut peste cu brio si aici s-au inchegat familii frumoase si unite chiar daca in aceasta perioada au trecut cam aproximativ 3 generatii de jucatori/membrii noi in clan, intodeauna am reusit sa creem o impresie frumoasa si am dovedit de fiecare data ca suntem un clan unit si respectat. E drept au fost si momente in care am dat dovada de clan neserios, dar toate au trecut si intodeauna ne-am recapatat increderea in noi si in ceilalti jucatori care ne-au fost alaturi (pe /c, /ac sau in viata de zii cu zii din game sau la unii si in real). Ultras North pentru mine a fost o experienta de neuitat. Am plecat de la ideea sa fac un clan de 1 luna , maxim 2 pentru spray sa fac gold si am ajuns sa bag gold . Dar aceasta idee cu timpul s-a dovedit a fii o perioada in care am cunoscut persoane noi, persoane de incredere, de ajutor la nevoie, persoane minunate, persoane cu suflet mare si devotate si persoane care au stiut sa aprecieze prietenia celuilalt, totodata am cunoscut si persoane fara caracter (dar ei nu conteaza). Aici am avut daca pot spune asa, o a 2-a familie/mama, si vreau sa va multumesc pentru aceste clipe minunate petrecute alaturi de voi! :x ❤️ Datorita voua nu am renuntat la clan si la joc de acum ceva timp si intodeauna am incercat sa nu renunt la "Ultras North Family" , pentru ca v-am cunoscut pe voi. Insa viata reala si timpul pe care vreau sa-l aloc viitorului meu si viitoarei mele familii nu-mi mai da oportunitatea de a mai avea timp de SA:MP. IMI PARE RAU CA NU MAI PUTEM FII O FAMILIE PE /C , DAR MA BUCUR CA IN SUFLETUL MEU VETI RAMANE VESNIC O A 2-A FAMILIE!! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME, SANATATE, SPOR IN TOT CEEA CE DORITI SA FACETI SI DE CE NU, CANDVA POATE NE VOM REAUZII/NE VOM VEDEA SI VOM POVESTII DE ACESTE MOMENTE UNICE PETRECUTE PE JOC. AVETI GRIJA DE VOI, VA PUP, VA IUBESC! Cu respect, al vostru coleg de breasla AmEryKaNu!
 7. North AmEryKaNu

  Nickname: AmEryKaNu Rank: 5 Reason: i m not home. Date of the wars: 01.10.2019
 8. North AmEryKaNu

  Nickname: MASA7U.iMPARATU. Rank: 2 Reason: i m not home. Date of the wars: 30.09.2019
 9. North AmEryKaNu

  Your nickname: AmEryKaNu Your rank: 5 Tested player: Hitarashi.TSA Theory test score (x/3): 0/3 Practice test score (x/5): 3/5 Final answer (Accepted/Rejected): Accepted Other specifications: Congrats colega and welcome to family!
 10. North AmEryKaNu

  Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: I'm at work Date of the wars: 23.09.2019 Total number of pass requests: 1/2
 11. North AmEryKaNu

 12. North AmEryKaNu

  Nickname: Amerykanu Rank: 5 Reason: I'm not home Date of the wars: 28.08.2019 Total number of pass requests: 1/2
 13. North AmEryKaNu

  pana am vazut eu mesajul, ai primit unban
 14. Anulez cererea facuta saptamana trecuta. - Nume: Amerykanu - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: Pachet tip 4 - Anunțul dorit: "Clanul Ultras North recruteaza membri activi, seriosi, cu bun simt! Daca vrei sa te alaturi familiei, te asteptam cu o aplicatie pe RPG!" - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: Primul/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da! - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da! - Alte precizări: As dorii sa se ocupe un reporter activ si pe care-l pot gasii online dupa ora 00:00 pentru plata pachetului.
 15. North AmEryKaNu

  Demisii acceptate!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.