Jump to content

w1kEEEd

Member
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About w1kEEEd

  • Birthday 02/25/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alba-Iulia
  • Hobbies
    Web Design

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan
  • RPG1 Nickname
    w1kEEEd

Recent Profile Visitors

361 profile views

w1kEEEd's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

25

Reputation

  1. w1kEEEd

    Mersii frumos, ai putea sa faci logo-ul mai mic, adica e logoul in sine si in parti este mult spatiu gol si da urat (http://imgur.com/a/MpGB7) si la logo si la sigla in loc de visinul acela un auriu, bronz, ceva genul mai sus Mersii mult! Mersii mult! Ai putea sa faci sigla mai mica si culoarea la VE de la logo ca la sigla?
  2. w1kEEEd

    Nick: w1kEEEd Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu cred că am mai avut, sau foarte vechi. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Hotel Text: Vila Elisabeta - O oază de liniște și 3 stele. Dimensiuni: Ca cele de mai sus. Alte precizari: Dacă s-ar putea tot ceva de genul doar Vila Elisabeta si VL cu fontul Lavanderia și dacă s-ar putea o emblenă cu VL-ul și cele 3 stele. Vă mulțumesc mult!
  3. w1kEEEd

    Welcome!
  4. w1kEEEd

    Welcome!
  5. Nume: w1kEEEd[OLD] Rang: Detective Vreau in echipa: ROADS/SWAT Motivul: Deoarece vreau să încerc o experiență nouă în cadrul acestui departament. Alte precizari: -
  6. Nick: w1kEEEd Rank: Officer Vechime: aproape 4 săptămâni Sugestia: Propun să intrăm toți colegii din LVPD pe SLACK (https://lvpd-rpg-b-zone-ro.slack.com). Ce este Slack? Slack este un website. Eu am creat un grup numit lvpd-rpg-b-zone.ro. În acest grup se regăsesc canalele: caterincă, dovezi, general, nelămuriri (se pot scoate/adăuga/modifica). Cum folosesc Slack? Pentru a folosi Slack trebuie să te conectezi la adresa https://lvpd-rpg-b-zone-ro.slack.comdar poți să descarci și aplicația Slack. Pentru a fi în grupul LVPD B-ZONE RPG trebuie să-mi trimiteți mie un PM cu e-Mailul vostru și numele vostru complet (Nume Prenume), apoi veți primi un e-Mail pe adresa care mi-ați dat-o și după veți continua și veți face parte din grupul de Slack. Este practică? Părerea mea este că e foarte practică deoarece suntem un departament. Ne putem ajuta mai ușor, putem face o mică caterincă cu toții nu pe /r riscând FW, MUTE sau cenzură de la server. Multe comunități (STAFF-ul) folosesc această metodă de comunicare pentru a se lămuri, ș.a.m.d. Alte precizari: Sper să fie acceptată, pentru mai multe informații mă poți căuta apoi să includem toți membrii. Sper să fie de folos.
  7. Nick: w1kEEEd[OLD] Level: 18 Rank: Officer Nelămurire: 1) Dacă îi dau wanted unui civil pentru neconformare ordin și când să-l arestez mă întreabă ce a făcut îi spun NOS/Condus nregulamentar, după când merg la jail pot să îi iau permisul și dacă este AFK (on esc)? 2) Dacă acord unui wanted, îl somez de 3 ori și fuge și îi acord wanted 6 - Runner pot să îl omor? Fiind wanted dat de mine. 3) Dacă îi dau wanted unui civil pentru neconformare ordin, îl arestez și iasă din pușcărie, în termen de 3 zile pot să merg să îi suspend permisul chiar dacă i-am acordat wanted și a ieșit din jail? Dar amendă? 4) Dovezile care depăsesc mai mult de 3 zile din data curentă le pot șterge? Alte precizări: Ceva nelămuriri care primesc răspunsuri diferite tot timpul și vreau să le clarific aici pentru a nu fi sancționat pe viitor.
  8. http://forum.b-zone.ro/topic/332988-cophelp-mod-for-police-department/ Cu siguranță o să vă fie de folos tuturor.
  9. w1kEEEd

    Welcome!
  10. w1kEEEd

    Welcome!
  11. w1kEEEd

    Welcome!
  12. w1kEEEd

    Welcome!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.