Jump to content

La mulți ani România! Quest & Gift disponibil pe serverele de sa-mp, detalii aici

K i n G

Member
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

156 Extraordinary

About K i n G

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 03/30/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina, jud. OLT
 • Hobbies
  Be a real gangster. #NoCheats but #AimerForever
  ● Aimbot ●
  ● Silent Aim ●
  ● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● RapidFire ●
  ● Triggerbot ●
  ● No-Reload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Auto C-Bug ●

Previous Fields

 • Real name
  Stefan Daniel
 • RPG1 Nickname
  KinG
 • RPG2 Nickname
  None
 • MIX Nickname
  None

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: KinG Rank: 1 Data la care nu poti veni: 01.11.2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Am o problema personala. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Multumesc de intelegere!
 2. Nick: [AIM]KinG Rank:1 Data la care nu poti veni: 29 octombrie 2018 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Lucrez. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 0
 3. K i n G

  Nick: KayoN Am dat teste cu: iBUYPOWER Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome ! Nick: KayoN Am dat teste cu: Syoss Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome ! Nick: KayoN Am dat teste cu: Yeezy Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome !
 4. S-a rezolvat ! Am fost Ultra, Mega, Giga PREZENT
 5. Nume: KinG Rank: 1 Motiv pentru care vrei sa te alaturi: Vreau sa curatam lista de black-list de la GSB . SS la /skills (skill 5 detective) sau link catre RPG-ul tau: http://imgur.com/a/eNh3L
 6. K i n G

  Eu l-am pus acum la privat ca am uitat sa cenzurez chat-ul
 7. K i n G

  Nick-name: Supradoza Rank: 6 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni:Probleme personale. Data:22.02.2017 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Preventiva ! Va pup !!!
 8. K i n G

  Acceptate. PE DATA DE 22.02.2017 NU ACCEPT NICI O INVOIRE. CINE NU VINE => FW
 9. K i n G

  * Toata lumea sa aiba job arms si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor, cine este prins fara va fi sanctionat ! * Cei care vor lipsi fara invoire vor fi santionati cu Faction Warn. *Minimul de secunde pe turf este de 800 secunde ! Cine nu indeplinste aceste ceritne va fi sanctionat. *Pentru ganguri, există salarii pentru obţinerea de Best, pentru câştigarea unui war şi pentru pierderea unui war. Salariul va fi oferit doar membrilor online în momentul în care se calculează scorul Best, respectiv în momentul în care se termină un war * TOTI IN HQ LA ORA 19:45 * NU ACCEPT NICI O INVOIRE. TOATA LUMEA LA WAR DACA VRETI SA CASTIGATI !!
 10. * Toata lumea sa aiba job arms si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor, cine este prins fara va fi sanctionat ! * Cei care vor lipsi fara invoire vor fi santionati cu Faction Warn. *Minimul de secunde pe turf este de 800 secunde ! Cine nu indeplinste aceste ceritne va fi sanctionat. *Pentru ganguri, există salarii pentru obţinerea de Best, pentru câştigarea unui war şi pentru pierderea unui war. Salariul va fi oferit doar membrilor online în momentul în care se calculează scorul Best, respectiv în momentul în care se termină un war * TOTI IN HQ LA ORA 19:45 * NU ACCEPT NICI O INVOIRE. TOATA LUMEA LA WAR DACA VRETI SA CASTIGATI !!
 11. K i n G

  * Toata lumea sa aiba job arms si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor, cine este prins fara va fi sanctionat ! * Cei care vor lipsi fara invoire vor fi santionati cu Faction Warn. *Minimul de secunde pe turf este de 800 secunde ! Cine nu indeplinste aceste ceritne va fi sanctionat. *Pentru ganguri, există salarii pentru obţinerea de Best, pentru câştigarea unui war şi pentru pierderea unui war. Salariul va fi oferit doar membrilor online în momentul în care se calculează scorul Best, respectiv în momentul în care se termină un war * TOTI IN HQ LA ORA 19:45 * NU ACCEPT NICI O INVOIRE. TOATA LUMEA LA WAR DACA VRETI SA CASTIGATI !! #Sef #de #pagina
 12. * Toata lumea sa aiba job arms si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor, cine este prins fara va fi sanctionat ! * Cei care vor lipsi fara invoire vor fi santionati cu Faction Warn. *Minimul de secunde pe turf este de 800 secunde ! Cine nu indeplinste aceste ceritne va fi sanctionat. *Pentru ganguri, există salarii pentru obţinerea de Best, pentru câştigarea unui war şi pentru pierderea unui war. Salariul va fi oferit doar membrilor online în momentul în care se calculează scorul Best, respectiv în momentul în care se termină un war * TOTI IN HQ LA ORA 19:45 * NU ACCEPT NICI O INVOIRE. TOATA LUMEA LA WAR DACA VRETI SA CASTIGATI !!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.