Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alddylaw

Member
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alddylaw

  1. re

    1. Ademar

      Ademar

      ma tu cn esti

    2. TALKDIRTYYY

      TALKDIRTYYY

      CE FACI ALDDY!!!!!!!!!!!, HAI RPG2 - AVISPA TE ASTEPT MS, te salut garfield

  2. Titlul clipului: B-Zone @ War Montage # Încercăm B-Zone? PANICA LVL 99 Gen: War Montage Data: 17.11.2016 Scurta prezentare:Killuri la war. Vizionare plăcută!
  3. Puţin pe aici »

  4. skinu pls, scz de reclama |

  5. Puţin aicişia pe rivală, primele waruri şi primu tw bineînţeles.. / http://imgur.com/OmrReqZ

  6. Intru şi eu pe rivală aicişia la un war corect, primesc un tw corect. http://imgur.com/c31zbM1

  7. Am luat un cont de la un prieten, si are banuri vechi peste 3 luni, cand se sterg?

    1. Alddylaw

      Alddylaw

      &&-am auzit că se şterg după o anumită perioadă.

    2. Doofen 2k16

      Doofen 2k16

      1 an dupa ce s-au primit

  8. - Nick-ul tau:Alddy | NESTRO - Prenume:Alin. - Varsta:15. - Locatia:Giurgiu. - Ocupatie:Elev. - Jocul(rile) preferat(e):SA:MP. - Hobby-urile tale:Fotbal. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Mă numesc Alin, am 15 ani, sunt din Giurgiu, fac fotbal de performanţă, cam atât, nu mă pricep la descrieri. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:De pe comunitatea rivală, se vorbea de sistemul de war. - Alte precizari?:Contul[server+forum] e luat de la un coleg de clasă, nu am treabă cu sancţiunile de pe el. pwp sal
  9. Stau de 4 ore la conectare RPG4, nu mă plâng.

  10. Cine joaca un LoL? EuNe.

  11. Are careva sa-mi dea si mie 1e paysafe?

  12. E voie cu mousefix in mafii?

    1. SuntRowland

      SuntRowland

      Inainte era ilegal, acum nu stiu..

  13. - Nick-ul tau: .SINED - Prenume:Alin. - Varsta:16. - Locatia:Giurgiu. - Ocupatie:Fotbalist. - Jocul(rile) preferat(e):Sa:mp, League of Legends. - Hobby-urile tale:Fotbal iar in timpul liber mă joc LoL / Samp. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Nu imi place sa ma descriu, dar voi incerca. In primul rand sunt o persoana normala intereseata de ce ar trebuii sa fie interesat o persoana de 16 ani ca mine. Nu sunt obsedat de lucruri iesite din comun. Nu imi place sa barfesc sau sa vorbesc despre o persoana pe care nu o cunosc asa de bine. Sunt perfectionist si imi place ca lucrurile sa iasa exact asa cum vreau eu, daca nu ies asa atunci ma reapuc pana iese ce vreau. Nu sunt genul de persoana care sa stea prea mult suparata. Eu iert, dar nu uit. Sunt vesel in cea mai mare parte a zilei si pot spune ca a devenit un fel de hobby asta. Deoarece mediul in care traiesc si persoanele cu care petrec foarte mult timp sunt educate, si eu sunt o persoana educata. Imi place disciplina si ca toate lucrurile sa fie la locul lor. Sunt sincer si daca ma deranjeaza ceva o spun direct. Imi plac foarte mult cuvintele mici cu un impact mare. Urasc prostia si oamenii care incearca sa para ceea ce nu sunt. Cam atat despre mine. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:De pe rivală. ( se certau unii pe turf 30 care comunitate e mai populata:)) ) - Alte precizari?:Salut tuturor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.