Jump to content

Maybach RPG

Member
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

About Maybach RPG

  • Birthday 01/29/2001

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/Maybach
  • Skype
    PM.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Botosani.
  • Hobbies
    Football, Tennis, SA:MP.

Previous Fields

  • Real name
    Sebastian

Recent Profile Visitors

1244 profile views

Maybach RPG's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

12

Reputation

  1. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar sau Userbar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu) Imagine (obligatoriu pentru semnatura):sa fie un cover pe care sa scrie Rust asa frumos , o pun pentru coperta pe youtube Tema (In caz ca nu exista o imagine):sa scrie rust frumos si culori care sta mai bine Text:Rust Dimensiuni:2048 pe 1152 Alte precizari:Sper ca cineva sa ma poata ajuta, chiar m-as multumi din tot sufletul daca stie cineva sa-mi faca o poza asa mare pentru poza de coperta pe youtube, multumesc anticipat.
  2. Frumos, dar mi-as dori una in care se vede masina din spate, arata mai artistic daca poti sa-mi faci te rog sau altcineva.
  3. Nick:Maybach Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/354361-cerere-kenny-avatar/#entry5350166 Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Ceva cu un masina de politie asa artistica si sa scrie Maybach. Text:Maybach Dimensiuni:Normale. Alte precizari:Multumesc frumos.
  4. Nick:KeNNy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu am mai facut. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine):Ceva gen cum am eu avatarul asta numai sa scrie Kenny si pe rosu daca se poate. Text:KeNNy. Dimensiuni:Normale. Alte precizari:Multumesc.
  5. Ma refer in loc sa scrie Klose. sa scrie Killa.
  6. Nick:Killa Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar. Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : https://forum.b-zone.ro/topic/344392-cerere-klose-avatar/#entry5191026 Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Sa fie exact ca avatarul care il am acum dar pe rosu, sau asemanator avatarul sa fie asa tip GIF. Text:KIlla. Dimensiuni:Normale. Alte precizari:Multumesc anticipat celui care imi face.
  7. Are cineva 1E clienti?

  8. M-am reapucat daca e ceva ma gasiti pe EllioTT pe Klose. nu mai joc.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Maybach RPG

      Maybach RPG

      UZZi si tu baiet, lider ELC gg. sal floricik

    3. Maybach RPG

      Maybach RPG

      UZZi si tu baiet, lider ELC gg. sal floricik

    4. Andrei UZZi

      Andrei UZZi

      Csf si eu man, mai un SF, mai una alta.

  9. Retras. Contul KloseViTEAZU mi-a fost spart din pacate si a fost si banat, daca e ceva ma gasiti pe RPG4 sau pe Klose din cand in cand, salut.

  10. Nick:Klose. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : Nu am mai facut cereri aici. Imagine (obligatoriu pentru semnatura) Tema (In caz ca nu exista o imagine):Cum este aici sau ceva de genul sa fie GIF frumos: http://imgur.com/yR0Gqhv Text:Klose. Dimensiuni:Dimensiunile unui avatar normal. Alte precizari:Multumesc.
  11. Count (6) - Multumesc lui Adrian pentru sansa acordata.

  12. O mica revenire.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.