Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

S c a r f a c e

Member
  • Posts

    1595
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by S c a r f a c e

  1. • Nickname: Scarface • Level: 75 • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani • Varsta reala: 26 ani • Sex (masculin / feminin): Masculin. • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3. • Nickname-uri anterioare: Scarface Scarface [OC]Scarface Castellano Scarface Omerta Castellano griFu Omerta • Conturi anterioare: - • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): National Guard - 3, The Tsar Bratva - 1, Police Departament - 2, Towtruck Company - 3, GreenStreet Bloods - 2, FBI - 1, 69 Pier Mobs - 1, Hitmen Agency - 6, Southern Pimps - 1, Green Street Bloods - 6 • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Red Dragon Triad • Motivul plecarii din ultima factiune: Vreau sa incerc si un departament, cum ar fi National Guard. • Skill-uri la joburile secundare: Detectiv/Mechanic (5), Rob/Arms(5), Mechanic 5 , etc • Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): • Bara RPG stats: • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da. • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur. • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. • Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am unul. • Ai mai fost in National Guard? Da • Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Plictiseala • De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca este un Departament foarte activ, cu membrii seriosi.National Guard este una dintre factiunile preferate mie, si de aceea imi doresc foarte mult sa fac parte din ea. Imi place foarte mult sa pastrez "ordinea" in jail, si buna desfasurare pentru a ne putea intelege. National Guard este factiunea potrivita pentru mine deoarece sunt capabil sa lucrez in echipa si sa am grija de infractori si de sarlatani. • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt capabil sa lucrez in echipa si sa-mi respect superiori. • Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: In special rank 1, sunt resposabili cu disciplina si buna desfasurare in jail. Dupa ce ati reusit sa avansati in rank, si anume rank 2+, veti avea posibilitatea de a merge dupa infractorii care sparg banca. • Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da. • Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: 5-6 ore. • Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Bogdan, am 26 ani.Timpul liber mi-l petrc cu prietenii la un film, jucandu-ma SA:MP. Sunt o fire glumeata, cu cei 7 ani de acasa, si care ii place sa isi faca prieteni noi tot timpul dar in limita bunului simt.
  2. Nume in joc: Scarface Level: 75+ Varsta (Reala): 25 Sex (Masculin / Feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 ani de zile. Factiuni precedente : National Guard - 3, The Tsar Bratva - 1, Police Departament - 2, Towtruck Company - 3, GreenStreet Bloods - 2, FBI - 1, 69 Pier Mobs - 1, Hitmen Agency - 6, Southern Pimps - 1, Green Street Bloods - 6 Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : Rank 6 - Green Street Bloods Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai are rost jocul asta in gang-uri asa zic eu. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 - Hitmen Agency si Green Street Bloods De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e factiunea mea de suflet. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasineara jucatorilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am vrut sa revin in gang-uri si mi-am dat demisia. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore + Nickname-uri anterioare / conturi anterioare : Castellano Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (Precizeaza si de ce) : Acum ceva timp pentru joypad. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.
  3. Rekill aparentele inseala, eu tot ce am facut aici am facut din placere pentru ca e doar un simplu joc, nu am suferit nici cand am avut adminul nici cand nu l-am avut am fost tot timpul la fel cu toata lumea, vreau sa va urez mult succes in ceea ce vreti sa faceti game / real life. B-zone nu mai este cea fost odata si o spun din propria experienta stiu cam tot ce se intampla pe aici, adminii nu mai sunt capabili, ei se bat sa faca raport sa raspunda la cat mai multe reporturi, dar macar de te-ar ajuta dar raspund la vrajeala sa faca cat mai multe sa fie in top sa nu piarda adminul, nu mai sunt adminii buni Vinnie, Snizel cand dadeai report ba ala are aim, wall etc se punea pe el facea 5 6 video-uri acum? Nu mai exista asemenea admini sincer nu vreau sa se supere cineva pe mine, dar asta e simplul adevar... si voi va pierdeti timpul si nervii in gang-uri... pentru ca se rup codurile la greu cu tot ca s-a scos cleo, nu ii verifica nimeni, le este lene sa stea 10 20 min sa ii controleze, s-a ajuns prea departe, se cauta sa se faca bani din server cat se mai poate, atata tot... Asa ca aveti grija ce faceti si unde va pierdeti copilaria, sa ne auzim cu bine. Ceaules.
  4. Nick: Scarface Am dat teste cu: Ionnuutt Rezultatul probei de regulament: 1/3 Rezultatul probei de arme (x/5): Admis 3/5 Rezultat : Admis Alte precizari : Bine ai venit si profita de aceasta sansa!
  5. Sa aveti tot un an nou fericit si distrati-va mai lasa-ti samp-ul asta ma nene... si inca ceva LASA-TI SPAMUL LA DISCUTII CU URARILE ASTEA!
  6. Nu va mai faceti planuri ca deja au aparut metode noi pentru coduri, sa speram ca se poate face ceva si pentru asta si am sa vin cu o idee, dar trebuie sa ma ajute cineva. Ne auzim mai incolo, ceaules.
  7. Salutare baieti, ce mai ziceti ca faceti? Ce se aude ca au curatat GSB-ul de codati asa zicea SRN ) eu ii multumesc ca ne-a banat pe unii din ei, ca rupeau minusurile la waruri si daca au bagat coduri, de ce le-au bagat? Ca verdatul rupeau codurile, dar as fi curios daca in prima zi ia testat cineva pe cei din Verdant, slabe sanse... SRN tu ii zici lu Kid ca de ce nu sanctioneaza membrii ca se arunca de pe cladiri, dar tu te uiti la verdant ca zboara de pe cladiri non-stop cand sunt low . Nu va mai dati ma atat de corecti ca sunteti cum sunteti, mai bine taceti si vedeti-va de gradina voastra acolo de zmei. Hai ne auzim in game. PS: Nu mai suferiti intr-un joc ca in realitate sunteti vai mama voastra si ma disperati. FORTA REAL MADRID!!
  8. Hai neata, felicitari pentru ieri, oricum activitate slaba... dar si asa le-am facut fata, ca au scos cleo, dar nu va faceti vise ca ei fac orice pentru turfuri sa fie cei mai buni intr-un joc si RL te sperii, va dura un timp pana vor edita cleo sa nu se vada sau ceva de genul asa ca have fun cat se mai poate. Ca dupa o sa aibe doar zile bune, acum au zile proaste, of of. Eu nu prea pot sa intru ieri mi-a mers cat de cat, dar o sa vedem ce o fi mai departe. Ceaules.
  9. Salutare, trec si eu putin pe aici, ce mai ziceti cum merge treaba? Mie nu mi-a mers netul nu stiu daca e de la mine sau de la "serverul" hostat foarte bine si daca intram nu stiu daca puteam ajuta cine stie ce la cat de bine joaca din nou Verdantul, cand au fost banati "jucatorii buni" nu mai erau in stare sa tina jumate de LS, stati linistiti cei din Verdant daca cititi aici nu ma oftic, ma supara doar ca eu vreau sa ma distrez si vin unii care se dau zmei ca eu joc bine etc, dar intr-un final au fost prinsi cu cod, dar culmea ca acum daca dai report si rogi faceti test etc nu te mai baga nimeni in seama + ca este adevarat, s-a ajut departe nu prea mai ai cum sa detectezi aim-ul, norecoilul, dar am inteles pe un server s-a facut un script in care sa blocheze fisierele .cs adica norecoil etc, dar din cate vad nu se mai streseaza nimeni pentru gang-uri... aia e eu incerc sa nu bag in seama toate "suferintele" jucatorii "buni" ca nu merita nervii pentru asemenea oameni. Ne auzim azi prin game. Ceaules.
  10. Eu nu vreau sa comentez despre asta, din cate am observat recent, se cauta sa se faca bani din server, nimic altceva, nici un update recent pentru gang-uri sau altceva, a ba update la renko si la aim, asta se face ... Nu mai sunt oameni in staff dornici de sa ajute sa faca ceva pentru serverul asta, sa te distrezi, Kelton si cativa foarte putini din admini nu pot sa faca ei tot... + ca nu mai ai de ce sa tragi, ca distractie nu mai e pe server, te amageste cu un amarat de event de craciun si alea alea dupa iti face o reducere pe clienti unde iti ia banii si aia e... Imi pare rau ca s-a ajuns asa, dar ce sa faci asta e, mai jucam cat mai putem si cat o sa mai tina treaba asa, eu ieri nu am putut intra luam crash din 1 minut intr-un minut. Ne auzim azi in game, poate o sa fie mai bine, ceaules ma bag in pat.
  11. 15-9 nu am avut - ca sa fie treaba treaba. Norecoil la putere si nu se va face nimic, s-a stricat jocul in gang-uri, mie unul mi sa luat. Click
  12. Salutare, succes Sheenn in RDT, legat de waruri incercati sa intrati macar alea doua ore in joc daca vreti turfuri, chit ca nu conteaza turfurile alea, dar unii vreti turfuri dar nu intrati si daca intrati va faceti de cap, dar diseara ma voi sacrfica eu nu voi fi atent la waruri si voi avea detective pentru jucatorii buni gen "rambo" daca esti bun si faci + mergi ca poti, dar eu nu inteleg daca nu stii sa ti deagle in mana si te omori singur de ce mergi de unul singur in ei? Cine imi poate explica asta e chiar baiat destept, eu unul nu pot sa inteleg. Cand oare o sa invatati ca un gang se face prin munca in echipa nu stiu, in fine pentru mine unul e doar un joc si intru sa ma distrez, bineinteles sa iau si turfuri sa facem ceva, dar cand vad ca nu se poate si unii isi bat joc de munca noastra, o sa incerc sa il scot de aici. Ceaules ne auzim in game.
  13. Salutare mai trec si eu pe aici, vad ca iesiti toti de aici cand dati de greu, dar nu este problema, repet a N oara este doar un joc... dar daca iesiti nu dati vina pe lipsa de organizare sau alte motive, ca si lider sublider nu ai cum sa iti urmaresti toti membrii sa ai grija si de waruri sa mergi la waruri sa dai si fvr-uri etc... multi comentati aiurea dar nu stiti cum este. Dar nu voi ati uitat ceva, dati vina pe organizare, dar voi stiti sa va organizati singuri, adica stiti cum sa omorati un player sau sa stai grupati? Un gang se face prin munca in echipa de aia se numeste gang, nu ca ia unul besturi e zmeu ala nu e jucator bun, joaca doar pentru el. Asa ca pe mine ma lasa rece, va urez succes tuturor in joc. Ceaules.
  14. Sa ia toti care nu stiu sa joace corect si se dau "zmei" ca sunt buni si au tot felul e prostii, stati linistiti la toti le vine randul.
  15. Rekill asta incercam sa facem de cand am venit aici, nu se poate face in 2 saptamani totul. La inceput nici nu miscam si uite incet incet ne miscam mai bine, si au fost sanctionati toti care au vorbit aiurea, cu detective am.zis sa o las mai moale dar vad ca unii isi fac de cap, azi voi avea detective. Ma bag la somn, ne auzim in game.
  16. Nick: Scarface Am dat teste cu: Sima. Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme (x/5): 3/5 Rezultat : Admis Alte precizari : Bine ai venit!
  17. Nick: Scarface Am dat teste cu: D3nver Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme (x/5): 3/5 Rezultat : Admis Alte precizari : Bine ai venit!
  18. Culmea, cand am zis sa se testeze unii jucatori de mai multe ori, mi-a raspuns "tie ti-ar convenii sa fi testat zi de zi" vad ca unii se pot testa zi de zi. Nu imi place asta.
  19. Felicitari tuturor pentru warurile de azi, incepem incet incet sa ne intelegem, dar ramaneti cu picioarele pe pamant. Jucati de placere si incercati sa nu va mai certati din orice prostie. Eu am iesit, noapte buna, ne auzim maine. Ceaules.
  20. Hit, LA MULTI ANI, multa santate, fericire si tot ce iti doresti sa-ti se implineasca.
  21. Neata, ma pun si eu sa dorm numai ce am ajuns acasa, daca vreti sa castigam si sa facem treaba ascultati si nu va mai duceti rambo in ei, daca nu treaba voastra voi veti lua fw-uri. Ne auzim azi in game. Ceaules.
  22. Neata baieti in primul rand LA MULTI ANI Asasine, in al 2 lea rand ieri ne-am descurcat putin mai bine fata de alaltaieri, pentru ca ati stat mai uniti si a mers treaba putin mai bine, dar inca nu merge foarte bine, dar eu sunt sigur ca suntem capabili sa ne intelegem si sa facem o treaba buna impreuna. Si in legatura cu copii cand vin pe turf, daca ii vedeti ori fugiti ori va ascundeti pana pleaca de langa voi si plecati dupaia, nu trageti in ei sa vada, nu ii omorati, si daca cumva v-au prins si ati primit w1 pentru war, stati sa va omoare sa prindeti urmatorul war, nu o lungiti aiurea ca de prins tot va prind. Ne auzim astazi in game. Ceaules.
  23. Salutare baieti, ne auzim astazi in game, sa fiti cat mai multi in hq la 19:45, poate prindem atac, ca ieri mi-a picat de n ori cu flood-ul ala.
  24. Neata, imi pare rau ca ne parasesti Lolza, dar stiu sigur ca vei face o treaba foarte buna acolo, iti urez mult mult succes.
  25. Nick: Scarface Am dat teste cu: Clipax Rezultatul probei de regulament: 3/3 Rezultatul probei de arme (x/5): - Rezultat : Respins Alte precizari : Invata regulamentul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.