Jump to content

LoriNs

Member
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LoriNs

  1. Amandoi veti primi mute 30 minute pentru cearta pe /g, se vede ca tu ai provocat discutia, iar Amer7amoodi a continuat-o. EDIT: Helperii pot avea si o viata sociala, nu trebuie sa fie 24/7 atenti pe chat/minecraft. Daca vrei sa nu se mai ajunga la asta, nu mai incepe certurile cu toti playerii.
  2. E ca tine pustanule de 43 de ani.
  3. CONTRA! SUNT IMPOTRIVA FIECARUI ITEM DEOARECE: - majoritatea au fost puse de mine si mos la /warp shop - preturile sunt foarte corecte, chiar mi se par ieftine ( la inceput erau si mai ieftine dar i-am spus lui Katzuno sa scumpeasca de exemplu GApple, diamant,etc. ) - de ce sa avem la vipshop carti din fiecare fel? Nu degeaba ai /warp enchantroom si carti la /warp shop, dupa cum am spus, e survival, nu creative. - Rails, powered rails, snowblock, nametag sunt la /warp shop - Spawnere? De ce spawnere? Nu vezi cumva la http://clienti.b-zone.ro/ca se DONEAZA pentru spawnere? - De ce ai nevoie de artificii la vipshop? Nu ti le poti face singur? Ai la /warp shop materiile prime necesare! - Katzuno a facut o exceptie cand a adaugat sea lantern, deoarece sunt iteme FOARTE RARE, deci nu vad de ce ar pune si prismarine blocks - capete de wither,zombie, etc se iau pe merit! Nu degeaba aproape toti playerii isi fac perete cu capete, ca sa se mandreasca cu ele! ( si de playeri, bineinteles). Ai beacon si nether star in vipshop, nu-ti mei trebuie capete. Server-ul nu are nevoie de sunetul de spawnare al unui wither non-stop. - wool se va pune la /warp shop pe viitor - saddle este un item gasit numai in dungeonuri,mineshaft,etc, RAR. Katzuno vroia sa puna si armurile de cai dar i-am spus sa nu puna pentru ca sunt prea rare. - nu vad niciun admin care ar fi dornic sa vina sa deblocheze nu stiu ce sign - VOI NU DONATI PENTRU CREATIVE, DONATI PENTRU SPONSOR/VIP CU AVANTAJELE ACESTUIA - si toate itemele astea pe care le-ai enumerat tu o sa fie inca un motiv in plus ca playerii normali sa va plateasca sa luati iteme de la /warp vipshop
  4. Knockback III si Fire Aspect III, ok! Vine la pachet cu NIMIC!
  5. Il prefer pe al treilea fara efecte al lui Joker Boss,Ati primit +1 pentru munca depusa, merci mult! T/C
  6. Nick: LoriN Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/gQvAOBc Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Sa scrie in jos-mijloc cu font putin transparent, destul de mare si cu culoare regasita in poza. TEXT: "LoriNs" Dimensiuni: 184x184 Alte precizari: +1 fiecarei lucrari!
  7. COKO E FURIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!! FUGITI CU TOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
    1. EnZa

      EnZa

      Ni la ce se uita el :)))) (Gay!!!)

    2. LoriNs
  8. Cokokoko...te-am intrebat daca vrei sa ti-l fac eu..asa ca $@L TE BESK!!!
  9. LoriNs

    Problema biz

    Oh vai, sorry prea cuceritorule Enza. :^)
  10. DOVEZI INSUFICIENTE, SE POATE FOARTE BINE SA FIE TRUCAT
  11. LoriNs

    Problema biz

    Care sunt comenzile pentru bizuri? Detin adverisment company si nu stiu cum sa fac sa primesc banii.
  12. Daca te uiti mai sus poti vedea clar ca nu am zis "din prima sa nu mai joci", ci ca "ti-am spus direct problema".
  13. Se pare ca server-ul este iar down, bun lucru ca din 1.9 nu se va mai intampla asa ceva!
  14. Merci mult, am ales. T/C
  15. Daca ai putea sa scrii "LoriNs" asa cum e, adica fara totul cu CAPS, mi-ar placea ENORM. =3 :^)
  16. Daca ai pune scrisul cu alt font, ar fi perfect.
  17. Nick: Ikarus Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/Au3qmaB Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: LoriNs (cu font destul de mare) (in josul pozei) Dimensiuni: 150x300, sau cum e bine pentru forum Alte precizari: Dau +1 la toate lucrarile si +5 la cea pe care o aleg. EDIT: As dori ca scrisul sa aiba culori regasite in poza.
  18. Mi se pare mie sau minti cam mult? Sa stii ca nu ma impresionezi cu minciuni, multa lume stie ca unii incearca sa primeasca iteme gratis. "peste 3 zile iar ma trezesc","dar dupa 2 zile ma trezesc fara cont","nu am apucat sa joc mai mult de o zi"
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.