Jump to content

Quest Unirea Principatelor Romane. Detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

zL L U C A Z

Moderator: Politics
 • Content Count

  1925
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

445 Impeccable

About zL L U C A Z

 • Rank
  isolationism
 • Birthday June 6

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Collecting Guns/Swords

Previous Fields

 • RPG2 Nickname
  Lucaz

Recent Profile Visitors

12233 profile views
 1. zL L U C A Z

  Tot ce am vrut sa imi demonstrez mie si celorlalti participanti e ca esti delirantul ala de Ubermensch (si celelalte conturi ale tale, cate unu pentru fiecare personalitate i guess), de ce scrii "hahah" daca stim ambii cat de tare te enerveaza argumentele mele, linisteste-te ca ti s-a ridicat pulsul prea mult, nu faceam misto de tine. De ce incerci sa ne demonstrezi ca "lipsa tatalui in familie nu are consecinte catastrofale", vedem aceste consecinte catastrofale la tine. Stiu ca am spus adevarul si ca am ochit din nou unde trebuie, mai scrie-mi romane unde incerci sa iti sustii punctele complet nefondate
 2. zL L U C A Z

  Daca consideri ca barbatul nu joaca un rol important in familie (indiferent ca iti e tata, bunic) probabil nu ai avut o figura masculina puternica in viata ta, intelegi? Cum sa iti spun, barbatul e ca un rol cat pentru baiat cat si pentru fata, baiatul sa inteleaga cum trebuie sa fie el in viitor, fata sa inteleaga ce tip de barbat trebuie sa caute in viitor. Spui ca lipsa tatalui in familie nu are consecinte "catastrofale", gandeste-te ca fiecare degenerat si fraier (adevaratul sens al cuvantului) fie nu a avut un tata, fie a avut un tata absent (sau fraier la randul lui din cauza lipsei unei figuri masculine). Spunand ca barbatul nu are o influenta "atat de mare" in stabilitatea si sanatatea unei familii, negi si faptul ca e important ca fiecare sa aiba o figura masculina puternica in viata sa. Daca nu ar fi fost oameni cu figuri masculine puternice in viata lor, cine crezi ca avea sa inventeze chestii noi si sa deschida noi orizonturi, sa apere tara, etc?
 3. zL L U C A Z

  Numele tău: zL L U C A Z Sugestie: Dezbatere noua: dezbaterea ideologiilor, la inceput fiecare printr-un reply si model isi expune ideologia si dupa asteptam sa ia foc topic-ul, imagineaza-ti ce amuzant ar fi sa vezi o dezbatere intr-un om care sustine o ideologie de stanga si altu care sustine una de dreapta Cu ce crezi că ajută?: Cresterea activitatii, argumente taioase, vedem argumente pro/contra (uneori bune) Alte precizări: Sau ca sa nu se inceapa o cearta mare, sa spuna ce ideologie sustin si de ce o sustin
 4. Nume: [zL]Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 06/12/2020 Numele candidatului: [WoA]Cannix[] Rezultat (x/3):1.5/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: -
 5. zL L U C A Z

  Numele tău: zL L U C A ZPoziţia ta: Nu, niciun sex nu e privilegiat.Argumentul 1: Unul dintre sexe ar fi fost "privilegiat" doar daca ambele sexe ar fi dorit sa faca aceleasi lucruri si unul dintre ele ar fi fost discriminat pe baza de sex, dar daca esti o persoana care gandeste (si nu un feminist/feminista) intelegi ca nu avem asa cazuri. Argumentul 2: Ambele sexe au drept la vot si salariu egal pentru o munca indeplinita egal.Alte precizări: -
 6. Comportament de moldovean,"adult" si student al facultatii de drept, undeva in Timisoara. @Chris Cooper Punandu-ti o poza cu mine la profil arati lumii cat de frustrat esti, ai dori sa vada asta si rectorul? 
  image.thumb.png.f82c1013c6755af25d9d58e282c370fe.png

   

 7. zL L U C A Z

  (1) Tipule, daca tu sustii faptul ca 2 persoane casatorite de 10-60 ani simt aceiasi "iubire" ca la inceput de relatie, esti naiv. Dupa ce se stinge flacara, relatiile se bazeaza pe intelegere si prietenie, nu pe "instinctele animale" pe care le displaci atat de mult. (2) Nimeni nu a spus ca poligamia inseamna a te culca cu orice femeie cu fusta pe care o vezi la colt. Care e treaba cu instictele animaliere, nu tot din cauza dorintei de a avea mai mult a ajuns civilizatia noastra unde a ajuns? Crezand ca asta inseamna poligamia si avand o atitudine atat de rea legata despre relatiile sexuale ne arati ca esti si frustrat sexual, deci daca ar fi cineva care ar avea dorinta sa se culce cu "prima femeie cu fusta" pe care o vezi la colt, tu ai fi ala, nu ceilalti participanti la dezbatere sau sustinatorii poligamiei. (3) Daca conteaza extrem de mult pentru tine, sunt Apple, e ciudat ca tii atat de mult la niste casti si in acelasi timp nu stii ca astea sunt originalele, chiar daca purtam fake-uri, ce te intereseaza pe tine (daca esti atat de cult) si ce are asta cu dezbaterea? Alte precizari: Rezuma-te baiatule ca scrii prea mult si incepi sa aberezi si sa te departezi tot mai mult de subiect.
 8. D A L B A I O B

  1. Show previous comments  1 more
  2. R e l u
  3. zL L U C A Z

   zL L U C A Z

   Aratati cat de frustrati sunteti si pe plan intelectual si pe planul legat de infatisare, ma asteptam mai mult de la niste "moldoveni" care s-au dus in Vest sa se "educe" :))

   Acum fiecare om care imi viziteaza profilul vad 2 Cooperi frustrati.

  4. Dan Cooper

   Dan Cooper

   frustrați amuzați*

 9. zL L U C A Z

  Numele tău: zL L U C A ZPoziţia ta: ProContrez poziţia lui: @Dan CooperContraargument 1: Cum poti sa bagi rationamentul in aceasta dezbatere, tu crezandu-te inteligent, trebuie sa stii ca iubirea e o reactie chimica in creier si din aceasta cauza nu e mereu de lunga durata.Contraargument 2: Pai daca tatal isi abandoneaza familia din cauza incapabilitatii de a avea drept la poligamie, cum o sa mai aiba copilul o "figura masculina", te intreb pentru ca din moment ce ai asa comportament e clar ca fie ai avut un parinte absent, fie nu ti-a servit exemplu, esti putin imatur pentru un om cu asa "arfe".Alte precizări:Intelegeti ca facand faze de genul aratati comunitatii cat de incapabili si frustrati sunteti? Pe langa faptul ca sunteti nesiguri de inteligenta voastra, aratati acum ca sunteti nesiguri si de infatisarea voastra de inceli, faceti ceva cu viata voastra si nu va mai abateti de la subiect, topicul de dezbateri nu e pentru cearta, ma asteptam ca si niste codasi ai torentului de drept ca voi inteleg asta.
 10. zL L U C A Z

  Cum poti tu, sa imi spui mie de cat de bun e egoismul, cand, odata ce o sa iti gasesti o sotie (daca) si o sa te tina sub toc si o sa iti faca faze de gelozie, tu o s-o numesti "nebuna" si "egoista" pentru ca vrea sa te tina doar pentru ea? Dublu standarde @Dan Cooper @Chris Cooper Am spus eu undeva ca "exceptie sotia mea"? Nici macar nu aveti de unde sa deduceti asa idee eronata. Interesant e ca sunteti studenti la drept, "minti luminate". Considerati ca e posibil/normal sa impui un om sa te iubeasca doar pe tine, cand nici voi nu puteti sa va impuneti sa "iubiti" doar o persoana? Inteleg ca va tineti unul altuia partea ca nu puteti sa dezbateti un subiect singuri, ma intreb daca dezbateti subiectele atat de prost si in viata reala. P.S - stiam ca pozitia mea o sa starneasca reactii printre inceli moldoveni care cred ca apogeul unui om e sa fie student la drept (nu e ca si cum campul dreptului a suferit o implozie), va rog, incercati sa vedeti problema din toate unghiurile, tot ce am facut a fost sa imi expun parerea, nu era nevoie sa va enervati atat de tare stangacilor, nu erati voi pentru valorile UE printre care cea mai importanta "free speech-ul"? Comportati-va ca mine, ma rad de voi si nu ma enervez, e asa greu? Aveam asteptari mai mari de la niste oameni care se considera culti.
 11. zL L U C A Z

  Numele tău: zL L U C A ZPoziţia ta: Pro, in functie de cazArgumentul 1: Luand in considerare ca in multe tari Europene (mai ales in cele din Europa de Est) sunt mai multe femei decat barbati, logic, datorita monogamiei multe femei nu isi pot gasi un partener, dar teoretic fiecare om are dreptul la "iubire" si la "egalitate", dar cum poate o fata sa aiba sanse egale intr-o societate monogama daca este concurenta mult mai mare pentru barbati (barbatii fiind minoritari)?Argumentul 2: Nu era "egoismul" un lucru rau? Daca un barbat are suficienti bani pentru a intretine doua femei, de ce sa nu aiba dreptul la poligamie? Argumentul 3: Din cauza monogamiei, multi barbati cand vad o femeie "mai frumoasa" decat cea cu care sunt ei in prezent, sunt nevoiti sa isi abandoneze familia prezenta pentru a incepe o noua familie cu "noua sa dragoste", abandonarea vechii familii are ca consecinte (uneori) traume psihologice pentru familie si dificultati financiare. Daca poligamia ar fi legala (pentru doritori) barbatul nu si-ar abandona familia veche ci ar include-o pe "noua sotie" in familia prezenta, astfel fiind toti fericiti (daca adultii ar accepta aceasta idee). Alte precizări:(1) Imagineaza-ti ca esti o fata medie, nu esti nici urata nici rupta din soare, esti o fata obisnuita, nu ai sanse egale in competitia pentru "iubire si casatorie" cand vine vorba de raportarea la fetele care sunt mai frumoase si mai de succes decat tine, o sa ramai singura si poate nu iti convine asta. (2)Chiar daca esti norocoasa si iti gasesti un partener, la un moment dat o sa se ajunga la momentul in care barbatul e mult mai interesat decat alta femeie, din moment ce poligamia nu este legala, o sa fie nevoit sa te abandoneze si pe tine si pe copii, ai fi de acord cu asta? Cred ca nu ai fi.
 12. Nume: [zL]Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 22/11/2020 Numele candidatului: Andy2.0 Rezultat (x/3):3/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Succes data viitoare.
 13. Nume:[zL]Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 20/11/2020 Numele candidatului: [TLG]Madalinovici Rezultat (x/3):0/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Felicitari! Nume: [zL]Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 20/11/2020 Numele candidatului: [LPH]Abdullah. Rezultat (x/3):0.5/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Felicitari!
 14. Nume: Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 20/11/2020 Numele candidatului: Mr.Cilikos Rezultat (x/3):0/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări: Felicitari!
 15. Nume: Lucaz Rank: 5 Data testului (DD/MM/AA): 06/11/2020 Numele candidatului: [LPH]RobyCamatarul Rezultat (x/3): 1.5/3 Test practic (x/3) : - Alte precizări:-
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.