Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sickk

VIP
  • Posts

    4105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sickk

  1. Vand 12 euro clienti.b-zone.ro! Transfer bancar, euro Orange sau Paypal. PM!

  2. Membrii de departamente nu pot sa primeasca wanted (/call 112) in cazul in care omoara pe cineva, ceea ce nu este tocmai corect fata de alti membrii ai clanurilor care participa la asa ceva.
  3. Raport de activitate, numarul 2, intocmit de (Profesional Staff Sickk) Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 70 Punctaj pentru iteme confiscate(arme, droguri): 0 Punctaj pentru criminali arestati: 13 Punctaj pentru operatiuni namecover: 0 Playeri level 1-5 ajutati: 0 Punctaj TOTAL: 83p
  4. @, am avut ceva dureri de cap dupa ce m-am uitat de cateva ori la ea .
  5. Felicitari celor care au fost promovati! Am dat edit la raportul de activitate pentru a corecta o greseala care am vazut-o cam tarziu.
  6. Raport de activitate, numarul 1, intocmit de (Profesional Staff si Sickk) Punctaj pentru persoane prinse cu iteme ilegale: 0 Punctaj pentru criminali cu wanted 1-6 omorati: 82 Punctaj pentru iteme confiscate(arme, droguri): 0 Punctaj pentru criminali arestati: 5 Punctaj pentru operatiuni namecover: 0 Playeri level 1-5 ajutati: 0 Punctaj TOTAL: 87p
  7. @, ce rau imi pare ca nu am fost pe faza atunci . Ziua buna. Am ajuns si eu acasa, ne auzim prin joc.
  8. Numa bine. Se pare ca oficial suntem colegi . Sper sa ne integem bine.
  9. -- Nume: Sickk -- Level: 112 -- RPG Bar sau poza cu [/stats]: -- Facţiunea din care faci parte: Federal Bureau of Investigation -- Pachetul dorit (numărul): 4 -- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este cazul. -- Anunţul: Doresti sa organizezi evenimente in una dintre cele mai frumoase locatii? Restauratul din Los Santos iti sta la dispozitie. [/findbiz 2] -- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Atat cand sunt online, cat si cand sunt offline. -- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da -- Alte precizări: Multumesc.
  10. Seara buna Los Santos School Instructor. Acesta este ultimul meu post in cadrul acestei factiuni. In primul rand vreau sa va multumesc pentru perioada minunata care am petrecut-o alaturi de voi. Dupa cum poate ati observat, am incercat sa fiu alaturi de voi cand a fost nevoie si sa va explic ce si cum cand ZeEk sau Ale. nu erau disponibili. Daca cumva am fost mai dur, am fost deoarece vroiam binele acestei factiuni. Va doresc multa bafta in continuare, aveti grija de ce faceti si sper sa va vat cu functii cat mai mari. Seriozitatea este una dintre cele mai importante in atingerea unei astfel de tinte.
  11. @, sunt mici probleme la conexiune. Mie de exemplu imi merge server-ul, dar este problema pe partea de DNS care o sa fie rezolvata cat de curand banuiesc. Nu esti singurul care are probleme.
  12. Nick-ul tău: Sickk Rank: 4 Nick-ul celui testat: V3ly Punctaj (x/39): x / 39 Alte precizări: Mult succes data viitoare. Nick-ul tău: Sickk Rank: 4 Nick-ul celui testat: MaR1UsS. Punctaj (x/39): 37/ 39 Alte precizări: Bun venit! Nick-ul tău: Sickk Rank: 4 Nick-ul celui testat: xSavI[ToV] Punctaj (x/39): 38.5/ 39 Alte precizări: Bun venit! Nick-ul tău: Sickk Rank: 4 Nick-ul celui testat: aboezz Punctaj (x/39): x/ 39 Alte precizări: Learn more next time. Nick-ul tău: Sickk Rank: 4 Nick-ul celui testat: Kygz... Punctaj (x/39): 37.5/ 39 Alte precizări: Bun venit!
  13. Seara buna. Dupa cum puteti verifica si pe rpg.b-zone.ro/updates/server (cand o sa porneasca) cei de rank 1 au acces la comanda /givelicense, mai putin pentru licente de Arme si Materiale. Aceste doua licente necesita in continuare rank 2 pentru a fi oferite. CEI DE RANK 1 NU FOLOSITI /GIVELICENSE PANA NU SE FACE UN REGULAMENT PE ASTA! De asemenea, s-a adaugat un chat comun cu cele trei factiune School Instructor si [/sx]. Am rugaminte sa nu abuzati de acest chat si sa nu faceti spam. O sa fie un regulament facut cat de curand. Mai multe o sa va spuna Zeek dupa ce se stabilesc toate.
  14. Seara buna. Vreau sa ii felicit in primul rand pe cei care au fost promovati in aceasta seara. Va meritati pe deplin acele rank-uri. Va recomand sa aveti grija de ele si sa nu va o luati in cap acum si sa incepeti cu arfe, figuri si asa mai departe ca aveti rank mare. Sper sa le folositi cu cap.
  15. La multi ani bro'!

  16. Bun venit celor noi! Am terminat si eu cu toate vizitele medicale si m-am intors. Porter, vrei sa ajungi top poster ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.