Jump to content

StereoON

Member
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StereoON

  1. mai traiesti ??

  2. Va multumesc pentru cereri , din pacate cei acceptati au fost doar Adeeh si StefanAlecs Mult noroc in viitoarele sesiuni !
  3. Cei de mai sus @ Totul depinde de activitatea voastra pe server in urmatoarele 3 zile ! Raspunsul va fi negativ daca o sa aveti putine ore (cel putin astea 3 zile )
  4. La ce boala faci reclama ? Nu vad dovezi clare si concrete , termina cu reclamatii facute din plictiseala . Topic closed !
  5. Lucram la o deschidere cat mai rapida ( mai mult Faris) , cel mai probabil pana in ora 15 o sa fie online .
  6. Pentru @@@Decimo AllenMinyo,
  7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  8. Daca mergi pe premiza asta o sa iei helper probabil dar nu pe serveul asta .
  9. Introducere Daca aplicatiile sunt deschise, inseamna ca avem nevoie de colegi noi si capabili sa ingrijeasca un numar vast de jucatori. Pentru a aplica trebuie sa fiti la curent cu regulamentul in vigoare si cu sanctiunile aplicabile, de asemenea trebuie sa respectati cerintele minime . Cerinte Minime: - 16 ani, - Cunostinte server si modul de joc, - 50 ore activitate lunara, - Nickname adecvat. Cererea o postati ca reply la acest topic. Model de aplicatie: Real Life: - Nume: - Varsta: - Profil: - Hobby-uri: - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): ________________________________ Server: - Nickname: - Timp jucat (/ontime): - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff? - De ce iti doresti functia? - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server? - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit? - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate? - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3) - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? _______________________________
  10. Introducere Dupa cum vedeti incepem sa crestem din ce in ce mai mult astfel incat astazi am atins din nou limita de playeri online, dar eu zic ca putem creste si mai mult dar bineinteles cu ajutorul vostru. Astfel eu am hotarat ca am avea nevoie de anumiti YouTuberi alaturi de noi. Cine crede ca se poate ocupa de aceasta functie, bineinteles ca va fii recompensat, trebuie sa depuna o aplicatie dupa urmatorul model. Pentru detalii suplimentare veti fii contactati de catre mine daca voi fii interesat. Cerinte minime: - Minim 500 de abonati - Minim 700 vizualizari max / videoclip Model de aplicatie: Real Life - Nume: - Varsta: - Profil: - Hobby-uri: - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): ________________________________ Online: - Nickname: - Link catre Canal: - Numar de abonati: - Numar maxim de vizualizari pe un videoclip / per total: - Tema canalului dvs:
  11. Iesi din joc si intri iar sau daca nu merge insemna ca serverele sunt premium .
  12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
  14. Instaleaza dirver pentru placa video .
  15. Cu cine joc si eu niste meciuri de lol ? (normale sau alea cu poro)

  16. Ce treaba avem noi cu gta-u tau?
  17. Am cumparat un cont de minecraft de la un baiat ca el nu mai joaca din 2012 minecraft si nu mai avea ce face cu el.. Am incercat sa dau migrate spre mojang ca sa-i pot schimba numele dar nu merge.. Primesc urmatoarea eroare Error! Invalid import attempt. If you need help importing your legacy Minecraft account please visit our support center for further assistance. Datele sunt bune daca scriu ceva gresit imi apare alta eroare deci nu e de la date..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.