Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

AIM ColorsKiNG

Member
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About AIM ColorsKiNG

 • Rank
  Advanced member

Previous Fields

 • Real name
  Andrei
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  -
 • RPG3 Nickname
  -
 • MIX Nickname
  -

Recent Profile Visitors

54 profile views
 1. Salut fratiilor. Multumesc tuturor care au venit pentru mine in acceasta mafie, Multumesc pentru tot, din pacate aici se termina tot.. eu cu @AIM LittleOwn Ne bazam doar pe viata reala..lasam accest joc de rahat. Am batut recordul de 28, chiar si mai mult.. totusi am facut ceva.. Dar asta e, lasam pe smecherasii aia din TTB sa ia 72, altfel poate faceau infart, semiparalizie alea,alea.., daca nu castigau turfu pe b-zone Hai va pup pe toti. Multumesc inca odata, va iubesc, eu din data de 23 Iunie, nu voi mai intra.. nu cred ca o sa ne vedem prea curand, doar pe wapp. Va iubesc pe toti.
 2. AIM ColorsKiNG

  Hai ca mi-am terminat treaba prin VTB, nu mai am timp de accest joc, va las sa va impliniti misiunea. Mi-a placut la warurile cu voi(Puteam sa joc cu codu' pe cat voiam eu, nu mai stia admini pe cine sa stea pe voi sau pe noi). Hai luati 72 si retrageti-va dupa accest joc de rahat, mai ales astea de 20 de ani + O sa muriti drq pe samp @Road2Glory ZEW Nu am nimic cu tine, dar vreau sa-ti spun cate ceva Esti o curva' de om, cu 2-3-4-5-6 fete, chiar si mai multe Nu uita deunde ai pornit, ai avut noroc cu astea de prin Bucuresti si tu sa ajungi cineva pe server(Piscot,Snr,etc..) @SKY BELEAUA ZEW Si pe tine te-am ajutat de multe ori, dar am primit o mare muie.. cu tine nu am prea multe.. Tu ai fost influentat de altii.
 3. AIM ColorsKiNG

  Nickname:KatalinLegeto Rank: 1Motiv: absentScreen-shoot(/fdeposit): https://imgur.com/a/M4TICpjAlte precizari?: Ma rugat sa-i platesc eu. Nickname:Colors.exe Rank: 1Motiv: absent in data de 07/06/201Screen-shoot(/fdeposit): https://imgur.com/a/gOryKF7Alte precizari?: Am platit amenda pe ziua de 07/06/2019 - Ultimu war am iesit.
 4. Acceptată. Nu mai accept alta învoire. Cine posteaza după mine se considera respinsă.
 5. Am raspuns mai sus! Incearca sa lasi contul la cineva.
 6. Acceptate. nu mai accept altele!
 7. Pupe-l tata pe el, ce face Eduardu' nostru ? Felicitari pentru 24, sunt mai intarziat putin, nu am apucat sa intru pe forum de ceva timp. Multumesc tuturor care au venit pentru mine in acceast factiune si Multumesc lui Prostu' de fratemiu, e un frate bun, sa stiti ca-l iubesc. Hai sa continuam ce ne-am propus. @AskhanarTe astept
 8. @South valeraS Sa-ti calmezi membri, cat esti bine, stii bine ca n-am nimic cu tine, daca vrei sa mai fii lider si sa iei orasu dupa ce ne lasam noi, tine-i bine, poate vrei sa va banez si voua mafia ca si la cei din SOuthern Pimps cand am fost lider la Bratva In special pe AdydauTemy sau ce nick are, spune-i sa fie calm la plod, ca-i iau familia si neamu la deal in sus
 9. Sa o iau pe Stefania in varfu sabieieeeeieieiie, HAY HAY HAYAAYYAYAA LALLAALLA, te omor, iti tai coaiele jos si ti-le pun pe gratar, ce PSD ma ?
 10. Salutare baietii si bun venit Facem ceva frumos
 11. AIM ColorsKiNG

  Hai iar o dai cu fitele ? Daca o sa iau, o sa iau daca nu asta e E ultima luna in care joc accest joc.
 12. AIM ColorsKiNG

  Felicitari pentru oras Baietii mei, se stiu ei va astept cu bratele deschise la 48 @South valeraS Mie doar pe Pound/Vio/Armys/Vidiown mi-i trebuie, restu tii dau tie in GSB
 13. @zL AzogKIA Cu crystian ala ce il ai la signature, am jucat pe RPG1 prin 2013-2014 cam asa, era un tovaras bun dupaia s-a dus pe rpg2 sau 3-4 nu mai situ sigur Sa inceapa distractia, asteptam sa mai vina 2-3 membri, sa fie iar plina factiunea sa dam maceeel, nu mai vreau sa vad demisii, doar de la minusari, hai va pup.
 14. AIM ColorsKiNG

  Merge treaba, merge chiar ok. A fost greu pana am inceput, ceva probleme cu soriceii aia din GSB, dar i-am cumintit usor
 15. Nick: [AIM]Korso Rank: 1 Ziua : joi Ma invoiesc de la: war Data: 16.05.2019 Motiv: Nu sunt acasa. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari: Nu e acasa, m-a rugat sa ii fac eu. Salut.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.