Jump to content

Dorinel

Member
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://RPG2.B-ZONE.RO

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    dorin
  • RPG Nickname
    Bossu

Recent Profile Visitors

150 profile views

Dorinel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Salut,astazi inainte sa plec avaem 1.8kk in banca si inca ceva in mana,dupa ce ma intorc am 1.18kk in banca si 85k in mana,m-am uitat foarte atent la income,dar nimeni nu a intrat pe contul meu sa isi transfere banii,o sa iti dau niste poze cu income de la prima pagina,te poti uita tu sau poti sa imi ceri datele supremo sa vezi ca asa e.

    Uite aici link cu niste poze https://imgur.com/a/La9xu

     

    1. Invision

      Invision

      Salut, nu e vina mea că joci barbut.

    2. Dorinel

      Dorinel

      Da,dar nu am pierdut,acolo arata ca am castigat.

      uita te atent,arata prima oara 1.8kk si dupa 1.18kk,fara sa arate ca am jucat barbut sau ceva.

    3. Invision

      Invision

      Verifică mai atent, verifică şi pe alte pagini, ai pierdut la barbut.

  2. Salut,astazi inainte sa plec avaem 1.8kk in banca si inca ceva in mana,dupa ce ma intorc am 1.18kk in banca si 85k in mana,m-am uitat foarte atent la income,dar nimeni nu a intrat pe contul meu sa isi transfere banii,o sa iti dau niste poze cu income de la prima pagina,te poti uita tu sau poti sa imi ceri datele supremo sa vezi ca asa e.

    Uite aici link cu niste poze https://imgur.com/a/La9xu

  3. Salut,astazi inainte sa plec avaem 1.8kk in banca si inca ceva in mana,dupa ce ma intorc am 1.18kk in banca si 85k in mana,m-am uitat foarte atent la income,dar nimeni nu a intrat pe contul meu sa isi transfere banii,o sa iti dau niste poze cu income de la prima pagina,te poti uita tu sau poti sa imi ceri datele supremo sa vezi ca asa e.

    Uite aici link cu niste poze https://imgur.com/a/La9xu

  4. Salut,astazi inainte sa plec avaem 1.8kk in banca si inca ceva in mana,dupa ce ma intorc am 1.18kk in banca si 85k in mana,m-am uitat foarte atent la income,dar nimeni nu a intrat pe contul meu sa isi transfere banii,o sa iti dau niste poze cu income de la prima pagina,te poti uita tu sau poti sa imi ceri datele supremo sa vezi ca asa e.

    Uite aici link cu niste poze https://imgur.com/a/La9xu

  5. Salut,astazi inainte sa plec avaem 1.8kk in banca si inca ceva in mana,dupa ce ma intorc am 1.18kk in banca si 85k in mana,m-am uitat foarte atent la income,dar nimeni nu a intrat pe contul meu sa isi transfere banii,o sa iti dau niste poze cu income de la prima pagina,te poti uita tu sau poti sa imi ceri datele supremo sa vezi ca asa e.

    Uite aici link cu niste poze https://imgur.com/a/La9xu

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.