Jump to content

AIM SylvyuGoogle

Member
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

About AIM SylvyuGoogle

  • Birthday 02/11/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sylvyugoogle.com
  • Skype
    sylvyugoogle@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti-Colentina

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Sylvyu_Google

Recent Profile Visitors

1952 profile views

AIM SylvyuGoogle's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

53

Reputation

  1. Auzi mă ce zic golanii, că se întăresc și se pun pe noi. Păi tocmai bine, nu? Nu mai alergăm după ei pe turf și avem și noi acțiune. Sanky. Dau în ei ca-n sarmale. Luni Las Venturas roșu sau vă tund.
  2. Unde e oferta de sublider Bestial? Văd că nu mai e loc. Sau e pe drum?
  3. Câteva zile să-l ajut si pe Ciubota să ia LV. Asta am vrut să fac de prima dată, dar Evo a vrut să rămân aici iar acum el nu mai este și aici nu mai am decât câțiva prieteni (adevărați). În scurt timp această facțiune o să se schimbe și nu o să stau sa ajut ZEW în ceea ce și-a propus.. să fim serioși. Dacă ieșea lider cineva din facțiune, cu siguranță mai stăteam puțin. Și nu trebuie să îți dau ție explicații Silviule, am scris ce era de scris în demisie pe RPG. EDIT: Ia uite ce sublider cu limbaj adecvat aveți mă Silviu, care moare după killuri - http://imgur.com/a/zOvLJ Și tu mă întrebi de ce am ieșit? Eu unde scuip, nu ling. Baftă în tot ceea ce v-ați propus. DEMNITATEA SI RESPECTUL ESTE MAI PRESUS DECAT UN SCOR SAU UN RANK PE ACEST JOC.
  4. Remember băieți - The best gang 2016 - http://imgur.com/a/Pham8 5 Ganguri ținute în HQ, wipe, nebunii.. . N-am nimic cu tine Road, îți urez să iei 3 orașe.. dar ca de obicei sistemul de alegere al liderilor este unul foarte scăzut și în bătaie de joc față de unii membrii din gangul respectiv. Baftă la toți care mi-ați fost prieteni (ne mai auzim pe facebook) și vă doresc baftă cu LS-ul (ne vedem de luni prin LV, bănuiesc că vreți LV-ul acuma, sanky)
  5. Salut. De astăzi sunt șeful vostru și ascultați că altfel iese rău (sanky). Luni Las Venturas roșu și cam atât pentru luni.
  6. Nick: Sylvyu_Google Rank: 6 Membrul sanctionat: PaCHaMaN Sanctiune: DEMITERE sau FW (depinde cum considerati) Motiv: Limbaj Dovada: http://imgur.com/a/6fAt0 Alte precizari: El vrea evidenta si coordonare, ce sa coordonezi in 14 membrii online din 38? Rog un admin care se ocupa de factiune in LS sau viitorul lider sa ii acorde sactiunea meritata.
  7. NU PUTEM FACE FATA IN ASA MOD = http://imgur.com/a/kptZS ASTIA CARE STATI PROST CU NERVII, ASTEPTATI SA SE ALEAGA NOUL LIDER SI APOI GANDITI-VA CE DORITI SA FACETI.
  8. SE PARE CĂ NICI ÎN SEARA ASTA NU AVEM LIDER, SPERANȚE MARI ÎN LV, RESPECTIV SF NU NE MAI FACEM DEOARECE MAI TREBUIESC FĂCUTE CÂTEVA SCHIMBĂRI PENTRU A NE PUTEA PROPUNE ASTA, IAR APLICAȚIILE SUNT ÎNCHISE. MOMENTAN RĂMÂNE DOAR SĂ PĂSTRĂM LS-UL ÎN DOLIU, AȘA CĂ VĂ AȘTEPT ÎN HQ ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE.
  9. Los Santos, din nou in doliu.

  10. Astazi, 29.09.2016, ora 19:45, vreau sa fiti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat! Foster SF Verdant Family El Loco Cartel 20:00-20:30 View Airport SF Verdant Family El Loco Cartel 20:30-21:00 View Pimps LV Red Dragon Triad Verdant Family 21:00-21:30 View Richman LS El Loco Cartel Verdant Family 21:30-22:00 View Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45. Cine nu este în linie va fi considerat absent. Cine nu acorda arme colegilor la war este sanctionat cu FW. Sunteti obligati sa aveti jobul de ARMS DEALER + 20.000 MATERIALS. Cine nu este prezent va fi sanctionat cu FW.
  11. CHIAR DACĂ (MOMENTAN) NU AVEM LIDER, VĂ ROG FRUMOS SĂ NU VĂ BATEȚI JOC DE TOT CE S-A CREAT PÂNĂ ACUM ȘI SĂ INTRAȚI LA WARURI (EVENTUAL SĂ ȘI ASCULTAȚI CE VI SE SPUNE). VĂ AȘTEPT ÎN HQ LA ORA 19:45, ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE PENTRU A SUSȚINE WARURILE.
  12. Ai primit unban Silviule, gg. Sper ca astazi sau pana maine seara sa avem si noi un lider.. nu poate aplica nimeni si daca stiti ca nu luati FW, fiecare vad ca faceti ce vreti pe la waruri, nu ascultati mai deloc. Diseara vreau prezenta maxima si sa ascultati ca sa castigam cele 2 waruri cu Vietnamese Boys.
  13. Astazi, 28.09.2016, ora 19:45, vreau sa fiti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va fi sanctionat! Transfender LV Verdant Family Red Dragon Triad 20:00-20:30 Bratva I LV Red Dragon Triad Verdant Family 20:30-21:00 Marina LS Vietnamese Boys Verdant Family 21:00-21:30 Car Rent LS Verdant Family Vietnamese Boys 21:30-22:00 Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45. Cine nu este în linie va fi considerat absent. Cine nu acorda arme colegilor la war este sanctionat cu FW. Sunteti obligati sa aveti jobul de ARMS DEALER + 20.000 MATERIALS. Cine nu este prezent va fi sanctionat cu FW.
  14. Vad ca se dau banuri in prostie. Unele date pe drept, altele nu.. oare in ritmul asta unde o sa se ajunga?
  15. Țeapă, n-am nici un status.

    1. AIM NewLife

      AIM NewLife

      Retrage ba aia si stai sa vedem cine ia lider unde te grabesti si tu?

    2. AIM SylvyuGoogle

      AIM SylvyuGoogle

      Pana se alege lider.. murim dracu.

    3. aiss

      aiss

      ring dan dan ding

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.