Jump to content

S1meD

Member
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Emilian

Recent Profile Visitors

373 profile views

S1meD's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

4

Reputation

  1. Display Name: S1meD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): nu cred ca am avut una Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/1eynCH6 Tema (În caz că nu există o imagine): - Text: fara Dimensiuni: 150x300px Alte precizări: Nu
  2. Frumos, FnZ strica GM-ul, tu strici WebSite-ul . GG

    1. Show previous comments  3 more
    2. cedrykk

      cedrykk

      @GF RelaXx Deci să înțeleg că pe tine te interesează mai mult jucătorii care iși fac un cont nou, dau cu troll si iau ban decat jucatorii care jucau deja la noi, dar care s-au lasat pe parcurs pentru ca si-au dat seama ca nu mai ai la ce juca, asta zici tu? Pentru tine conturile nou facute sunt mai importante decat jucatorii care s-au lasat din cauza tampeniilor facute pe server? Asta crezi? Esti pe langa, complet. 

    3. RelaXx S4F

      RelaXx S4F

      Daca tot vi cu aceste observatii te-as ruga sa vi si cu dovezi, nu toti jucatorii care se apuca zilnic de server sunt codati, trolleri, etc. Sunt foarte multi jucatori de nivel mic care se apuca si joaca pana la nivel 7, cand se lasa pentru ca un lider nu le da sansa de a intra intr-o factiune, si din cate stiu staff-ul a facut tot posibilul sa schimbe asta, obligandu-i, intr-un fel, pe lideri sa accepte incepatorii, iar de atunci numarul jucatorilor cu nivel mic a crescut.

       

      Nu interpreta cum vrei tu o propozitie, cauta sa ii vezi adevaratul inteles. Si da, ma intereseaza mult mai mult jucatorii noi decat cei vechi, acestia stiu sa se descurce, dar cei noi nu stiu si trebuie ajutati, mai ales ca acestia reprezinta viitorul serverului si al comunitatii.

    4. B4L qTupeu
  3. Vă bateți joc de noi cu acest panel? Acum panel-ul b-zone e ca și restul panel-urilor din românia, RIP Unic...se duce de râpă această comunitate cu astfel de update-uri.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Allexandru.

      Allexandru.

      Adevarat S1me,si mie imi placea ala vechi.Sper sa-l reintroduca in urma analizarii voturilor din sondaj,vad ca majoritatea sunt Pentru

    3. TLG Coolback

      TLG Coolback

      si panelu de la https://www.youtube.com/ e la fel ca pe celelalte comunitati

    4. S1meD

      S1meD

      Comunitatea asta se duce de râpă în așa mod...

  4. Părere TheLink și fail-ul lui?

  5. O cazut b-zone

  6. Merita sa bag windows 10?

  7. Cei vechi sunt exclosi in totalitate de pe server,banati si batjocoriti. mai nou se promoveaza varsta de 12-14ani accea varsta in care copii stau doar un casa si joaca non-stop samp asta cauta staff-ul Membri factiunilor sunt obligati sa acorde minim 2ore pe zi jocului,fara afk daca nu indeplinesc acceasta conditi vor fi demisi pe motiv "Inactivitate". Adevar sau nu?

  8. Nick:S1meD Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura):Nu prea ma pricep la poze. Tema (In caz ca nu exista o imagine):Cu ori ce numai nu cu masini. Text:S1meD Dimensiuni:Stiti voi. Alte precizari:Mersi, care imi face un avatar fain dau +1.
  9. S1meD

    Prezentare S1meD

    - Nick-ul tau:S1meD - Prenume:Emil - Varsta:18 - Locatia:Fix în Chişinău - Ocupatie:Elev - Jocul(rile) preferat(e):SA-MP şi CS - Hobby-urile tale:Am şi dealea. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Nu mă pricem la descrieri personale, mai bine aflati cum sunt eu pe parcurs. - De unde ai aflat de B-Zone Community?:Nu mai ştiu. - Alte precizari?:Salut la toţi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.