Jump to content

KingOfDark15

Member
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

About KingOfDark15

  • Birthday 02/02/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Baia Mare
  • Hobbies
    Sa pot realiza ceva in viata !~!

Previous Fields

  • Real name
    Denis

Recent Profile Visitors

509 profile views

KingOfDark15's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

8

Reputation

  1. Multumim , acum pot sa iau si eu ceva !
  2. Daca te apuci de RPG 4 , baga la refferal ID 18 (Lundy)

    1. PhenoZEW

      PhenoZEW

      nu vreau...

       

  3. Vrei să te apuci de RPG4 și dorești ajutor financiar, dar nu numai? La înregistrarea pe server introdu în căsuța de dialog legată de referral codul 18 și Lundy te va ajuta el personal. Mai multe informații găsiți la semnătura lui Lundy sau pe profilul lui Lundy.

  4. Vrei să te apuci de RPG4 și dorești ajutor financiar, dar nu numai? La înregistrarea pe server introdu în căsuța de dialog legată de referral codul 18 și lundy te v-a ajuta personal. Mai multe informații găsiți la semnătura lui Lundy sau pe profilul lui Lundy. PM Lundy pentru intrebari !

  5. Bine ai venit, sper sa te simti bine pe B-Zone !
  6. Bine ai venit, sper sa te simti bine pe B-Zone !
  7. Bine ai venit ,sper sa te simti bine pe B-Zone ! Sedere placuta !
  8. Bine ai venit , sper sa te simti bine pe B-Zone !
  9. - Nick-ul tau: KingOfDark15 - forum , KingOfDark. - RPG 3 - Prenume: Denis - Varsta: Peste 4 zile , 15 ani . - Locatia: Baia Mare - Ocupatie: Sunt elev . - Jocul(rile) preferat(e): Sa;mp , Fifa 14 , Fifa 16 , CS - Hobby-urile tale: Nu am deocamdata niciun hobby , doar sa pot realiza ceva in viata ... - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salut B-Zone ! Ma numeste Denis, sunt din orasul Baia Mare . Un oras situat in Nordul Romaniei, judetul Maramures. Sunt o fire linistita , dar imi place sa ma distrez ! In timpul liber ies la un fotbal cu prietenii, stau cu familia si imi fac ceva timp si pentru sa;mp. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone am auzit de multa vreme, stiind ca este o comunitate mare. Intr-o zi din plictiseala am intrat pe RPG 1 si mi-a placut. La inceput nu stiam cum statea treaba cu factiuniile, website-ul . Cu timpul am invatat, pe RPG 1 nu am reusit sa intru in nicio factiune, de aceea m-am lasat. M-am apucat de RPG 3 in vara anului 2015. Mi-am facut o aplicatie buna si am intrat intr-o factiune, de atunci am jucat doar pe B-Zone, doar ca am avut o mica pauza. Acum de Craciun am revenit si de atunci intru pe serverul de sa;mp B-Zone RPG 3 . Astept sa se deschida si RPG 4 . - Alte precizari?: M-am gandit sa imi fac si eu o prezentare, daca tot nu mi-am facut ! Salut B-Zone !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.