Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

BONEE

Member
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BONEE

  1. Ce problema ai?: Am o porblema cu un driver de la mouse: HDI compliant mouse. O scurta descriere a situatiei: Era ora 7 dimineata si am programat calculatorul sa se stinga. Cand m-am trezit pe la 12:00-13:00, am intrat pe calculator si am vazut ca nu mai merge mouse-ul. Am intrat la Device Manager si am vazut ca mi-a aparut acel triunghi galben la driver-ul de la mouse. Puteti sa ma ajutati? Am incercat toate solutiile (pe care le-am stiut) si nu a mers. Nu am mai avut problema asta pana acum... Mouse-ul merge impecabil, am incercat la alt laptop... Sistem de operare: Windows 10. Screenshot: http://imgur.com/vGG3Wlo Alte precizari: Multumesc.
  2. https://www.youtube.com/watch?v=pE_Qy3hZZ2M Pareri?
  3. Apasă butonul de +1 pentru mai multe avatare de genul: Mulţumesc! P.S: Sper ca totul este OK!
  4. Nick: Sparky. Rank: Intern (1). Sancțiunea numărul (1-13): 7. Dovada: http://imgur.com/GVvUItB. Alte precizări: Multumesc!
  5. Nume: Sparky. Pachet numarul (1, 2, 3 sau 4): 4. Serviciul a fost oferit jucatorului: snoopeu. Anuntul dat( + link-ul): Daca locuiesti in Las Venturas (LV) ai un mare avantaj. Poti alimenta masina cu benzina 150% cu doar 10$ la Benzinaria LVPD [/findbiz 78]. Nu mai alimentati la pretul de 250-300$. Durata in care am dat anunturile: 31.08.2015 - 05.09.2015. Alte precizari: Multumesc!
  6. Los Santos 50/50 +1 pentru munca depusa. Multumesc!
  7. Pe bune acum, trebuie sa donezi 20 de euro+ pentru ceva calumea... In fine.. Multumim!
  8. Felicitari pentru munca depusa! Cea mai tare comunitate! La multi ani B-Zone!
  9. 3 FW-uri + [/uninvite] + 60/60 FP-uri + 3 WARN-uri = Banned si amenda 200 lei la parinti, pentru deranjarea jocului public. #salpa
  10. Oameni buni, asta nu e ring de cearta. Daca aveti chef de certuri, intrati pe Skype, Yahoo, Facebook, etc. Va rog sa nu mai postati aiurea, aici postati doar ce e important, nu aiureli. Sa fie clar!
  11. - Nick-ul tau: BogdanK1. - Prenume: Bogdan. - Varsta: 15 ani. - Locatia: Gorj. - Ocupatie: Elev. - Jocul(rile) preferat(e): SA:MP si CS:GO. - Hobby-urile tale: Mapping, fotbal, etc. - O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Consider ca sunt o persoana abitioasa, care nu se sa batuta usor.Nu imi plac oamenii falsi. - De unde ai aflat de B-Zone Community?: De pe net. - Alte precizari?: Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.