Jump to content

B-Zone_Drifts

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Zone_Drifts

Gen: Actiune

Durata: 2:31

Data lansarii: 24/10/2012

Scurta prezentare: Multe efecte , niste drifturi mai diferite de cele care le stiti si multe alte noi !

Link catre clip : http://youtu.be/0fHZB72yJKU

Vreau sa spun ca este cel mai reusit film al meu si prima creatie in Sony Vegas (pana acum le-am facut in Adobe Premier pro si Movie Maker)

Daca am gresit ceva va rog nu ma injurati am facut tot posibilul sa fie tot perfect.

Eh, imi place drifturi si effecturi, dar textul cu "dats good" etc. din muzica, nu era bine...

Si unde ai gresit se vede clar, daca vrei sa faci mai bine trebuie sa nu vezi unde ai gresit :)).

Oricum, e bine :*

Edited by d a N

Drifturile sunt diferite , dar sunt foarte simple.. cred ca orice "n00b" le-ar putea face din prima.. fara mare efort.In unele scene parca era mai mult stunt decat drift .Mai ai cv de lucrat pana sa te consideri "King-Of-Drift". Oricum editurl , muzica sunt bine puse , si filmul a iesit binisor.

Sper ca accepti si critici , iti urez mult succes in continuare

Drifturile sunt diferite , dar sunt foarte simple.. cred ca orice "n00b" le-ar putea face din prima.. fara mare efort.In unele scene parca era mai mult stunt decat drift .Mai ai cv de lucrat pana sa te consideri "King-Of-Drift". Oricum editurl , muzica sunt bine puse , si filmul a iesit binisor.

Sper ca accepti si critici , iti urez mult succes in continuare

Nu vreau sa fiu King-Of-Drift, si nu cred ca orice "n00b" poate face (unele stunturi) din prima incercare...

Nu am spus nicaieri ca vreau sa fiu King-Of-Drift.

Cat despre edit ma bucur ca-ti palce.

Foarte bun filmuletul, o munca execelenta.

Auzi da-mi PM cu progamul pe care l-ai folosit pentru a-l face.

Foarte frumos...de mult cautam persoane care fac drift..daca vrei , facem un film impreuna..stiu bine drift..sunt antrenata. si detin un buffalo. astept pm daca vrei

Felicitari, se vede ca ai devenit destul de bun. Voi incerca si eu sa fac odata, cand voi avea timp ;)

Inca odata FELICITARI!

Mersi...

Foarte frumos...de mult cautam persoane care fac drift..daca vrei , facem un film impreuna..stiu bine drift..sunt antrenata. si detin un buffalo. astept pm daca vrei

O sa ma gandesc si daca mai fac un film cu drift te contactez ;)

Bravo. I will try to do same with my elegy, you are really good. Elegy No.1, + from me ;)

Thanks!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.