Jump to content

BoomBaQ

Member
  • Posts

    800
  • Joined

  • Last visited

About BoomBaQ

  • Birthday February 8

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.fuegofuego.ro
  • Skype
    For my homies only.

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oradea
  • Hobbies
    Dau magie.
    (∩ ͡° ͜ʖ ͡°)⊃━☆゚. * ・ 。゚

Previous Fields

  • Real name
    navzaR

Recent Profile Visitors

3125 profile views

BoomBaQ's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

56

Reputation

  1. BoomBaQ

    Nick: BoomBaQQ Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută(obligatoriu) : E prima data cand fac o cerere.. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/z7jXRJW.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: Fara text Dimensiuni: Aceleasi dimensiuni ca si imaginea originala, 184x184 Alte precizari: Am nevoie sa editati avatarul acela, schimbandu-i textura la arma care o tine in mana. In loc de verdele acela trebuie sa aiba textura de pe arma asta http://imgur.com/a/rHQw4si de pe arma asta http://imgur.com/a/dPhg0 Sunt 2 lucrari dar ar trebui sa fie usoare, doar luati textura de pe una din poza si o aranjati acolo, nu trebuie sa fie perfect, avatarul e o gluma. Imi e cam greu sa gasesc exact textura sau poza din lateral a skinului ca sa va fac viata mai usoara, deci trebuie sa va descurcati cu ce am pus in album. Imi cer scuze daca am explicat prea vag sau daca am incalcat vreo regula.
  2. BoomBaQ

    Nu zic asta foarte des, dar probabil e 1 la 1 milion de video-uri postate in sectiunea asta care chiar e facut decent. Fain edit, faina muzica.
  3. BoomBaQ

    "Nu ma intrebati de linkul modului, e privat si nu o sa-l dau prea curand" Ce mod? A fost folosit vreun mod in video? "privat", fac pariu ca dupa 1 singur google search il gasesti pe toate site-urile de modding din univers... Dupa ce am vazut chestia asta care vrea sa fie un videoclip cica, tot ce pot sa spun e
  4. BoomBaQ

    Ce ti se pare ciudat? Ai probabil cel mai antic dual core, cu o placa video integrata Nvidia de pe vremurile apuse. PC-u meu din 2006 mai avea o integrata Nvidia, si pana pentru 2006 era prea slaba. Unele jocuri cred ca si refuza sa se lanseze Nou vrei sa zici? Ce e nou la PC-u ala? Sper ca l-ai luat gratis de la groapa de gunoi si n-ai dat bani reali pe asa ceva in 2015. https://www.youtube.com/watch?v=MHEFIzYkitA "FPS : Without Fraps : 3-4 With Fraps : 1-2" Mie imi pare ca iti merg jocurile cat de bine ar trebui sa mearga pe asa configuratie. Nu e nici o problema cu pc-ul.
  5. Am si eu sursa de la Seasonic de 620W, doar ca varianta EVO complet modulara care costa umpic mai mult. Din pacate am primit-o putin defecta, si anume are o problema cu ventilatorul. O tin pe un 4460 si un R9 390 care consuma putin mai mult ca si un 970. Cand sta in idle, sursa e singurul lucru care se aude.. cand GPU Usage atinge 50% isi cam da drumul, placa video ramane silentioasa abia ca o auzi dar sursa prinde RPM mare si misca biroul. Daca se intampla sa dai de 80%+ GPU Usage ( mai rar, BF4 la MAXIM 1080p cu 4x MSAA abia atinge 50% oricum ), doamne pazeste, ca se baga in FULL MODE cu 2500RPM facand biroul sa tremure de parca e cutremur si facand un zgomot de parca e gata sa decoleze. Desigur exagerez dar este cam nasol, mai ales cand sursa nu se incalzeste deloc si aerul care iese este rece. Nu zic neaparat ca a ta o sa aiba aceeasi problema, daca te uiti in comentarii doar 2-3 mentioneaza asta si intradevar este o problema de garantie, nu asa face deobicei. Am si 5 ani garantie dar este cam nasol sa o scot din PC, sa scot toate cablurile, sa le impachetez inapoi in cutie si sa o trimit la PCG la garantie unde sta 5-7 zile pana o testeaza, si dupaia sa aflu ca au testat-o pe ceva i3 si GTX 750ti si au dat verdictul ca nu are nici o problema. Am si intrebat pe cineva cu un sistem identic cu al meu, un i5 si 390 si nu are aceasta problema, deci daca n-ai ghinion o sa fie destul de buna. Daca iei din Romania piesele Seasonic-ul de 620W este cam singura optiune, daca iei din alta tara poti sa dai si de alte variante, de exemplu sursele XFX si EVGA sunt destul de laudate pe forumurile americane, dar ei sunt Americani nu rRomani, si chiar cand au un sistem care cere sursa de ~500W ei iau cea mai scumpa versiune TItanium 850W 90+ efficiency si toate alea, asa ca e mai greu sa vezi niste pareri despre sursele mai normale. Placa video nu consuma 500W, procesorul nu consuma 88W, ala e TDP-ul care e cu totul altceva. Un sistem cu un i7 OC cu un 980TI la 1500mhz OC abia ca ajunge la ~450W consumati din perete, si un sistem din acela care este un monstru pe langa al tau poate merge pe o sursa de 500W-550W. Daca zici ca nu prea te pricepi si zici ca "ram si restu nu stiu daca manance ceva, sunt prost, dar nu vreau sa am probleme," atunci mai bine nu ai face OC deloc.. cel mai probabil o sa iti frigi PC-ul.
  6. BoomBaQ

    "Ce inseamna sa fii intr-un clan"? Din cate am inteles inseamna sa pui cel mai nasol si groaznic ENB existent pentru SA:MP, sa pui cele mai de prost gust moduri pe arme, dupa sa te plimbi cu 2 copii de 8 ani pe server in landstalker-ul de la tutorial. Hmm, nu prea merita.
  7. BoomBaQ

    Mda, ma bucur sa vad ca trendu din 2010 de a face filme despre cel mai overrated si de cacat film din lume care e iubit de toti copii de 9 ani nu s-a dus. Tu duci stafeta mai departe. Te felicit. Mi-ar fi rusine sa postez asa ceva in 2015.. Felicitari!11!!11! good movie keepp up god work!1!
  8. BoomBaQ

    Pe langa ca nu are sens si gasesti misiunile uploadate de 100 de un milion de ori pe net mai ai si 15FPS... Arunca PC-ul pe geam, serios..
  9. BoomBaQ

    @, Macar nu are blackbars, 480p, bandicam.com sus pe video sau lag. Putem zice ca e o imbunatatire. @@Labrador, Mereu iei ban, esti unu dintre singurii oameni de pe comunitatea care ii admir dar mereu iei ban si nu apucam sa vorbim . May your soul rest in peace.
  10. BoomBaQ

    E in 2015 si ne jucam 1.6 cu lag... Si inca vrem imagine buna in tarile de afara. Ti-as zice niste lucruri mai *frumoase* dar esti doar un copil de maxim 8 ani si imi e putin mila. Tot ce pot sa spun e sa te lasi... nu mai tortura oamenii.
  11. BoomBaQ

    Blackbars, rezolutie 800x600 pe 16 bit, bandicam trial si lag pe SA:MP. E reteta speciala pt. rromanul tau mediu care se filmeaza la paintball. Eh, macar asta n-are manele. PS: FELICITARI BRAVO +1 kkep up god work!!!111!!!!
  12. BoomBaQ

    Cica sunt copii care intra in tine daca ai motocicleta doar asa ca n-au ce face. Pfft, ce amatori. Eu intru cu infernusu in cei cu NRG ca doar asa pot sa-i prind, si dupa cand cad ma dau jos si le dau cu deagle-u pana is morti. Asa se face, nu lasi treaba pe jumate terminata.
  13. BoomBaQ

    Gj,bravo film, te pricepi la movie directing***. Tine-o tot asa. Cat ti-a luat sa deschizi studio? Cand ai facut actele la notar? Stai cu chirie in studio? a venit ANAF-ul pe la tine sa te controleze sau ceva? Vreau sa-mi deschid si eu studio pt un joc vechi de 11 ani, e profitabil. Cariera de viitor.
  14. BoomBaQ

    Deci daca stau sa recapitulez : Ai pus un skin de Lara Croft, ai filmat cum merge pe strada din SF si cum urca dealul pana sus unde da animul /bomb ca sa puna o bomba... dupa vin 2 politai si ii omoara... al 3-lea cu Rocket Launcher moare inainte sa fie impuscat, dupa trage cu acel RPG intr-o uzina electrica langa care este scris "NG Servers", si dupaia ai bagat niste ped-uri cu skin de NG care stau pe /lay si /injured. La 0:36 pedul care conduce taxi-ul sta ca si in Familia Flinstones. Imi place atmosfera care o creeaza cand e muzica aia care ar trebui sa fie epica, si scena filmata "dur" si dramatic si dupa vezi taxi-ul care trece pe langa si ped-ul din el caruia ii trec picioarele prin masina=]] Cuvintele nu pot explica efectul de "WTF" care l-am avut cand m-am uitat la aceasta piesa de arta digitala... Nu ai cum sa descrii in cuvinte cat de putin are sens are acest videoclip. Singurul lucru frumos din acest videoclip a fost modpack-ul lui @@Labrador, ( desi la tine in filmare tot pot sa numar pixelii si sa vad cladirile din care nici macar nu sunt "incarcate" ) si shot-ul de la final care nu are nici un sens.. si nu se leaga de nimic. E degeaba acolo. B-Zone probabil este singurul loc unde cineva s-ar uita la asa ceva si ar zice in gandul lui "Da, chiar are sens si pare minunat". Ma gandesc ca toti se asteapta posturi de +1 si "Frumos", "good woork" pentru ca sunt nesiguri pe ei si au nevoie de cineva care sa-i felicite fara motiv la orice fac si de cineva care sa le zica cat de prost este acel cineva care nu apreciaza munca lor ( AKA eu ). Din pacate eu nu sunt acela care merge dupa turma de copii de 12 ani de pe comunitatile de "gaming" romanesti care-s atat de obsedati ca la avatare au poze cu abdomene/femei semi goale si Bugatti-uri. Stiu ca am venit cu 2 saptamani mai tarziu sa comentez, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Deobicei ma cert cu "regizori" de filme pe jocuri vechi de 11 ani doar noaptea tarziu cand n-am ce face. @, Ma bucur sa vad ca ai schimbat "directoring" cu "directing". Ti-a luat ceva... Cu placere.
  15. BoomBaQ

    Am jucat Battlefield 3 si tot nu stiu despre ce e vorba... ( Il am pe Origin, ca si toti romanii care l-au luat la Free House si dupa ce a fost gata oferta incercau sa vanda conturi de Origin cu BF3 pe ele la 1E ). Tu cum naiba ai jucat Battlefield 3 daca ai lag pe San Andreas, joc vechi de 11 ani?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.