Jump to content

[Portofoliu] octa26

Rozay
 Share

Recommended Posts

Sincer îţi spun, nu erai pregătit deloc pentru funcţia de "Designer", mai ai mult de lucrat la texte, efecte, lumină... trebuie să te înveţi să lucrezi "porfi" chiar dacă eşti începător.

1."profi" nu inseamna sa stii sa faci avatare si semnaturi, profi este alceva.

2.Toti spuneti exact acelasi lucru nu stii text,lumina etc( si nu numai mie) dar asta nu ajuta pe nimeni,foarte putini chiar spun ceva folositor in reply-urile lor,altii fac daoor pentru +1

3.Am lasat designer-ul pentru ca eu am vrut,deoarece acolo inainte de toate este o nevoie de posturi,atat.

4.Ridicati chestia asta cu avatarele si semnaturile la rang de arta,cand de fapt nu este asa,jumatate dintre pozele pe care le folositi nu sunt ale voastre si tot le folositi.

5.Alceva nu mai spun nu mai are rost.

Nu pot sa inteleg deloc care a fost ideea ta cu acel text. Oricare ar fi fost, ai fi putut lucra mult mai mult pe text, nu doar sa ii adaugi o culoare si gata. Nu prea am asa mult de spus ca nu prea inteleg bine lucrarea. Nu inteleg care a fost ideea cu ceasul si turnul Eiffel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.