HutaMihai Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Pret: 60 euro negociabil Detalii produs: Cont steam Stare produs (Deteriorat/Satisfacator/Bun/Nou): Bun Metoda de plata: Paypal,transfer bancar Contact: 0740043802 Imagini: Alte precizari: As dori sa imi vand contul deoarece nu ma mai joc pe el si nu are rost sa il tin asa.In plus de asta am nevoie de bani si numai imi permite timpul pentru atatea jocuri. Contul contine toate jocurile din imagine cum ar fi: -Borderlands (20 euro pret actual) (30 euro pretul la cumparare de mine) -Brink (20 euro pret actual) (60 euro pretul cumparat de mine) -Call of Duty Modern Warfare 2 (25 euro pret actual)(50 de euro pretul cumparat de mine) -Counter Strike ,Condition zero,Condition zero Deleted Scene (7 euro pret actual) (10 cumparat de mine) -Dota 2 (28 de euro pret actual) (luat cu invitatie) -Far Cry 2 (10 euro pret actual) (27 euro pret cumparat de mine) -Garry's Mod (8 euro pret actual) ( 12 euro cumparat de mine) -Left 4 Dead (14 euro pret actual) (27 euro pret cumparat de mine) -Left 4 Dead 2 (14 euro pret actual) (30 euro pret cumparat de mine) -Monday Night Combat (9 euro pret actual) (17 euro pret cumparat de mine) Pretul jocurilor este de 145 de euro daca ar fi cumparate din magazin la ora actuala. Pretul platit de mine pe aceste jocuri a fost de 273 de euro. Va multumesc pentru intelegere si rog pentru seriozitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.