Jump to content

Problema rezolutie in game

Share

Recommended Posts

Salut, precizez ca am un laptop Samsung RV510 , am reinstalat windows-ul de curand si am o problema cu rezolutia din jocuri... mai exact in jocuri imaginea apare centrat cu doua "dungi" negre de o parte si de alta.... am intrat la setari video in joc insa nu ii pot seta rezolutia display-ului meu deoarece nu se regaseste printre variantele de rozolutie ale jocului... am nevoie de 1366 x 768, am incercat fiecare rezolutie pe care mi-o ofera jocul, toate arata imaginea centrat... jocurile in care am incercat sunt NFS MW si Bully....

Ceva indicatii despre cum as putea rezolva chestia asta? (exclus +1 gen: reinstaleaza windows-ul)

P.S. Am instalat un Windows® 7 Home Premium.

Edited by Grosu

Auto - size ?

Mai explicit te rog?

Din cate vad laptopul ala are wide screen. Incearca sa bifezi in joc optiunea "wide screen". Asta ar trebui sa mearga.

Multumesc ptr. implicare.... in laptop am instalat doar NFS MW si in setarile lui video nu se ragaseste acea optiune...

Posibil ca in alte jocuri sa fie...momentan nu ma apuc de niciun joc, dar vroiam sa il reglez in caz ca vreau sa ma apuc de cv...(MW mi-a picat prima data in mana)

Alte pareri?

O poză? Ce windows ai avut înainte să il instalezi pe cel actual?

Prima data am avut tot acest windows, si mergea perfect, apoi am avut un windows XP SP2 aveam nevoie urgent sa il reinstalez si acela a fost primul care mi-a picat in mana).

In San Andreas aceeasi poveste... am facut poza, dar in poza imi cuprinde doar parte cu jocul, nu si acele dungi negre de pe margine: Click! dar oricum se observa, nu asa trebuie sa arate un ss facut pe laptop ci mai lat.

Depinde acum, cel mai bine ar fii sa incerci cum a spus si MrYonutz.

Depinde de ce? :-J (imi pare a +1)

EDIT: Gata, am rezolvat... nu era niciuna din solutiile de mai sus, am reinstalat placa video si am realizat ca aveam o setare incorecta.

Multumesc ptr. interesult acordat si implicare (gestul conteaza :) )

Edited by Grosu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.