Jump to content

Ban Alexutzu + indiferenta kavinsky

adigeorge30
 Share

Recommended Posts

DACA IMI SPUNETI UNDE SE SALVEAZA SCREENSHOT ADAUG SI DOVEZI . Deci totul a inceput cand a m vrut sa dau tpa ca sa vad daca thedark este online o litera gresita si am dat tpa la aleutzuuuuuuuu am crezut ca el nici n-a vazut si mi-am vazut de treaba ...

Dupa un timp cand ma pregateam sa incerc sa merg in nether cu unelte de diamond ... si mancare am primit /tpaccept din partea lui nu am avut timp nici sa reactionez pt ca ma aflam pe un presure plate din stone si deodata pistonul sa activat si am cazut vreo 30 de blocuri { am si screenshoturi dar in calculatorul meu este dezordine si nu stiu unde sunt salvate . o sa le mai caut .

A si Kavinsky nu a acceptat sa ma ajute spunand ca are treaba dupa 5 minute in care m-am rugat de el a iesit .

Am gasit groapa { daca se poate numi asa } langa o usa pusa pt a nu banui dar aceasta m-a facut sa cred ca este acolo .

Kavinsky nu a aceeptat sa sape { presupun ca intre timp killer care locuieste cu alex cred a astupat-o cu cooblestone } .

Alex a acceptat sa sape sub pretextul ca daca sapa o sa vad adevarul . Astfel am aflat ca groapa avea intradevar vreo 30 de blocuri { destul cat sa mori dintr-o cazatura } . El a motivat ca era o fosta mina dar nu era nici o sapatura in lateral daor in capatul de jos a avut noroc banuiesc ca era o mini pestera cu gravel ...

O SA MAI CAUT SCREENSHOTURILE SI O SA LE ADAUG DACA LE GASESC

Nickname :Adigeorgeadrian

BAN : AlexutzuUUUUUUU

ORA SI DATA : 6-00 11 14 2012

Martor : { nu am unul dar am aflat ca si alte persoane s-au plans de aces player }

Screenshot :{ am dar nu stiu udne s-au salvat o sa le adaug daca le gasesc }

Va multumesc pt intelegere .

Edited by adigeorge30

Salut, am sa te ajut eu sa iti gasesti Screenshots-urile.

Screenshots-urile tale se afla in:

C:\Documents and Settings\User\Application Data\.minecraft\screenshots

Poti accesa acest folder din Documents and Settings, sau:

Apesi butonul Start din jos din dreapta, dupa apesi pe " Run " si scrii: " %appdata% ".

Trebuie sa iti apara asa: http://i.imgur.com/IYc9S.png

Dupa intri in ".minecraft " si vei gasi un folder numit "Screenshots".

Sper ca te-am ajutat, salut.

Posteaza pozele. Eu voi verifica daca are aceasta capcana.

In caz ca va fi gasit vinovat va primi jail 2 ore + confiscarea materialelor capcanei de Kazep (pedeapsa minima).

Desi trebuia sa faci asta la Complaints.

Edited by Evghin Apollo

Asta se numeste plangere ? adica tu vi aicea si ma acuzi ca nu vin ? da stai cum adica eu am 10000 de probleme pe cap , tu crezi ca pot sa ma impart in 1000 sa ajut pe toti? Bun bun si eu cu ce am gresit ca nu am venit ? am venit m-am uitat NU ERA NIMIC. Daca tu ai dovezi ca a fost fai plangere lui si se rezolva. Ai compilates pentru reclamatie nu la help zone .

Edit : Tiam zis ca nu am gamemode sa sparg? tiam zis , tu insistai sa vin sa vad ca nu stiu ce , am venit am vazut nu era nimica .

Edited by Skizo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.