Delgado Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Nickul tau: Delgado Descrierea bugului: Eram afk si cand am revenit s-a intamplat ceva extrem de aiurea... Imi spune ca eu i-am dat refill lui X , iar eu am jobul de arms dealer. Screenshot: Refill , Stats ( job ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Salut. Bugul asta e vechi, nici nu stiu daca se poate numi bug. Totul s-a intamplat cam asa: X este mechanic si el i-a dat refill lui Y. Cand X a iesit de pe server tu i-ai preluat lui ID-ul dar Y nu daduse inca [/accept refill X] asa ca ti-a aparut tie mesajul cum ca i-ai fi oferit tu. Probabil ca daca Y scria [/accept refill numele_lui_X] si nu [/accept refill ID-ul_lui_X] i-ar fi dat eroare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delgado Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Eu nu am mai dat de el pana acum , dar iti multumesc pentru ca mi-ai explicat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ai luat idul cuiva care trebuia sa primeasca acel mesaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.