Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

F4L KillerFish

RPG Administrator
 • Content Count

  7174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1014 Legendary

About F4L KillerFish

 • Rank
  Made of steel

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Dan
 • RPG1 Nickname
  [F4L]KillerFish
 • RPG2 Nickname
  TheKillerFish

Recent Profile Visitors

26239 profile views
 1. F4L KillerFish

  Previously, they would regenerate every 2 to 3 minutes. Now they regenerate in 1 to 2 minutes. It shouldn't be 120 actual seconds, but it won't necessarily be 60 seconds either. It's something in between. It's not a bug.
 2. F4L KillerFish

  A fost rezolvat mai demult.
 3. F4L KillerFish

  Se va rezolva la următorul restart.
 4. F4L KillerFish

  Nu e bug, ţine puţin de noroc. Când sunt mai mulţi jucători în arenă în general nu se întâmplă asta pentru că nu are nimeni timp să facă spawn-kill celor care se respawnează. Sunt prea ocupaţi să se apere de cei care deja sunt spawnaţi.
 5. F4L KillerFish

  bug

  Nu e bug.
 6. F4L KillerFish

  bug

  Ai încercat să mergi mai în faţă cu maşina? Cand eşti într-un vehicul, jocul aşteaptă ca mijlocul maşinii să intre în checkpoint, nu skinul (şoferul).
 7. F4L KillerFish

  Poza nu se poate vedea. Respectă, te rog, modelul de postare, şi încarcă poza pe un site pe care poate fi deschisă mai mult timp.
 8. F4L KillerFish

  Se va rezolva la următorul restart.
 9. F4L KillerFish

  Se va rezolva la următorul update.
 10. F4L KillerFish

  Acel vehicul este spawnat direct încuiat, astfel că în teorie este imposibil de furat. Nu aş îngreuna codul cu verificări redundante, aş prefera să încerc mai întâi să identific cauza pentru care se întâmplă acum asta. Pare a fi o problemă intermitentă, posibil din cauza lagului.
 11. F4L KillerFish

  A fost rezolvat.
 12. F4L KillerFish

  Dacă deţii toate skinurile Bronze, nu primeşti altceva la schimb. Este premiul minim pe care îl poţi primi. Dacă cumva îţi pică Silver Skin şi le ai pe toate, abia atunci primeşti un Bronze Skin (dacă îţi lipseşte vreunul). Interfaţa părea blocată pentru că are un timp cam lung de închidere, 1 minut. Nu îl voi modifica acum, dar dacă apeşi ESC este perfect în regulă. Am adăugat un mesaj lămuritor dacă deja deţii toate skinurile din categoria respectivă.
 13. F4L KillerFish

  Daca nu apare tractorul pentru că nu l-ai cumpărat, înseamnă că respectiva alegere din meniu nu s-a transmis către server. Probabil că acel client de Android nu gestionează corect unele forme de dialog. Nu este bug al serverului.
 14. F4L KillerFish

  It will be fixed in the next update.
 15. F4L KillerFish

  Fishing Place LS a fost scos de pe /gps. Trucker va mai rămâne momentan, pentru că este jobul cel mai cunoscut pentru începători şi este bine să îl găsească uşor. Restul sunt propuneri, nu buguri. Le poţi propune şi vor fi implementate.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.