Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema Windows 7 - Sfat

Trip.
 Share

Recommended Posts

Nume: Tony

Varsta: 16

Ce problema ai?: Am nevoie de un sfat, am un procesor AMD Athlon XP 1,8 GHz, 2GB Ram DDR, ATI RADEON 3450 512 MB si as vrea sa imi pun Windows 7 pe el. Nu prea mai pun jocuri pe el, doar ma uit la filme, ascult muzica etc si imi place mult mai mult W7 decat XP. As vrea sa stiu daca cel de 32biti este compatibil si daca imi poate da si mie un link pentru download. As prefera W 7 Ultimate.[/color]

O scurta descriere a situatie: Mai sus...

Screenshot: Nu e nevoie.

Alte precizari: Am un CD bootabil cu windows 7 x64 x86 dar, dupa ce se termina de incarcat imi da o eroare cum ca " Your CPU doesn't support Windows 7 ... "

Daca ati putea va rog sa imi dati un link cu Windows 7 Ultimate 32 biti gata activat... Va dau un " + ".

Edited by Hank

" Your CPU doesn't support Windows 7 ... "

Foarte simplu, daca ti-a scris asta inseamna ca Windows 7-ele nu suporta procesorul tau, deoarece e prea slab. PC-ul pe care le ai tu acum e slabut, dar ar trebui sa-ti mearga Windows 7-ele, 86x (32 biti).

Cerinte minime pentru Windows 7:

- procesor: 1GHz (32 bit sau 64 bit)*

- memorie: 1 GB(32bit)/2 GB(64bit)*

- spatiu pe hard disk: 20 GB*

- placa video: 128 MB (cu suport DirectX 9 pentru interfata Aero)*.

Edited by Euforiyia

" Your CPU doesn't support Windows 7 ... "

Foarte simplu, daca ti-a scris asta inseamna ca Windows 7-ele nu suporta procesorul tau, deoarece e prea slab. PC-ul pe care le ai tu acum e slabut, dar ar trebui sa-ti mearga Windows 7-ele, 86x (32 biti).

Cerinte minime pentru Windows 7:

- procesor: 1GHz (32 bit sau 64 bit)*

- memorie: 1 GB(32bit)/2 GB(64bit)*

- spatiu pe hard disk: 20 GB*

- placa video: 128 MB (cu suport DirectX 9 pentru interfata Aero)*.

Nu suporta procesorul win7 deoarece e prea slab.......

procesorul e prea slab dar de dus duce windows 7

Daca ai cont pe filelist cauta windows 7 32 bit [ are vreo 3-4 gb ]

dupa ce instalezi este un program ce scoate activarea si nu mai ai treaba niciodata cu activarea

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.