eB RoberTTT97 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Deci am bagat o suma de bani in banca, am primit mail-u de confirmare, bani s-au bagat in cont si din gresala am cumparat 2 cometuri in loc de 1 si acum imi zice ca nu am bani, cum pot sa sterg o comanda de comet, unde ii dau? Ma puteti ajuta..!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmonte Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Fă altă comandă şi pe aia cu două cometuri nu o plăteşti , o laşi suspendată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo PaRcheTZeL Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Fă un ticket și cere anulare comandă / comenzi. Submit ticket -> tehnic -> și ceri anulare..va ști Bobo despre ce e vorba. Fă altă comandă şi pe aia cu două cometuri nu o plăteşti , o laşi suspendată. O dată ce a dat comandă, banii se reduc. El dacă a dat de 2 ori, acum are banii pe minus acolo la Due Invoice Balance. Dacă nu știi, nu fă +1 degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NUTU Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Intri pe Clineti.B-zone.ro , te loghezi , si dai la " Submit Ticket " , dai pe "Tehnic " completezi toate campurile si vei lua legatura cu bobo iar el o sa te rezolve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmonte Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Fă un ticket și cere anulare comandă / comenzi. Submit ticket -> tehnic -> și ceri anulare..va ști Bobo despre ce e vorba. O dată ce a dat comandă, banii se reduc. El dacă a dat de 2 ori, acum are banii pe minus acolo la Due Invoice Balance. Dacă nu știi, nu fă +1 degeaba. Nu conteaza asta. El cand plateste apasa pe View Invoice si da pay , chiar daca are pe - , bugetul tot il are. Eu sunt pe - 88 Euro si am platit o gramada de comenzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB RoberTTT97 Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 Multumesc foarte mult pentru ca ma-ti ajutat. Am rezolvat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.