SpriTee Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 (edited) Nick: SpriTe Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (Optional): Aceea pe care o am acum la semnatura. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Am scris mai sus. Text: SpriTe , Police Departament. Dimensiuni: 300 x 100 ( Nu stiu sigur , vreau acest logo pentru a-l pune la semnatura pe forum , pune tu ce dimensiuni consideri ca trebuie pentru asa ceva ). Alte precizari: Vreau sa fie exact ca semnatura pe care o am acum , dar in loc de Bambuchea sa scrie SpriTe , exact la fel si culorile si tot si sa fie cu S si T mari , restul mici ( adica SpriTe ). Puteti sa imi faceti si alte modele , dar in principiu vreau cum am scris mai sus. Edited November 26, 2012 by SpriTee Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L zooM. Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 (edited) Sau Edited November 27, 2012 by Zoom xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpriTee Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Imi place foarte mult asta pe care o am , sa mai incerce cineva sa o faca identica daca se poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpriTee Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Am ales , multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts