Jump to content

Bug masina personala . help fast

imaqtbird

Recommended Posts

Salut !

Aceasta problema i-am spus-o si lui Vinnie , insa el a spus sa dau /removetuning apoi /park. Acest "bug" consta in faptul ca daca vreau sa tunez masina mea personala in SF (tip: Flash) apoi sa ii dau /park si /towcar, acel tuning dispare dupa /towcar si revine la culoarea initala (rosu). As vrea sa stiu daca pot da /towcar si sa ramana tuningul pus de mine , mi-e cam greu sa fac zilnic de 5-6 ori drum pana in SF si sa mai dau si bani. Am inteles ca pe alte masini de tip: Slamvan,Sultan,Uranus,Jester etc. raman tuningul chiar daca se da /towcar . La Flash de ce nu ramane? As dori cat mai repede un raspuns , multumesc.

Si acuma de fiecare data cand dau /park si o pun intr-un loc ma bag pe /sleep deobicei. Cand dau /sleep ( m-am trezit) si dau /locatecar mi-o arata in apa de fiecare data (checkpointul e acolo , insa masina nu). Stie cineva ce anume are? chiar devine enervant.

Cineva cred ca imi face td la masina , pentru ca mereu o gasesc in apa si niciodata unde e /park , aseara aveam 647td , acuma am 652.

Se poate un raspuns cat mai repede va rog ?

Nu eşti singurul căruia i-a apărut un TD din senin: http://forum.b-zone.ro/topic/104114-bug-td-masina-din-senin/

Este bug de la server.

Ce numar de inmatriculare are masina ?

PIZDIS , nu e ceea ce pare , e cu totul altceva :D

Crezi ca ma poti ajuta master? tu esti singurul scripter de pe aici, chiar nu stiu ce are , tuningul nu ramane niciodata, seara cand stau pe sleep e totul ok , park in regula .. apoi dimineata o gaasesc la 10-20m de casa (am stat cu rent la 3-4 case si la fel). Ca sa numai zic ca mereu trebuie sa platesc 11.000$ la insurance ca de , primesc TD-uri peste TD-uri. Crezi ca ma poti ajuta in legatura cu asta?

Si daca da , inca ceva. Cum fac sa ramana tuningul pe care il pun mereu pe masina, chiar daca fac td? La jester/sultan/uranus ramane mereu , am luat legatura cu niste posesori care mi-au spus asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.