GODlikeX5 Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 am lasat masina incuiata plec prin oras, fara ea si ma intorc si ma trezesc cu td , am inteles ca de la alatii ca ar fi din cauza la codati, nu se poate sa faceti ceva macar sa am optiunea sa o fac sa nu mai apara cand nu o folosesc?, ca mi se pare super aiurea sa imi faca td la masina codatii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J4F bAk Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Putea face oricine TD prin metodele astea : 1. Ai uitat deschis . 2. A impins-o cineva in apa sau a trantit-o depe un loc mai inalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Pentru a evita TD cumpără un Faggio şi, când pleci / nu foloseşti maşina dai /switchcar şi rămâne Faggio . La Faggio n-au cum să-i facă TD uşor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GODlikeX5 Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 era parcata in mijlocul orasului unde sa o duca traversa tot orasu.. si motor oprit fara om in ea..., si descuiata nu era garantat si nu e primul td de genu asta ...., da ar fi o varianta cu fagio... doar ca imi acopa al 2lea slot aiurea si am nevoie de el. mai fac si eu un ban cinstit o afacere , cate sloturi ai pe normal si cate pe permium daca aveti idee Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 1. Exista un model pentru aceasta sectiune daca nu ai observat..... 2. Nu au cum ownerii sau adminii sa faca ceva in aceasta privinta deaorece cine stie fix cand intra ca exista codatii ? Doar adm bot mai prinde cate unu..... AdmBot de aia este facut pentru a bana astfel de lucruri dar pana actioneaza acesta iti face un td, pe rpg 1 iei mai multe td-uri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Altadata formuleaza un model de postare, numai veni cu vorbe scrise in vant. Si 1 la mana ai uitat masina deschisa, cineva a profitat de ea si ti-a facut td sau 2 la mana cel mai probabil codatii s-a ocupat de chestia asta facandu-ti td. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.