SnickerS Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Am auzit de la Sh0ot ca a picat curentu si trebuie sa astepte pana LUNI ce merg aia sa il deschida, Am crezut ca dimineata e facut,apoi amiaza,apoi dupa-masa dar nici chiar seara maaa ce dureaza atat ce trebuie asa de greu sa faca? Am auzit ca este undeva la un birou sau ceva...pai nu poate rezolva asta am inteles ca Duminica nu se poate ca e inchis dar nici chiar Luni sa nu-l deschida,sunt sigur probabil ca nici astazi nu il vor deschide :> daca nu-l deschid toata ziua cum il deschid seara Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 asteaptati m ca nu care ceru peste voi dak nu jucati:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Nu mai face comentarii aiurea ca deja esti enervant, taci dracului acolo si veziti de treaba. Mai iesi si afara, nu doar in casa la PC. + 10% warn pentru topic total aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.