Nicuu Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Nick-ul tau: Nicu_Apetrei Descrierea bugului: Nu cresc punctele la /towpoints. Aveam 52 puncte dinainte sa se inchida serveru. Azi cand s-a deschis, am intrat am vazut ca am 52 puncte. Am mers sa fac materiale pentru warul de Duminica si am tinut punctele, ca sa le consum in ultimele zile. Nu am poze cu fiecare /towpoints fiindca nu am observat ca nu cresc. Iar acum seara ma uit si vad ca tot am 52 puncte Am poze cu /towpoints si de cand e conectat netu .. nu cred ca e o dovada asa buna dar o sa fac ss la irmatorul payday si o sa dau si cateva reloguri sa vad daca se rezolva. De ceva revin cu edit. Screenshot(s): http://postimage.org/gallery/gckkxba/ Am inteles ! Multumesc de ajutor <'> ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Să-ţi explic cum stă treaba cu towpoints, towpoints-urile se adună în funcţie de rank, este un număr limită de towpoints pentru fiecare rank . Rank 1 - 54 towpoints Rank 2 - 55 Rank 3 - 56 Rank 4 - 57 Rank 5 -58 Rank 6 - 59 Towpoints-urile se calculează 49 + nr de towpoints pe care le primeşti la payday . Dacă tu ai 50 towpoints, nu vei avea 55 deoarece la rank 1 poţi avea maxim 54 (54 -50 = 4, tu iei 5 pe payday) . Ca să ai maxim de towpoints trebuie să ai 49 poze înainte de payday, dacă ai mai mult de 49 nu se mai adună . Sper că te-am ajutat, succes . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Din cate am inteles de cand eram TTC, asta e numarul maxim de puncte pe care le poti avea la rank 1. Sper sa nu gresesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicuu Posted December 11, 2012 Author Share Posted December 11, 2012 REzolvat se poate da T.C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Puteai să mă întrebi pe mine înainte să deschizi acest topic. Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.