Jump to content

Bug Comet

Damian07

Recommended Posts

Nick-ul tau:Damian07

Descrierea bugului:Azi la unul dintre rr-uri la server, mi s-a dublat masina, pe /stats imi apare ca am doar a masina si nici acces nu am la ea.

Screenshot(s): -

S-a mai intamplat , Dai PM lu kelton cu SS.Tin minte ca in ziua aceea cand a rezolvat bugul nu a mers destul de mult , serveru.

Este posibil sa-ti fi disparut cheile.

Sau sa ai alte chei de la o alta masina, incearca /throwkey si dupaia dute la masina ta.

Este de pe clienti, sau de la playeri ?

Consider ca nu are legatura daca este sau nu..

Este posibil sa-ti fi disparut cheile.

Sau sa ai alte chei de la o alta masina, incearca /throwkey si dupaia dute la masina ta.

Este de pe clienti, sau de la playeri ?

Nu ai inteles.

S-a mai intamplat , Dai PM lu kelton cu SS.Tin minte ca in ziua aceea cand a rezolvat bugul nu a mers destul de mult , serveru.

Consider ca nu are legatura daca este sau nu..

Mersi mult pentru ajutor.

Nick-ul tau:Damian07

Descrierea bugului:Azi la unul dintre rr-uri la server, mi s-a dublat masina, pe /stats imi apare ca am doar a masina si nici acces nu am la ea.

Screenshot(s): -

Si mie mi s-a intamplat. Cand am dat login aveam doua masini in fata, a mea la care aveam acces si inca una identica(acelasi carplate, aceleasi culori exact). Nu aveam acces la a doua, era doar copie chinezeasca.

Si mie mi s-a intamplat. Cand am dat login aveam doua masini in fata, a mea la care aveam acces si inca una identica(acelasi carplate, aceleasi culori exact). Nu aveam acces la a doua, era doar copie chinezeasca.

:)) Original Made in China. S-a rezolvat. Topic Closed !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.