Damian07 Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Nick-ul tau:Damian07 Descrierea bugului:Azi la unul dintre rr-uri la server, mi s-a dublat masina, pe /stats imi apare ca am doar a masina si nici acces nu am la ea. Screenshot(s): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Este posibil sa-ti fi disparut cheile. Sau sa ai alte chei de la o alta masina, incearca /throwkey si dupaia dute la masina ta. Este de pe clienti, sau de la playeri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Nick-ul tau:Damian07 Descrierea bugului:Azi la unul dintre rr-uri la server, mi s-a dublat masina, pe /stats imi apare ca am doar a masina si nici acces nu am la ea. Screenshot(s): - S-a mai intamplat , Dai PM lu kelton cu SS.Tin minte ca in ziua aceea cand a rezolvat bugul nu a mers destul de mult , serveru. Este posibil sa-ti fi disparut cheile. Sau sa ai alte chei de la o alta masina, incearca /throwkey si dupaia dute la masina ta. Este de pe clienti, sau de la playeri ? Consider ca nu are legatura daca este sau nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian07 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Este posibil sa-ti fi disparut cheile. Sau sa ai alte chei de la o alta masina, incearca /throwkey si dupaia dute la masina ta. Este de pe clienti, sau de la playeri ? Nu ai inteles. S-a mai intamplat , Dai PM lu kelton cu SS.Tin minte ca in ziua aceea cand a rezolvat bugul nu a mers destul de mult , serveru. Consider ca nu are legatura daca este sau nu.. Mersi mult pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Nick-ul tau:Damian07 Descrierea bugului:Azi la unul dintre rr-uri la server, mi s-a dublat masina, pe /stats imi apare ca am doar a masina si nici acces nu am la ea. Screenshot(s): - Si mie mi s-a intamplat. Cand am dat login aveam doua masini in fata, a mea la care aveam acces si inca una identica(acelasi carplate, aceleasi culori exact). Nu aveam acces la a doua, era doar copie chinezeasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian07 Posted December 15, 2012 Author Share Posted December 15, 2012 Si mie mi s-a intamplat. Cand am dat login aveam doua masini in fata, a mea la care aveam acces si inca una identica(acelasi carplate, aceleasi culori exact). Nu aveam acces la a doua, era doar copie chinezeasca. Original Made in China. S-a rezolvat. Topic Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.